H επόμενη κιθάρα μου

Ποιά από τις τέσσερις

• 1. FENDER American Vintage II 51 Tele

• 2. FENDER American Vintage II 70th Anniv Stratocaster 1954

• 3. GIBSON Les Paul Standard '50s Figured Top Heritage Cherry Sunburst

• 4. GIBSON ES-345 Vintage Burst

Results are only viewable after voting.
Σιγά το γεγονός.
:P
Για εμάς, το γεγονός της χρονιάς.

ΥΓ: Αν το είχα παίξει στοίχημα, θα είχα πάει κουβά. Η... σκάφη όχι απλά πρώτη στο poll, πρώτη με συντριπτική διαφορά. Τι κόλπο είναι πάλι τούτο; Πώς μας προέκυψαν οι σκάφες; Δεν έχει πάρει κάτι το μάτι μου που να έδειχνε ότι έχει δημιουργηθεί τάση...

Περίεργα πράγματα.

Και για να στο πάω και λίγο παρακάτω... Στο ανώτερο άκρο η σκάφη και στο κατώτερο η... tele;
Η... tele, εδώ σε εμάς στον πάτο; :unsure:
Μόνο περίεργο μπορεί να χαρακτηριστεί αυτό. 😄

Και για να στο πάω και λίγο παρακάτω... Στο ανώτερο άκρο η σκάφη και στο κατώτερο η... tele;
Η... tele, εδώ σε εμάς στον πάτο; :unsure:
Μόνο περίεργο μπορεί να χαρακτηριστεί αυτό. 😄
Επειδη υπάρχουν ηδη tele συνεβη αυτό, μην διαβάζεις λάθος το Poll.

Lk έχω διαβάσει σχεδόν όλα σου τα ποστ για κιθάρες και μα τη Παναγία δεν έχω καταλάβει ακόμα με πιο σκεπτικό αγοράζεις κιθάρες,ούτε τι νόημα έχουν τα poll

Lk έχω διαβάσει σχεδόν όλα σου τα ποστ για κιθάρες και μα τη Παναγία δεν έχω καταλάβει ακόμα με πιο σκεπτικό αγοράζεις κιθάρες,ούτε τι νόημα έχουν τα poll
Αγοράζω κιθαρες γιατί μου αρέσουν, και με τα poll συζητάμε για κιθαρες και χαλαρώνουμε.
Το συγκεκριμένο poll προσωπικά με βοηθάει να εμπεδωσω το αυτονόητο.
Ότι η σωστή επιλογή είναι η ES.
Και να επανέλθω στο γιατί Αγοράζω κιθάρες.
1ον μου αρέσουν
2ον μου αρέσει να παίζω και να ηχογραφώ με αυτές.
3ον , είναι (στα μάτια μου) και η κατασκευή και η ιστορία τους , το πιο όμορφο πράγμα που βλέπω γύρω μου....με τόση ασχήμια που κυκλοφορεί.
Όταν λοιπόν, ύστερα από μια ημέρα ανάμεσα σε ασχημους ανθρώπους, με άσχημες συμπεριφορές, μπω στο studio , δω και παίξω με όμορφες κιθάρες, χαλαρώνω .
Προτιμώ λοιπόν να δώσω και 3Κ σε μια κιθάρα, από να τα φάω σε χάπια.

και μα τη Παναγία δεν έχω καταλάβει ακόμα με πιο σκεπτικό
Και χαίρομαι ιδιαίτερα , γενικότερα γι αυτη την πρόταση.

Την ακούω κάθε μέρα, σε όλες τις εκφάνσεις της.

Ημουν πρόσφατα σε επαγγελματικό δείπνο, σε τραπέζι για κηδεία, σε τραπέζι για μνημόσυνο και σε τραπέζι για γάμο.
ΚΑΝΕΝΑΣ δεν κατάλαβε γιατι δεν ακούμπησα τίποτα από τα φαγια.
Η απάντηση ειναι γιατι δεν θέλω να παίρνω χάπια.

Βγήκα με φίλους στις διακοπές για "ποτό"
ΚΑΝΕΝΑΣ δεν κατάλαβε γιατι έπινα νερό.

Αλλοι δεν καταλαβαίνουν γιατι κάνω προπόνηση 3 ώρες την ημέρα.

Άλλοι δεν καταλαβαίνουν γιατι δεν παντρεύτηκα.

Άλλοι δεν αταλαβαίνουν γιατι δεν έκανα παιδιά.

κ.ο.κ. :LOL:

Τα poll έχουν το νόημα του χαβαλέ και της χαλαρής συζήτησης μεταξύ μας. Σε forum για κιθάρες είμαστε, αυτά τα πράγματα ήρθαμε να συζητήσουμε.

