- Πόντοι
- 798
http://en.wikipedia.org/wiki/MitsurugiΓια λέγε και άλλα !! :wink:ΥΓ.Αν ξέρεις τι είναι στο αβατάρ σου....ε-σαμπστ-ούρια :lol: :lol:
Εχει ονομα το αβατάρ ?
Ειναι καποιος παιδικός ηρωας ?
http://en.wikipedia.org/wiki/MitsurugiΓια λέγε και άλλα !! :wink:ΥΓ.Αν ξέρεις τι είναι στο αβατάρ σου....ε-σαμπστ-ούρια :lol: :lol:
Εχει ονομα το αβατάρ ?
Ειναι καποιος παιδικός ηρωας ?
Φίλε Κυριάκο' date=' δεν είχα στ'αλήθεια λόγους να βγώ έτσι. Sory man, no hard feelings. [b'] No hard feelings.[/b]JOJOS Εάν και επιθετικός . . .
Ναι θέλουμε τεχνικά άρθρα ΑΛΛΑ !! Τα θέλουμε γραμμένα για ΠΑΙΔΙΑ .. Το καταλάβατε ? !! γραμμένα για ΠΑΙΔΙΑ !!Όποιος καταφέρει να γράψει για τεχνικά θέματα με απλότητα ' date=' αυτός είναι για μένα ο Ήρωας !! [/quote']¶κου τί είπες τώρα ! ! ! Αφού ρε συ Κυριάκο το λές και μόνος σου . . .
Το κείμενο ειναι δύσκολο' date=' αλλα μπράβο σου, που εστω μπηκες στον κοπο, να το μελετήσεις ...[/quote']γιατί το παιδεύουμε ? ? ? Αυτό το πράγμα, σου το λέω απο την αρχή. "ΓΡΑΨΕ ΠΙΟ ΑΠΛΑ - ΚΑΤΑΝΟΗΤΑ". Μικρά παιδιά είμαστε κι εμείς, και μας δυσκολεύεις. Ήμαρτον. Τελεία, δεν θα στο ξαναπώ.
όταν ήμουνα στο σχολείο ' date=' στην έκθεση . . . δεν είχα καλό βαθμό, [/quote']Χέ, χε, μπου, χα, χααα . . .Τί μας λές? Αυτό το καταλάβαμε και μόνοι μας . . . χααα, χαα, χα . . .
Σοβαρά τώρα,
Αντιγράφω από τήν εισαγωγή στο "Internet Writing Guide" του Timothy Campbell.
It provides basic information about writing online, so you can:
* Be properly understood
* Get your points across effectively
* Avoid getting anybody annoyed
* Avoid looking like a "beginner" on the net
This guide is written mainly for someone who is new to the net, but there are a few items that may be helpful to experienced users.
Ρίξε του μιά ματιά αν θές, στό http://www.intwg.com/ , μπορεί φίλε PCMAN να σου ανοίξει καινούργιους ορίζοντες στην "συγγραφική σου δραστηριότητα" στό forum, και όχι μόνο.
πάρε πρωτοβουλία και γράψε με δικά σου λόγια ' date=' αυτά που νομίζεις ότι . . ..[/quote']¶ν εξαιρέσης το γεγονός οτι στο σχολείο ήμουνα πολύ καλός στην Φυσική (έκλεψα και ένα βραβείο κάποτε), μετά ασχολήθηκα με τις RF (δοξασμένα παλιά FM),και τα τελευταία 15 χρόνια ασχολούμαι με τα computers και το color management στήν τυπογραφία,τα ξεράδια μου ξέρω για όλα αυτά που συζητάμε.Τώρα στα γεροντάματα (44 καλοκαίρια μετράω ήδη) με έπιασε ο νταλκάς να ηχογραφήσω αυτά που παίζω με κάποια φίνα ακουστικώς οργανάκια που έχω (ένα ούτι, ένα τζουρά και δυό τρία μπουζούκια τρίχορδα - τετράχορδα), και επειδή είμαι τύπος που "διαβάζω πολύ καλά το manual πρίν πατήσω το κουμπί" ψάχνομαι στο Internet το τελευταίο δίμηνο-τρίμηνο, μπάς και καταλάβω τι πρέπει να κάνω ακριβώς. Το PC με cubase κλπ είναι στημένο, και περιμένω το χριστουγγενιάτικο δώρο - την παραγγελία απο Thomann. Πυκνωτικό mic - εξωτερική κάρτα ήχου - καινούργιες χορδές, και μετά, ποιός με πιάνει . . .
Εκτός αυτών,
Δεν είναι θέμα εγωϊσμού' date=' αλλά δεδομένη τακτική ότι δεν πρέπει να διαδίδονται μέσα από το Noiz, θέσεις που δεν στέκουν.[/quote']δεν θέλω να πέσω σε κανα τέτοιο "λακουβάκι". Τουλάχιστον μέχρι να είμαι σίγουρος γι'αυτά που λέω.
