Marathon , αυτο που λες δεν ειναι κακο. Κακο ειναι να προσπαθουν αυτοι οι κολλητοι σου να πεισουν τους υπολοιπους πως δεν εισαι χαλιας κ εισαι ενα υβριδιο blakmore κ vaimarathon είπε:Αυτό πάλι, από που προκύπτει?
Δηλ, εάν είμαι χάλιας και έρθουν οι κολλητοί μου (η κλίκα μου ) και μου πεί ότι είμαι Θεός...θα πάψω να είμαι χάλιας?
...γι αυτό μίλησα για ωριμότητα πρίν...
Η δεύτερη πρόταση στους Κανονισμούς λέει :arisperdikeas είπε:Κ ομως αν θελουμε να ειμαστε ειλικρινης κυριε yameth ορισμενοι παλιοι εχουν διαφορετικη αντιμετωπιση απο καποια κλιπ τους που ειδαμε προσφατα
Δηλαδή: Τα δικαιώματα των κειμένων και μουσικής που έχουν αναρτηθεί στο forum ανήκουν στους δημιουργούς τους.Επειδή όμως είναι αδύνατο να ελέγχονται όλα τα μηνύματα που αναρτώνται, γι' αυτό αποδέχεστε πως ό,τι αναρτάται εκφράζει μόνο τον δημιουργό του μηνύματος και όχι την άποψη των διαχειριστών, των συντονιστών και του webmaster (εκτός από τα μηνύματα τα οποία αναρτήθηκαν από αυτούς) και δεν φέρουν καμία ευθύνη γι' αυτά.
Γι αυτό, θα επαναλάβω...ωριμότης...θέλει λίγο χρόνο... αλλά έρχεται, σε άλλους πιο γρήγορα, σε άλλους πιό αργά και σε κάποιους ποτέarisperdikeas είπε:Κακο ειναι να προσπαθουν αυτοι οι κολλητοι σου να πεισουν τους υπολοιπους πως δεν εισαι χαλιας κ εισαι ενα υβριδιο blakmore κ vai
Aυτο δεν ειναι απαραιτητα κακο. Αν ηταν να ζητησω πισω κατι απο τις εμπειριες μου ως πιτσιρικας, θα ηθελα τη χαμενη μου αθωοτητα ...marathon είπε:Γι αυτό, θα επαναλάβω...ωριμότης...θέλει λίγο χρόνο... αλλά έρχεται, σε άλλους πιο γρήγορα, σε άλλους πιό αργά και σε κάποιους ποτέ
Δεν ξέρω ποιους όλους σας αναφέρεις... Ο σκοπός δεν είναι να τρέφουμε ψευδαισθήσεις. Υπάρχουν άλλες μουσικές σελίδες για φανς και μουσικολόγους, όπου εκεί μπορεί να είναι "χαλαρά". Εδώ πάντως θα είναι όσο πιο ειδική και συγκεκριμένη γίνεται, σύμφωνα με τις προδιαγραφές μας.Satanas είπε:Μια πιό ''χαλαρή'' και όχι τόσο ''εξειδικευμένη'' ματιά πιστεύω θα βοηθούσε όλους μας..
Και έτσι αυτομάτως αποκλείστηκε ένα μεγάλο μέρος του Noiz. ;Dmanosx είπε:Αν θέλει να "κριθεί" : κάποιος αποκλειστικά και μόνο στη σύνθεση, ας επισυνάψει την παρτιτούρα.
Να δώ παρτιτούρα για σαχλόφωνο....και τι στον κόσμο...manosx είπε:Αν θέλει να "κριθεί" : κάποιος αποκλειστικά και μόνο στη σύνθεση, ας επισυνάψει την παρτιτούρα.
Θα γράφει ο Νικόλας και θα σχολιάζει μετά μόνος του από κάτω με άλλο νίκνεημ ;D ;Dmanosx είπε:Για να μη μιλήσουμε για τη μείωση των κριτών ;D ;D ;D