Το σκεπτικό με το οποιο αγοράζει ο @LK (αν μου επιτρέπει να εξηγήσω εκ μέρους του, όπως το κατανοώ) είναι περισσότερο αυτό του συλλέκτη. Και αφού αγόρασε τις φθηνές εκδοχές όλων των κλασικών σχεδίων ηλεκτρικής κιθάρας που του αρέσουν, τώρα ξεκίνησε να αγοράζει και τις επώνυμες εκδοχές τους. Αυτές δηλαδή που είναι πιο κοντά στο ιστορικό αυθεντικό σχέδιο, χωρίς όμως να έχει μπει (ακόμα) στον χώρο των vintage οργάνων.

Εμείς απλά ψηφίζουμε την σειρά με την οποία θα επεκτείνει την συλλογή του.

Εκεί φτάσαμε.
Φόρουμ για κιθάρες.
Και τα μέλη είναι συλλέκτες.

Χωρίς χάπια.

Ε ρε κρίση...

Καταταχτείτε μας λέγανε.
Θα γ..... μας λέγανε
Θα έχει και καλό φαγητό μας λέγανε .....

33000999 μέλη
Τα 2 παίζουν συνθεσάιζερ
Ένας παίζει με arranger
4 μπάσο , ένας όρθιο

Νομίζω με νaritone βγαίνει μόνο η Marcus King πλέον.

Απαράδεκτο. Προσωπικά το θέλω και για το ηχητικό μέρος, όχι μόνο για το look/vintage correct thing.

Τα ES σκαφάκια είναι πιο όμορφα σε cherry, sunburst ή μαύρα? Θεωρείται κάποιο από αυτά τα χρώματα σαν κλασικό χρώμα ΕS? Πάντα είχα την εντύπωση ότι αυτό είναι το cherry

Συμφωνώ ότι το κλασικό (και βαρετό ενίοτε) είναι το cherry. Αν και η 330 μου έχει ένα πολύ ωραίο sunburst (υπάρχουν sunburst που τα βαριέμαι ή δεν μου αρέσουν) αν είχα επιλογή θα διάλεγα non vintage correct χρώματα. Παράδειγμα:

...προτεινω την es 330.

Πολύ outsider κιθάρα, εγώ την πήρα γιατί ήθελα μία συγκεκριμένη έκδοση της 335 που είχε βγει με P90's αλλά όλες ήταν με 60's λαιμούς. Όταν οι αναζητήσεις άρχισαν να δείχνουν και 330 κάθησα και διάβασα (ομολογώ δεν την γνώριζα) και ήμουν τυχερός να βρω μία σε καλή τιμή που μάλλον δεν είχε βγει απ' τη θήκη για παίξιμο.

Πάντως το πρώτο βημα το έκανα σήμερα.
Έκανα ένα μικρό rearrangement στο studio και έκανα χώρο για μια βαλιτσα κιθαρας.
Αλλά χωράει και tweed case fender και Gibson brown case 😁

Ως κάποιος που παίρνει χάπια για να κρατάει τους δείκτες του αίματος σε αποδεκτά επίπεδα ώστε να μπορεί να τρώει από όλα και αρκετά μπορώ να πω ότι σέβομαι τις επιλογές σου αλλά δεν μπορώ να ζήσω έτσι... Το φαΐ ρε φίλε... Το φαΐ!

Ως κάποιος που παίρνει χάπια για να κρατάει τους δείκτες του αίματος σε αποδεκτά επίπεδα ώστε να μπορεί να τρώει από όλα και αρκετά μπορώ να πω ότι σέβομαι τις επιλογές σου αλλά δεν μπορώ να ζήσω έτσι... Το φαΐ ρε φίλε... Το φαΐ!
Δεν εχω πρόβλημα με κάποιον που θελει να πάρει χάπι...για οτιδήποτε.
Απλά εγώ δεν θελω.

Η νέα μοδα ειναι να βαράνε ενέσεις mounjaro για να χάσουν κιλά.
Ειναι λιγο ακριβες, αλλά κανουν δουλειά.
Fine with me....

Εγώ , για να τηρήσω μια μακρά ιστορική παράδοση του noiz , θα σου προτείνω να αγοράσεις Ibanez Vai signature.

😂😂😂😂😂

Ρε που καταντήσαμε. Να ζητα μέλος γνωμη για αγορά κιθάρας και επί τρεις σελίδες να παραμένουμε ΕΝΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ.

Και δεν φτάνει αυτό , στο τέλος ΔΕΝ ΘΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ Tele.

