H επόμενη κιθάρα μου

Ποιά από τις τέσσερις

• 1. FENDER American Vintage II 51 Tele

• 2. FENDER American Vintage II 70th Anniv Stratocaster 1954

• 3. GIBSON Les Paul Standard '50s Figured Top Heritage Cherry Sunburst

• 4. GIBSON ES-345 Vintage Burst

Results are only viewable after voting.
Δυσκολή κιθάρα.
Εχώ μόνο ένα λευκό κοστούμι....δεν έχω με τι να την φορέσω... :LOL:
Γυμνός θα παίζεις, μόνο με το λουρί της ΓΚΡΕΤΣ (ρυθμισμένο χαμηλά). :cool:

Λοιπόν αυτή που έχω, την πήρα ανταλλαγή με μια gibson 335. Μου άρεσε περισσότερο και η σκέψη μου ήταν ότι θα πάρει τη θέση της 335 (μια στο τόσο έτσι για αλλαγή). Τελικά όμως μόνο με αυτή παίζω (όσο παίζω). Ισως είναι το οικείο (για μένα) 25.5 scale και το ότι έχει ζωή ακόμα και στα καντίνια. Είμαι και σε περίοδο χωρίς πετάλια (βαριέμαι) βλέπετε.

Γυμνός θα παίζεις, μόνο με το λουρί της ΓΚΡΕΤΣ (ρυθμισμένο χαμηλά). :cool:
Το σταμάτησα το γυμνό. :LOL:
Θα μείνω στην 345 τελικά......θέλω να γράφει Γίμπσον.....είμαι από αυτούς :p

Last edited:
θέλβ να γράφει Γίμπσον.....είμαι από αυτούς
Για σήμερα... Αύριο ξημερώνει μια νέα μέρα, δεν ξέρεις τι μπορεί να θέλεις να γράφει. ;) 😄

Για σήμερα... Αύριο ξημερώνει μια νέα μέρα, δεν ξέρεις τι μπορεί να θέλεις να γράφει. ;) 😄
Να σου πώ το made in japan της Γκρετς, για τόσα λεφτά με χαλάει.

εχεις δει το made in usa της Γκρετς?
Απο κοντά....όχι.
Επίσης λέω το απλό.
Και αναφέρομαι και στον @Terry RoscoeBeck5 .
Μια χαρά αξιοσέβαστο είναι το Japan, αλλά εγώ δεν δίδω 4.5Κ για κιθάρα made in Japan.

Αν καθαρίζαμε κάνα δεκάρικο τον μήνα μια χαρά θα παίρναμε

Μια χαρά αξιοσέβαστο είναι το Japan, αλλά εγώ δεν δίδω 4.5Κ για κιθάρα made in Japan.

Απόλυτα λογικό, μαζί σου είμαι.
Οι Ibanez Prestige πρόσφατα ανέβηκαν στο διχιλιαρο και βρίσκεις και λιγότερο. Ε, όχι και τα διπλάσια.

Επειδίς παρατηρώ μια στροφή στο αμέρικαν μέιντ. Και το αίσθημα ομιλεί.
Κύριεεεε διαχειριστααααά κλειδώστε το .
Τέλε του 51. Αν ήταν να αγορασθεί κάτι άλλο θα υπήρχε και μια πρόταση για Γκρέτς, αλλά δεν υπάρχει ακόμη κουστούμι. Ίσως και μια Ρικενμπέκερ αλλά δεν ράφτηκε ακόμη η γραβάτα.

Κάνω πρόταση για επόμενο ποστ.

Έραψα νέο κουστούμι τουίντ.

Και από κάτω ψηφοφορία για Λες Πολ πενηντανιάρα αριστερόχειρη σανμπέρστ-Στρατο καμμένη κάπου κάποτε το 69 - Μάρτιν ξεφλουδισμένη του 1903 - Επιφον του μεσοπολέμου με εμφανή τζίφρα ενός Παμεινόντα που αφιερώνει στο Γκίθιο.

😎😎😎😎

Κάνω πρόταση για επόμενο ποστ.

Έραψα νέο κουστούμι τουίντ
Το παίζω στάνταρ άσσο ότι ο κ. συνήγορος θα το λατρέψει. :cool:

Κύριεεεε διαχειριστααααά κλειδώστε το .
Γιατί; Αφήστε όλα τα λουλούδια ν' ανθίσουν, που είπε μια ψυχή...

Αν ήταν να κοιτάξω εναλλακτικές , θα ήταν V, explorer η Firebird....Πάντα Gibson
H αλήθεια είναι ότι μπήκα στον πειρασμό....και για τις 3 .....σε used......αλλά προηγείται η 335-345

H καλύτερη Gretsch που έχω πιάσει στα χέρια μου ως τώρα είναι η Rich Robinson:
Προβολή συνημμένου 51856

Γεωμετρία, συνδυασμός μαγνητών, τρέμολο, σκάσιμο, όλα είναι ένα ποίημα επάνω της...

Αυτη ειναι με solid top αντι για laminate. Γεωμετρικα νομιζω ειναι ιδια με μια white falcon. Απιστευτο χρωμα φυσικα. Μου αρεσει πιο πολυ απο το λευκο με χρυσο.

Αυτη ειναι με solid top αντι για laminate. Γεωμετρικα νομιζω ειναι ιδια με μια white falcon. Απιστευτο χρωμα φυσικα. Μου αρεσει πιο πολυ απο το λευκο με χρυσο.

Δεν ξέρω, απλά έχει ηχάρα με απίστευτο σκάσιμο. Falcon δεν θυμάμαι να έχω παίξει, έχω παίξει 6120 και δε μου άρεσε ιδιαίτερα. Επίσης έχω παίξει και μια vintage 60s solid body με dynasonics, ενδιαφέρουσα αλλά όχι για εμένα.

Εδώ που τα λέμε μάλλον μια Chet Atkins '62 θα αγόραζα αν ήθελα Gretsch, έτσι κι αλλιώς το αγαπημένο μου άλμπουμ με Gretsch είναι το ομώνυμο ντεμπούτο των Stone Roses.

Εγω ενέδωσα και αναμένω την παρακάτω από Ιταλία. Πώς δε θα το καταλάβει η γυναίκα δε ξέρω ακόμα βέβαια...

1000006974.jpg

Πώς δε θα το καταλάβει η γυναίκα δε ξέρω ακόμα βέβαια

Κάνε καμία ντρίπλα σαν τον δεξιοτέχνη εδώ

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back