Αν ο μη γένοιτο καταλήξετε εκεί......φιλικές τιμές εδώ (και όσο blues θέλεις κατά τις συνεδρίες)Nestoras είπε:Τελικά, να χωρίσω τη γυναίκα μου ή όχι?
pascal είπε:Νέστορα, you got it wrong man.
ΑΥΤΗ πρέπει να σε χωρίσει ;D
...για να δούμε.Εγώ πάντως τα blues τα έμαθα….όταν δεν με πλέρωναν οι πελάτες μου (όταν μου φορούσαν τo African-american «φέσι») . Και είμαι και in topic…και αν με στείλουν (πάλι) στην παιδική χαρά….well I’ll get the blues (οπότε πάλι στο κέρδος θα είμαι).Nestoras είπε:LK, κι' άλλος πελάτης-προβλέπω χρυσές δουλιές.
ΟΧΙkokobloko είπε:γνωση σε κλιμακες και θεωρια αρκουν για να παιξω jazz?
γνωση σε κλιμακες και θεωρια αρκουν για να παιξω funk?
γνωση σε κλιμακες και θεωρια αρκουν για να παιξω pop?
γνωση σε κλιμακες και θεωρια αρκουν για να παιξω rock?
γνωση σε κλιμακες και θεωρια αρκουν για να παιξω punk?
γνωση σε κλιμακες και θεωρια αρκουν για να παιξω ska?
γνωση σε κλιμακες και θεωρια αρκουν για να παιξω surf?
γνωση σε κλιμακες και θεωρια αρκουν για να παιξω latin?
γνωση σε κλιμακες και θεωρια αρκουν για να παιξω disko?
πείτε μου , επείγει...
Ισως το αυτο που ειχε πει καποτε ο Scofield σε ενα μαθημα του στο Berkee σε καλυψει:Η μπάντα ενός "μεγάλου" μπλούζμαν, πόσα μέλη έχει; Πέντε, ας πούμε;Και καλά, ο μεγάλος μπλουζμαν έχει το κοκαλάκι της νυχτερίδας, τη θεία έμπνευση, το βάπτισμα στο νέγρικο πόνο, την ευλογία των προγόνων του και δε ξέρω τι άλλο.
Οι υπόλοιποι τέσσερις, το έχουν επίσης; Ή απλά ξέρουν τη θεωρία και τις κλίμακες;
Προφανώς τους αρέσει αυτό που κάνουν εκείνη τη στιγμή, αλλά μήπως λίγους μήνες μετά παίζουν σε μία λάτιν μπάντα, ή κάπου αλλού; Όπου και εκεί, θα ξέρουν τη θεωρία και τις κλίμακες;
Και βέβαια με καλύπτει.Superfunk είπε:Ισως το αυτο που ειχε πει καποτε ο Scofield σε ενα μαθημα του στο Berkee σε καλυψει:
"Ok guys,we are very lucky cause next week Albert Collins will play the blues in the school's auditorium,with him there will be some students playing blues SCALES.... ;D"
Η αίσθηση του εκάστοτε ιδιώματος που έχει προέλθει από την πολύωρη (ή ακόμα και πολυετή) εντρύφηση στην αισθητική του, δεν νομίζω ότι έχει να κάνει με κάποιο κβαντικό άλμα ούτε και είναι υπερβατική σχέση.trolley είπε:η προχωρήστε στο κβαντικό άλμα να επιχειρήσετε να μας πείσετε ότι όλα τα μέλη σε όλες τις μπλουζ μπάντες έχουν αυτή την "υπερβατική" σχέση που δεν εξαντλείται στο να ξέρουν τη θεωρία και τις κλίμακες.