. . .
Να σας πώ επίσης οτι αν ήξερα καλά το αντικείμενο και ήταν π.χ. η δουλειά μου' date=' το είχα σπουδάσει και ήμουν και moderator στο noiz, θα εσπευδα να φτιάξω άρτια τεχνικά άρθρα , αφιερώνοντας λίγο χρόνο απο την ζωή μου, και να τα παραθέσω προς γνώση των άλλων μελών.
. . .
. . . και ας αναδειχτούν περισσότερο στο lay out του noiz αυτά τα θέματα . . .
Γράψτε άρθρα!
[/quote']
+1.000.000
Σύμφωνα με την ταπεινή μου άποψη . . .
Γιά μένα δεν γίνεται να λές
. . . σε απλά ΕΛΛΗΝΙΚΑ και να παραθέτεις 250-300 γραμμές πυκνογραμμένο κείμενο που αποτελείται απο τεχνικές πληροφορίες + αστειάκια + υποκειμενικές ερμηνίες με αυθαίρετα συμπεράσματα + λαθάκια + . . .+ . . .+ , και να περιμένεις να γίνεις κατανοητός.
'Οπως γράφει ο φίλος PCMAN . . .
. . . γενικεύοντας τα συμπεράσματα τους σε λίγες λέξεις ' date=' προσθέτοντας ΒΕΒΑΙΑ και τους δικούς μου, προβληματισμούς με το απαραίτητο κριτικό ύψος, έτσι ώστε να . . .[/quote']. . . ¶ν λοιπόν έχει, όντως, γενικεύσει τα συμπεράσματα των ειδικών (χωρίς μάλιστα να αναφέρει τις πηγές του) σε "λίγες λέξεις", τότε οι προβληματισμοί του και το (κατ'αυτόν απαραίτητο) κριτικό ύφος ΠΙΑΝΟΥΝΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΧΩΡΟ και κάνουνε το post ΔΥΣΝΟΗΤΟ.
Περί αυτού πρόκειται.
Είμαι σίγουρος ότι άν συμαζέψει λίγο τον τον τρόπο που γράφει, θα είναι πολύ καλύτερα και για εμάς τους χαζούς, που δεν μπορούμε να παρακολουθήσουμε (με ευκολία) τον καταιγιστικό και δαιδαλώδη τρόπο σκέψης του.
Φιλικά, Γιώργος.