- Πόντοι
- 2,068
Λέτε να ανακοινώσει μείωση ΦΠΑ για τα μουσικά όργανα; Καλή φάση θα ήταν...Σιγά το γεγονός.
![]()
Για εμάς, το γεγονός της χρονιάς.Σιγά το γεγονός.
![]()
Επειδη υπάρχουν ηδη tele συνεβη αυτό, μην διαβάζεις λάθος το Poll.Και για να στο πάω και λίγο παρακάτω... Στο ανώτερο άκρο η σκάφη και στο κατώτερο η... tele;
Η... tele, εδώ σε εμάς στον πάτο;
Μόνο περίεργο μπορεί να χαρακτηριστεί αυτό.![]()
Αγοράζω κιθαρες γιατί μου αρέσουν, και με τα poll συζητάμε για κιθαρες και χαλαρώνουμε.Lk έχω διαβάσει σχεδόν όλα σου τα ποστ για κιθάρες και μα τη Παναγία δεν έχω καταλάβει ακόμα με πιο σκεπτικό αγοράζεις κιθάρες,ούτε τι νόημα έχουν τα poll
Και χαίρομαι ιδιαίτερα , γενικότερα γι αυτη την πρόταση.και μα τη Παναγία δεν έχω καταλάβει ακόμα με πιο σκεπτικό
Lk έχω διαβάσει σχεδόν όλα σου τα ποστ για κιθάρες και μα τη Παναγία δεν έχω καταλάβει ακόμα με πιο σκεπτικό αγοράζεις κιθάρες,ούτε τι νόημα έχουν τα poll
Νομίζω με νaritone βγαίνει μόνο η Marcus King πλέον.
Τα ES σκαφάκια είναι πιο όμορφα σε cherry, sunburst ή μαύρα? Θεωρείται κάποιο από αυτά τα χρώματα σαν κλασικό χρώμα ΕS? Πάντα είχα την εντύπωση ότι αυτό είναι το cherry
...προτεινω την es 330.
Δεν εχω πρόβλημα με κάποιον που θελει να πάρει χάπι...για οτιδήποτε.Ως κάποιος που παίρνει χάπια για να κρατάει τους δείκτες του αίματος σε αποδεκτά επίπεδα ώστε να μπορεί να τρώει από όλα και αρκετά μπορώ να πω ότι σέβομαι τις επιλογές σου αλλά δεν μπορώ να ζήσω έτσι... Το φαΐ ρε φίλε... Το φαΐ!
Απαράδεκτο.Και δεν φτάνει αυτό , στο τέλος ΔΕΝ ΘΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ Tele.
Οι άνθρωποι επιθυμούμε να ελέγξουμε την απόλυτη τυχαιότητα που είναι ο κόσμος γύρω μας, συμπεριλαμβανομένης της απόλυτα τυχαίας κληρονομικότητας του γενετικού μας υλικού.Ημουν πρόσφατα σε επαγγελματικό δείπνο, σε τραπέζι για κηδεία, σε τραπέζι για μνημόσυνο και σε τραπέζι για γάμο.
ΚΑΝΕΝΑΣ δεν κατάλαβε γιατι δεν ακούμπησα τίποτα από τα φαγια.
Η απάντηση ειναι γιατι δεν θέλω να παίρνω χάπια.
Βγήκα με φίλους στις διακοπές για "ποτό"
ΚΑΝΕΝΑΣ δεν κατάλαβε γιατι έπινα νερό.
Αλλοι δεν καταλαβαίνουν γιατι κάνω προπόνηση 3 ώρες την ημέρα.
Άλλοι δεν καταλαβαίνουν γιατι δεν παντρεύτηκα.
Άλλοι δεν αταλαβαίνουν γιατι δεν έκανα παιδιά.
Επίσης οι άνθρωποι είμαστε από τη φύση μας κυνηγοί νοήματος. Αν δεν είναι τα παιδιά, οι γυναίκα(ες), το χρήμα, κάτι άλλο θα είναι, εξίσου αν όχι περισσότερο ανούσιο![]()
Εγώ απλά λέω ότι σχεδόν ό,τι και να κάμω, οι περισσότεροι ΔΕΝ καταλαβαίνουν γιατί το κάνωΟι άνθρωποι επιθυμούμε να ελέγξουμε την απόλυτη τυχαιότητα που είναι ο κόσμος γύρω μας, συμπεριλαμβανομένης της απόλυτα τυχαίας κληρονομικότητας του γενετικού μας υλικού.
Η πραγματικότητα όμως είναι αμείλικτη και δυστυχώς υπάρχουν συγκεκριμένες ηλικίες που το σώμα σε αφήνει, το μυαλό σε αφήνει, γερνάς και πεθαίνεις επειδή η φύση έχει προβλέψει να μη συντηρείται το παλιό.
Έχει βάλει μέσα μας τον μηχανισμό αυτοκαταστροφής που ονομάζεται τελομερή, και μάλιστα όσο οξειδώνεις τον οργανισμό σου πιέζοντας τον τόσο πολύ σε αυτή την ηλικία στα γυμναστήρια, πιθανότατα τον επιταχύνεις. (https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S2095254620300399)
Επίσης οι άνθρωποι είμαστε από τη φύση μας κυνηγοί νοήματος. Αν δεν είναι τα παιδιά, οι γυναίκα(ες), το χρήμα, κάτι άλλο θα είναι, εξίσου αν όχι περισσότερο ανούσιοΕπίσης επιβεβαωμένο στο εξαιρετικό βιβλίο: https://dn790002.ca.archive.org/0/items/DanielKahnemanThinkingFastAndSlow/Daniel Kahneman-Thinking, Fast and Slow .pdf