- Πόντοι
- 4,208
όχι φίλος, τα ξεκαθαρίζουν αυτά
στη σημερινή ισοτιμία μόνο ρελικωμένη καστομ σοπ. Για αύριο δεν μπορώ να πωΒρε εδώ δεν ξεκαθάρισε αν θα ανέβει η τέλε ή θα πέσει το μπιτκόιν.
Βρε εδώ δεν ξεκαθάρισε αν θα ανέβει η τέλε ή θα πέσει το μπιτκόιν.
τελει υπο την εποπτεια του διεθνους οργανισμου προστασιας τελεκαστερ (Δ.Ο.Π.Τ.) ....
Γιατί δεν γίνεται να ξεκουρδίσει κάτι που είναι ξεκούρδιστο. ?Όλα τα παραπάνω ισχύουν.
Φυσικά ΔΕΝ ισχύουν αν η κιθάρα είναι Τelecaster.
αΦτες ΔΕΝ ξεκουρδανε ποτεΣ.
ενώ ο άλλος κάνει dive bombs και βαράει ασυστολα, τότε ειναι λογικό να ξεκουρδιζει.
Κάνεις μερικά dive bombs και ξανακουρδιζεις.Δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα.
ΣΥνεΠος η απάντηση είναι μια:
Πάρε Telecaster να δεις ΦΩΣ
Να σου πω κατι διαφορετικο?
Μη τη δινεις σε καποιον που δε ξερεις οτι εχει παρομοιο παιξιμο μ'εσενα.
Το 99% των προβλημάτων κουρδίσματος ξεκινάν από το nut.
Από εκεί και πέρα αν ο άλλος σκάβει την κιθάρα και η κιθάρα έχει ελαφριές χορδές ότι και να κάνεις θα ξεκουρδιζεται ειδικά αν ο... εκσκαφέας κάνει και βαρβαρα σηκωματα και η κιθάρα έχει floating tremolo.
Σε πιστεύω. Έχω ζήσει άβολες παρόμοιες καταστάσεις προ 20ετειας κ βάλε . Κ σε άτομο που με παρακαλαγε να του δίνω την κιθάρα (κ όλο τον εξοπλισμό) για να βγάλει μεροκάματο. Η κιθάρα μετά .... ήθελε σεταπ. Όταν μια φορά εκτός από σεταπ έπαθε κ ζημιά από χτυπήματα στη σκηνή σε ροκσταριλικι μομεντς είπα 2 πράγματα. Πρώτον καλά να πάθω κ δεύτερο κομμένο το να δίνω κιθάρα αν δε ξέρω πως ο άλλος το πονάει το όργανο (ούτε καν να παίξειΠιστεψέ με έχω βιώσει άσχημες καταστάσεις που δεν θέλω να τις αναφέρω εδώ.
Αυτά που αναφέρεις περί ιδρώτα κτλ είναι το λιγότερο.
Πολλοί δεν δείχνουν σεβασμό στο όργανο άλλου.
Ευκαιρία να μάθουν από εσένα πως είναι κ γίδια κ να φάνε ένα ωραίο άκυρο. Επειδή είναι παικταράδες και ανθυποδιάσημοι, νομίζουν ότι θα βγάλουν όλο το κιθαριστικό άχτι τους πάνω στην κιθάρα σου και σου κάνουν και χάρη κιόλας.
Ποια σχέση με μαγαζί σε υποχρεώνει να υποβαλεις τα δικά σου όργανα σε αυτή τη διαδικασία?Βέβαια για να μην χαλάσω τις σχέσεις με το μαγαζί και για λόγους PR η λύση είναι απλή... partcaster που την εχεις του πεταματού και την δίνεις χωρίς να σε νοιάζει και πολύ.
Γιατί δεν γίνεται να ξεκουρδίσει κάτι που είναι ξεκούρδιστο. ?
Έχω Τελε φυσικά ,σίγουρα από τις πιο σταθερές κιθάρες μου σε κούρδισμα, βράχος.
Γιατί δεν γίνεται να ξεκουρδίσει κάτι που είναι ξεκούρδιστο. ?
Την άλλη φορά θα παίξω με τη Gretch. Μ’ αυτή έπαθα πλάκα.
Το σνίτσελ και το κιθαρόνι όσο το χτυπάς απλώνει.Βέβαια ο τύπος είναι παικταράς μεγάλος. Αλλά είναι από αυτούς που ''βαράει'' το όργανο για να βγάλει ήχο, έχει ωραίο ''επιθετικό'' παίξιμο