Κύριε πρόεδρε … είμαι αθώος !!
Αποθήκευσα και διάβασα με την ησυχία μου ,και όχι συνδεδεμένος , τις τέσσερις αριθμητικά ενότητες απαντήσεων.
Και η ψυχολογία μου επηρεάσθηκε στο βαθμό , που μου ήρθε να ξεφωνίσω … Κύριε πρόεδρε … είμαι αθώος !!!!
Όλοι, σε κάποιο βαθμό έχετε δίκαιο, ΝΑΙ έχετε.
Τώρα όμως τι πρέπει να κάνω και εγώ ? είμαι μπερδεμένος .
Το μόνο που μου έρχεται είναι να παρουσιάσω , όσο πιο καλογραμμένα, μου επιτρέπει το μορφωτικό μου επίπεδο, τα κίνητρα μου.!!
1) Ήθελα να κάνω μια παρουσίαση για τους Νέους μικρής ηλικίας που δεν έχουν πολύ χρόνο, ή έχουν πρόβλημα στο ψάξιμο, λόγο ότι δεν κατέχουν γνώσεις Αγγλικής τεχνικής ορολογίας …. Το να λέω σε έναν δεκαεξάχρονο ότι θα έχει … headroom & μεγαλύτερη ανάλυση στις δυναμικές … ΔΕΝ το βλέπω και τόσο εποικοδομητικό ως ιδέα. (Δεν θα απαντούσα έτσι ούτε στον Γιο μου .. εάν είχα )
2) Η απλοποίηση της περιγραφής ενός τόσο υπέρ- πολύπλοκου θέματος όπως οι τεχνολογικές αρχές που παράγουν μεγάλα μυαλά ,σε επιστημονικό κύρος , σίγουρα δημιουργεί το αίσθημα της φλυαρίας, σε κάποιον που βρίσκετε σε ένα μεγαλύτερο επίπεδο γνώσης από ένα παιδί !!
3) Ποιες είναι οι πηγές ? από πού έρχεται το φαγητό ?
Οι πηγές είναι άνθρωποι , οι οποίοι είναι και αυτοί νεαρής ηλικίας , και γράφουν παθιασμένα , αλλά επικεντρώνονται στο θέμα ή να το πω αλλιώς , βλέπουν το θέμα από το δικό τους πεδίο γνώσης .
Παραδείγματα :
Α) Ο ιντερνετικός δημοσιογράφος , θα γράψει ότι λέει ο κατασκευαστής του προϊόντος, αλήθεια ? ψέματα ? ότι του πει θα γράψει .
Και η πλάκα είναι, ότι η δικιά του γνώμη θα φτάσει στα περισσότερα αυτιά !!
Β) Ο δημοσιογράφος νέων τεχνολογιών , θα γράψει ότι του πει ο κατασκευαστής του υλικού, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ εύκολος τρόπος να ψάξει ο ίδιος, την αληθοφάνεια της πληροφορίας, αρκείτε, στο να έχει μια λογική εξήγηση ο λόγος του.
Γ) Ο Ηλεκτρονικός όπως εγώ, θα πάει από την πίσω πόρτα στο μαγαζί της Behringer για ανταλλακτικά , και θα πάθει ΣΟΚ όταν διαπιστώσει ΚΑΤΑ ΤΥΧΗ, ότι το ίδιο υλικό να μπαίνει εδώ και οκτώ χρόνια σε τόσα μοντέλα !! Πηγαίνετε στο pms-electronics.com/shop1/ και στο πεδίο που γράφει στα γερμανικά … Artikelsuche … γράψτε την λέξη NJM4580L και πατήστε Go! ..
Δ) Ο δημοσιογράφος που ασχολείται με ψηφιακό ήχο και πληροφορική , θα καταλάβει .. όσα καταλάβει.., από το τι προσφέρουν οι τεχνολογίες σε καθαρά θεωρητικό επίπεδο .
Ε) Ενώ ο μουσικός , που είναι και δημοσιογράφος , θα δοκιμάσει το μηχάνημα προς δοκιμή, και θα πει, τι άκουσαν τα αυτιά του !! Δηλαδή τα 192/24 ? ( Σαρκαστικό ύφος , αλλά και γεμάτο απορία ).
Επίλογος .
Ο Κυριάκος από τον Βόλο , απόφοιτος Πολυκλαδικού Λυκείου, και ειδικότητας Ηλεκτρολόγος Γενικών εφαρμογών , με Αγγλικά και Γερμανικά .. και δέκα χρόνια δουλειάς ως επισκευαστής συσκευών ήχου, με γνώση υπολογιστών και δίκτυα στα τελευταία δέκα χρόνια .
Τώρα που έγινε 37 χρονών, θα πάρει όλα αυτά που γράφουν οι άλλοι, θα τα βάλει κάτω , και θα προσπαθήσει να ενώσει το πάζλ , ως έναν βαθμό .
Τέλος, θα κλείσω με άλλη μια μακροσκελή απάντηση … ( Καλό είναι να αρχίζετε να συνηθίζετε στην ιδέα (μακροσκελή απάντηση) !! χαχαχα )
Any way!
Θα κλείσω λοιπόν με πρόταση.
Ναι θέλουμε τεχνικά άρθρα ΑΛΛΑ !! Τα θέλουμε γραμμένα για ΠΑΙΔΙΑ .. Το καταλάβατε ? !!
γραμμένα για ΠΑΙΔΙΑ !!
