πάρε πρωτοβουλία και γράψε με δικά σου λόγια ' date=' αυτά που νομίζεις ότι . . ..[/quote']¶ν εξαιρέσης το γεγονός οτι στο σχολείο ήμουνα πολύ καλός στην Φυσική (έκλεψα και ένα βραβείο κάποτε), μετά ασχολήθηκα με τις RF (δοξασμένα παλιά FM),και τα τελευταία 15 χρόνια ασχολούμαι με τα computers και το color management στήν τυπογραφία,
τα ξεράδια μου ξέρω για όλα αυτά που συζητάμε.Τώρα στα γεροντάματα (44 καλοκαίρια μετράω ήδη) με έπιασε ο νταλκάς να ηχογραφήσω αυτά που παίζω με κάποια φίνα ακουστικώς οργανάκια που έχω (ένα ούτι, ένα τζουρά και δυό τρία μπουζούκια τρίχορδα - τετράχορδα), και επειδή είμαι τύπος που
"διαβάζω πολύ καλά το manual πρίν πατήσω το κουμπί" ψάχνομαι στο Internet το τελευταίο δίμηνο-τρίμηνο, μπάς και καταλάβω τι πρέπει να κάνω ακριβώς. Το PC με cubase κλπ είναι στημένο, και περιμένω το χριστουγγενιάτικο δώρο - την παραγγελία απο Thomann. Πυκνωτικό mic - εξωτερική κάρτα ήχου - καινούργιες χορδές, και μετά, ποιός με πιάνει . . .
Εκτός αυτών,
Δεν είναι θέμα εγωϊσμού' date=' αλλά δεδομένη τακτική ότι δεν πρέπει να διαδίδονται μέσα από το Noiz, θέσεις που δεν στέκουν.[/quote']δεν θέλω να πέσω σε κανα τέτοιο "λακουβάκι". Τουλάχιστον μέχρι να είμαι σίγουρος γι'αυτά που λέω.
Επίσης, συμφωνω απόλυτα με τον φίλο,
Ξερω eye - gerasime - suprefunk και άλλοι φίλοι ' date=' χωρίς να είμαι και κολλητός σας οτι εχετε τεράστιες γνώσεις και πρακτική επαγγελματική εμπειρία , θέλουμε να κάνετε περισσότερα άρθρα για πολλά θέματα, κάτι που γινεται περιστασιακά αλλά δεν μας φτάνει. Γράψτε άρθρα![/quote']Σίγουρα τα άρθρα στο noiz είναι λίγα. Το πεδίο βέβαια είναι τόσο μεγάλο, που όσα άρθρα και να γραφτούν πάλι λίγα θα είναι.Είμαι σίγουρος όμως οτι δεν είναι ζήτημα "μή θελήσεως" αλλά ζήτημα "έλειψης χρόνου". Υποχρεώσεις - υποχρεώσεις - υποχρεώσεις, επαγγελματικές - οικογενειακές - κοινωνικές, ώρες - ώρες σκέφτομαι οτι περασε εβδομάδα ολόκληρη και δεν πρόφτασα να φτύσω. Πολύ λίγος ο ρημάδης ο χρόνος, πολύ λίγος.
Εδώ δεν γράφουμε βιβλίο' date=' αλληλοβοήθεια προσπαθούμε να δώσουμε και να πάρουμε. [/quote']+ 1.000.000
Φιλικά, Γιώργος.
Ο καταιγιστικός και χειμαρώδης τρόπος σκέψης σου, μπορεί να με ξένισε και να με δυσκόλεψε (σαν τεχνικό post στο forum) αλλα πρέπει να ομολογήσω οτι σαν εντύπωση, κάποιον (δεν θυμάμαι ποιόν) ενθουσιώδη συγγραφέα μου θυμίζεις.