- Πόντοι
- 1,058
Εγώ σε τέτοια χρήματα θα έπαιρνα μόνο Les Paul, όταν πέφτεις σε καλή ξεχνάς όλα τα υπόλοιπα μονοπάτια.
Έχεις δίκιο 100%.Εγώ σε τέτοια χρήματα θα έπαιρνα μόνο Les Paul, όταν πέφτεις σε καλή ξεχνάς όλα τα υπόλοιπα μονοπάτια.
Καλά κάνεις σε όσα κάνεις απλά ο τρόπος ζωής τι τρως τι πίνεις αν ξενυχτας κτλ δεν παίζει κανένα ρόλο στην υγεία σου.Η μάλλον παίζει ελάχιστα.Και χαίρομαι ιδιαίτερα , γενικότερα γι αυτη την πρόταση.
Την ακούω κάθε μέρα, σε όλες τις εκφάνσεις της.
Ημουν πρόσφατα σε επαγγελματικό δείπνο, σε τραπέζι για κηδεία, σε τραπέζι για μνημόσυνο και σε τραπέζι για γάμο.
ΚΑΝΕΝΑΣ δεν κατάλαβε γιατι δεν ακούμπησα τίποτα από τα φαγια.
Η απάντηση ειναι γιατι δεν θέλω να παίρνω χάπια.
Βγήκα με φίλους στις διακοπές για "ποτό"
ΚΑΝΕΝΑΣ δεν κατάλαβε γιατι έπινα νερό.
Αλλοι δεν καταλαβαίνουν γιατι κάνω προπόνηση 3 ώρες την ημέρα.
Άλλοι δεν καταλαβαίνουν γιατι δεν παντρεύτηκα.
Άλλοι δεν αταλαβαίνουν γιατι δεν έκανα παιδιά.
κ.ο.κ.![]()
Ενδιαφέρουσα άποψη...Καλά κάνεις σε όσα κάνεις απλά ο τρόπος ζωής τι τρως τι πίνεις αν ξενυχτας κτλ δεν παίζει κανένα ρόλο στην υγεία σου.Η μάλλον παίζει ελάχιστα.
Αναφερόμουν κυρίως, αν οχι μόνο ....στην ψυχική μου υγεία.Καλά κάνεις σε όσα κάνεις απλά ο τρόπος ζωής τι τρως τι πίνεις αν ξενυχτας κτλ δεν παίζει κανένα ρόλο στην υγεία σου.Η μάλλον παίζει ελάχιστα.
Αν (ποτέ) έπαιρνα gretsch θα ήταν η country gentlemanΕπόμενη στάση (του χρόνου), white falcon και θα τις βάλεις όλες τις άλλες σε βιτρίνα, χαχα.
Αν (ποτέ) έπαιρνα gretsch θα ήταν η country gentleman
Δυσκολή κιθάρα.Βάλε 12 άτοκες δόσεις τώρα που γυρίζει και άσε τις πορτοκαλί κιθαρες![]()
Gretsch Falcon™ Hollow Body String-Thru Με Bigsby® Gold Hardware Λευκή Ηλεκτρική Κιθάρα
Η Professional Collection της Gretsch συνδυάζει τον κλασικό ήχο Gretsch με σύγχρονα χαρακτηριστικά. Διαθέτοντας κορυφαίους μαγνήτες και ηλεκτρονικά, αυτές οι κιθάρες έχουν σχεδιαστεί για ισχυρό ήχο, απόλυτη ευελιξία και εξαιρετικό έλεγχο. Μία από τις πιο γνωστές και περιζήτητες κιθάρες στην...rihardos.gr
Πολύ ωραίο σαν ιδέα και διακόσμηση. Αλλά η κιθάρα είναι για να παίζεται ρε φίλε, να λέει μια ιστορία...Την είχε και ο φίλος, ο Αλέκος ο Πέρρος.
Εδώ σε display στο μαγαζί του (bar) , που τις έβαλαν μετά τον θάνατό του.
Αυτη η βιτρίνα έγινε από τον αδερφό του, στο μαγαζί τους, όταν έφυγε ο Αλέκος.Πολύ ωραίο σαν ιδέα και διακόσμηση. Αλλά η κιθάρα είναι για να παίζεται ρε φίλε, να λέει μια ιστορία
Τον Αλέκο τον πήγαινε η 6120 καλύτερα νομίζω. Έτσι τον είχα συνδυάσει εγώ τουλάχιστονΑυτη η βιτρίνα έγινε από τον αδερφό του, στο μαγαζί τους, όταν έφυγε ο Αλέκος.
Δεν παίζει ο ίδιος κιθάρα άλλωστε (ο αδερφός).
Εγω μια ζωή με strat τον θυμάμαι.Τον Αλέκο τον πήγαινε η 6120 καλύτερα νομίζω. Έτσι τον είχα συνδυάσει εγώ τουλάχιστον
Ε είναι πιο "ώριμες" κιθάρες...Εγω μια ζωή με strat τον θυμάμαι.
Μετά το γύρισε σε Γκρετς....
Θα συμφωνησω. Εχει κατι αλλο η 6120 συγκριτικα με την φαλκον που δε μπορω να εξηγησω. Εναν συνδυασμο twang + GrowlΤον Αλέκο τον πήγαινε η 6120 καλύτερα νομίζω. Έτσι τον είχα συνδυάσει εγώ τουλάχιστον
Πέρα από το ηχητικο, το playability είναι ίδιο; Ρωτάω γιατί έχεις και τις δύοΘα συμφωνησω. Εχει κατι αλλο η 6120 συγκριτικα με την φαλκον που δε μπορω να εξηγησω. Εναν συνδυασμο twang + Growl