Τρολ Άουτ

Ημουν πρόσφατα σε επαγγελματικό δείπνο, σε τραπέζι για κηδεία, σε τραπέζι για μνημόσυνο και σε τραπέζι για γάμο.
ΚΑΝΕΝΑΣ δεν κατάλαβε γιατι δεν ακούμπησα τίποτα από τα φαγια.

Βγήκα με φίλους στις διακοπές για "ποτό"
ΚΑΝΕΝΑΣ δεν κατάλαβε γιατι έπινα νερό.

Αλλοι δεν καταλαβαίνουν γιατι κάνω προπόνηση 3 ώρες την ημέρα.

Άλλοι δεν καταλαβαίνουν γιατι δεν παντρεύτηκα.

Άλλοι δεν αταλαβαίνουν γιατι δεν έκανα παιδιά.
Οι άνθρωποι επιθυμούμε να ελέγξουμε την απόλυτη τυχαιότητα που είναι ο κόσμος γύρω μας, συμπεριλαμβανομένης της απόλυτα τυχαίας κληρονομικότητας του γενετικού μας υλικού.

Η πραγματικότητα όμως είναι αμείλικτη και δυστυχώς υπάρχουν συγκεκριμένες ηλικίες που το σώμα σε αφήνει, το μυαλό σε αφήνει, γερνάς και πεθαίνεις επειδή η φύση έχει προβλέψει να μη συντηρείται το παλιό.

Έχει βάλει μέσα μας τον μηχανισμό αυτοκαταστροφής που ονομάζεται τελομερή, και μάλιστα όσο οξειδώνεις τον οργανισμό σου πιέζοντας τον τόσο πολύ σε αυτή την ηλικία στα γυμναστήρια, πιθανότατα τον επιταχύνεις. (https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S2095254620300399)

Επίσης οι άνθρωποι είμαστε από τη φύση μας κυνηγοί νοήματος. Αν δεν είναι τα παιδιά, οι γυναίκα(ες), το χρήμα, κάτι άλλο θα είναι, εξίσου αν όχι περισσότερο ανούσιο :) Επίσης επιβεβαωμένο στο εξαιρετικό βιβλίο: https://dn790002.ca.archive.org/0/items/DanielKahnemanThinkingFastAndSlow/Daniel Kahneman-Thinking, Fast and Slow .pdf

Επίσης οι άνθρωποι είμαστε από τη φύση μας κυνηγοί νοήματος. Αν δεν είναι τα παιδιά, οι γυναίκα(ες), το χρήμα, κάτι άλλο θα είναι, εξίσου αν όχι περισσότερο ανούσιο :)
pf-3c47f6ef--k6qxmrtx1qneoyk1jz1o.jpg

Thank me later

Οι άνθρωποι επιθυμούμε να ελέγξουμε την απόλυτη τυχαιότητα που είναι ο κόσμος γύρω μας, συμπεριλαμβανομένης της απόλυτα τυχαίας κληρονομικότητας του γενετικού μας υλικού.

Η πραγματικότητα όμως είναι αμείλικτη και δυστυχώς υπάρχουν συγκεκριμένες ηλικίες που το σώμα σε αφήνει, το μυαλό σε αφήνει, γερνάς και πεθαίνεις επειδή η φύση έχει προβλέψει να μη συντηρείται το παλιό.

Έχει βάλει μέσα μας τον μηχανισμό αυτοκαταστροφής που ονομάζεται τελομερή, και μάλιστα όσο οξειδώνεις τον οργανισμό σου πιέζοντας τον τόσο πολύ σε αυτή την ηλικία στα γυμναστήρια, πιθανότατα τον επιταχύνεις. (https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S2095254620300399)

Επίσης οι άνθρωποι είμαστε από τη φύση μας κυνηγοί νοήματος. Αν δεν είναι τα παιδιά, οι γυναίκα(ες), το χρήμα, κάτι άλλο θα είναι, εξίσου αν όχι περισσότερο ανούσιο :) Επίσης επιβεβαωμένο στο εξαιρετικό βιβλίο: https://dn790002.ca.archive.org/0/items/DanielKahnemanThinkingFastAndSlow/Daniel Kahneman-Thinking, Fast and Slow .pdf
Εγώ απλά λέω ότι σχεδόν ό,τι και να κάμω, οι περισσότεροι ΔΕΝ καταλαβαίνουν γιατί το κάνω
Επιπροσθέτως, όχι μόνο δεν το καταλαβαίνουν, αλλά και με ρωτούν "μα γιατί το κάνεις αυτο;". 😜

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back