Όποιος καταφέρει να γράψει για τεχνικά θέματα με απλότητα , αυτός είναι για μένα ο Ήρωας !!
Και να πω, και δύο λόγια από καρδιάς, είμαι πολύ χαρούμενος που κατάφερα να ταράξω λίγο τα νερά στο φόρουμ, και ανάγκασα να φανούν κάποια άτομα που έχουν παρόμοιες αναζητήσεις με τις δικές μου .
Έστω και εάν παρουσιάσθηκαν, με αφορμή την καταγραφή των δικών μου, ίσως αδυναμιών.
Βρήκα με άλλα λόγια παρέα !!, και πλέων ως ομάδα , θα έχουμε τον χρόνο να βρούμε και τις λεπτομέρειες, από την αναζήτηση της τεχνολογικής γνώσης , και τις πηγές, και όλα τα ρέστα .
Και άμα τρελαθούμε από τις πολλές δειγματοληψίες .. θα πάμε και στο 'Περί Ανέμων' …και θα το κάψουμε το μαγαζί !! ..
Εκτίμησα πολύ, τα καλά σας λόγια , γέμισαν οι μπαταρίες μου με θετική ενέργεια .
Φιλικά Κυριάκος .
Υστερόγραφο
yamethτο ρισκάρισα και εγώ, γράφοντας την αλήθεια, για κάποια Behringer.
Σκέφτηκα δηλαδή, μετά από αυτό, θα ήταν ίσως, το πρώτο και το τελευταίο μου, θέμα στο φόρουμ.
Αλλά από την άλλη, τι αξίζει η ζωή, άμα ζεις συνέχεια με το κεφάλι χωμένο στην άμμο.
Λέω δηλαδή, ότι η εντιμότητα για εμένα, είναι κυρίαρχη αξία, και σε καμία περίπτωση, δεν θα πρέπει, να την αφήνουμε να επηρεάζετε από άλλα πιθανά οφέλη.
Και συμπεραίνω ότι αφού είμαι ακόμα ζωντανός και αναπνέω μέσα το συγκεκριμένο φόρουμ (που λέει ο λόγος), την γλίτωσα !! αδερφέ μου ..
Και λόγο υγιών συνθηκών στο φόρουμ ,θα έχω πλέων βήμα, για να σκίζω ελευθέρα τα ιμάτια μου, παντός καιρού !!
Gerasimos
Φίλε Γεράσιμε , μήπως ξέρεις πότε έχει γενέθλια αυτός ο Nyquist-Shannon να του στείλω μια τούρτα ? Καλοπροαίρετα πάντα !!
Φίλε Γεράσιμε, άκουσε ένα ωραίο κόλπο ψαξίματος .
1) πάμε με βάση το τσιπάκι στην JRC
2) διαβάζουμε το PDF , όπου !! αυτός που το έγραψε τον ξέρει σίγουρα τον Nyquist-Shannon. !!
3) Διαβάζουμε μόνο τα γραφήματα, και τις καμπύλες που μας ενδιαφέρουν .
4) Και έτσι με πλάγιο τρόπο, βγάζουμε συμπέρασμα χωρίς το Nyquist-Shannon στην παρέα μας.
Τώρα εάν πέσουμε και λίγο έξω , δεν θα γκρεμιστεί και ο φούρνος .
Αλλά, από την άλλη, αντιπαθώ και το προφίλ του ανθρώπου που κάνει τον μεταφορέα ειδήσεων από την μια μεριά του Ιντερνετ στην άλλη , χωρίς αυτός ο ίδιος να έχει κατανοήσει το τι διάβασε.
Σε θέλω στο πλευρό μου , συμπολεμιστή και οπλαρχηγό ..
JOJOS
Εάν και επιθετικός , τα λες καλά , από την άλλη , πάρε πρωτοβουλία και γράψε με δικά σου λόγια , αυτά που νομίζεις ότι λείπουν από την δικιά μου απλοϊκή περιγραφή, σε ένα καινούργιο θέμα , ακόμα και με τον ίδιο τίτλο.
Να δώσουμε περισσότερες από μια οπτικές γωνίες , στους φίλους ΕΛΛΗΝΕΣ στο φόρουμ.
Εδώ δεν γράφουμε βιβλίο, αλληλοβοήθεια προσπαθούμε να δώσουμε και να πάρουμε.
Ααααα και να μην το ξεχάσω, όταν ήμουνα στο σχολείο , στην έκθεση – μαθηματικά - γυμναστική δεν είχα καλό βαθμό, αλλά στα θρησκευτικά – ιστορία – μουσική ήμουνα τσακάλι !!
Στη μουσική είχα είκοσι .. τραγουδούσα καλά τα εμβατήρια !! ΑΑΑχαχαχαχααααα..
Δεν έχω στο σπίτι Ιντερνετ, από την δουλεία, μπαίνω λαθραία και βλέπω το φόρουμ στα γρήγορα, και τα μεγάλα τραίνα τα ετοιμάζω στο σπίτι και τα ξεφορτώνω από το Ιντερνετ καφέ .
Διαφορετικά θα τα λέγαμε πιο τακτικά, για αυτό μην με παρεξηγείτε εάν αργώ να απαντήσω.
Και βέβαια, θα ξανά ελέγξω, το αρχικό κείμενο για μίκρο-διορθώσεις .
Και να μην ξεχνάτε, ότι όπου βάζω κώμα, να πατάτε φρένο, και να παίρνεται ανάσα..
Η κώμα δεν μπαίνει για πλάκα .