Επίσης, συμφωνω απόλυτα με τον φίλο,
Ξερω eye - gerasime - suprefunk και άλλοι φίλοι ' date=' χωρίς να είμαι και κολλητός σας οτι εχετε τεράστιες γνώσεις και πρακτική επαγγελματική εμπειρία , θέλουμε να κάνετε περισσότερα άρθρα για πολλά θέματα, κάτι που γινεται περιστασιακά αλλά δεν μας φτάνει. Γράψτε άρθρα![/quote']Σίγουρα τα άρθρα στο noiz είναι λίγα. Το πεδίο βέβαια είναι τόσο μεγάλο, που όσα άρθρα και να γραφτούν πάλι λίγα θα είναι.Είμαι σίγουρος όμως οτι δεν είναι ζήτημα "μή θελήσεως" αλλά ζήτημα "έλειψης χρόνου". Υποχρεώσεις - υποχρεώσεις - υποχρεώσεις, επαγγελματικές - οικογενειακές - κοινωνικές, ώρες - ώρες σκέφτομαι οτι περασε εβδομάδα ολόκληρη και δεν πρόφτασα να φτύσω. Πολύ λίγος ο ρημάδης ο χρόνος, πολύ λίγος.
Εδώ δεν γράφουμε βιβλίο' date=' αλληλοβοήθεια προσπαθούμε να δώσουμε και να πάρουμε. [/quote']+ 1.000.000
Φιλικά, Γιώργος.
Ο καταιγιστικός και χειμαρώδης τρόπος σκέψης σου, μπορεί να με ξένισε και να με δυσκόλεψε (σαν τεχνικό post στο forum) αλλα πρέπει να ομολογήσω οτι σαν εντύπωση, κάποιον (δεν θυμάμαι ποιόν) ενθουσιώδη συγγραφέα μου θυμίζεις.
η ερώτηση είναι "ΑΝ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΚΕΡΑΙΟ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΟ Ή ΟΧΙ"δηλ' date=' άν με τελικό προορισμό τα 44,1 του CD είναι καλύτερα τα 176,4 απο τα 192 khz, γιά κάποιους λόγους που αγνοώ .
πχ. 192/44,1=4,537κλπ ενώ 176,4/44,1=4 (ΑΚΑΙΡΑΙΟ )[/quote']Για να μήν ξεχνιόμαστε . . .
Έχει κανένας καμιά άποψη ? ? ?
Φιλικά, Γιώργος.
Ok. Έχεις απόλυτο δίκιο φίλε Granule - λάθος έκφραση.(2Χ την μεγαλύτερη συχνότητα από αυτές που χρειάζονται μέσα στο σήμα)
Χωρίς να θέλω να κάνω τον δικηγόρο του διαβόλου' date=' νομίζω οτι ο kokoman μίλησε για δειγματοληψία "έτσι γενικώς" και όχι γιά Audio εφαρμογές ντέ και σώνει. Γιά να λέμε την αλήθεια μου έκανε κι εμένα εντύπωση το "χ10 και καλύτερα χ20", γιαυτό τον ρώτησα κι εγώ το ίδιο πράγμα, χωρίς να πάρω σαφή - συγκεκριμένη απάντηση.Αναφερόμενος στην εικοσαπλάσια συχνότητα δειγματοληψίας.....είμαι πραγματικά περίεργος να δω από που συστήνεται αυτή.Και για ποιες εφαρμογές.
Γιά να ξεφύγουμε απο την φιλοσοφία και να προσγειωθούμε λίγο στήν πρακτική . . .Συμφωνείς με τον Gerasimos, που είπε πιό πρίν στο thread . . .γιατί σε "πρακτικές" καταστάσεις.... όπου θες αποτέλεσμα εδώ και τώρα...
Έχει κανένα νόημα να πάει κανείς παραπάνω ή τσάμπα φορτώνει επεξεργαστή - δίσκους κλπ ? ? ?τα 24/88.2 είναι μάλλον η ιδανική λύση αν μιλάμε για CD
στα μηχανολογικά (engineering) θέματα.....1+1=2. Όπως και αν το πείς... με ό' date='τι ύφος και αν το πεις.[/quote']+1.000.000
Φιλικά, Γιώργος.
Χωρίς να θέλω να κάνω τον δικηγόρο του διαβόλου' date=' νομίζω οτι ο kokoman μίλησε για δειγματοληψία "έτσι γενικώς" και όχι γιά Audio εφαρμογές ντέ και σώνει. Γιά να λέμε την αλήθεια μου έκανε κι εμένα εντύπωση το "χ10 και καλύτερα χ20", γιαυτό τον ρώτησα κι εγώ το ίδιο πράγμα, χωρίς να πάρω σαφή - συγκεκριμένη απάντηση.[/quote']
Μα.....
Ούτε εγώ μίλησα μόνο για ήχο...
Για σήματα μίλησα......
Για την ακρίβεια...
μόνο μια φορά ανάφερα κάτι σχετικό με μουσική....
ΣΗΜΑ...
Ό,ΤΙ και να είναι αυτό....
20Χ... ακόμα και 10Χ είναι υπερβολή.-
όταν ήμουνα στο σχολείο ' date=' στην έκθεση . . . δεν είχα καλό βαθμό, [/quote']Χέ, χε, μπου, χα, χααα . . .Τί μας λές? Αυτό το καταλάβαμε και μόνοι μας . . . χααα, χαα, χα . . .
Χαχαχα με πέθανες :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen:
Οσο για το θεμα απλοτητας στην εκφραση, το μονο που χρησημοποιω ειναι παραβολες , οπως εκανε και Χριστός στην εποχη του. :wink: