nikodemos είπε:
Για τα 512 "ψηνόμουν" ( και εξακολουθώ να "ψήνομαι" ;D) ,κυρίως για τύμπανα...αλλά, όσο και αν ακούγεται περίεργο, έχω μια Soundcraft 6000 η οποία "ακούγεται" εκπληκτικά στα τομ...αν και γενικά δεν ψήνομαι για 500 eq , πιστεύωπως το 560 είναι άνετα το πιο χρήσιμο eq για tracking τυμπάνων και σίγουρα θα αποτελέσει σύντομα μέρος του launchbox μου

.....τώρα το δίλλημα μου ;D ;D.....
2 x Chandler germanium 500
1 x AMS Neve 1073 DPA
ή
1 x Brent Averil 1073
HEEEEELLLPPP..... ;D ;D ;D ;D ;D
συμφωνω απολυτα για το 560 για μπασο και τυμπανα λες και το φτιαξαν ακριβως για αυτο!
το api στα τυμπανα και ειδικα στα τομ σκοτωνει,για το υπολοιπο σετ 1η επιλογη neve!!!και overhead ua 2108
οσο για τα pres
εξαρταται την χρηση!?
αν και βαση των επιλογων που εχεις ιδη εγω θα "χτυπαγα" μια καλη "λαμπα" η ενα transformless εργαλιο!
αν θες βοηθεια προς αφτην την κατευθηνση let me know
αν παλι θες οπωσδηποτε κατι απο τα προαναφερθεντα
με τα chandler εχω μικρη εμπειρια και οχι αμεση αλλα με την emi tg console η οποια μου φανηκε γεματη αρκετα αλλα οχι "πλαδαρη" in your face αλλα οχι "σκληρη" και αρκετα "airy" αλλα οχι "harsh" αν ξερεις τον ηχο της neve σκεψου λιγο "μαζεμενα" χαμηλομεσαια και λιγο πιο bright επεισης μου φανηκε λιγο πιο στενη απο neve σιγουρα!
υποτιθεται η σειρα germanium εχει αρκετα κοινα με την tg(καταρχας germanium transistors!!!!)επεισης το "feedback" option φαινεται ενδιαφερον!!!
οσο αναφορα το ams εχω εμπεριστατωμενη αποψη!
ειναι μηχανακι που αν σου κατσει εκατσε!πχ εκανα ολοκληρο δισκο με vocal chain korby u67-1073-la2a-mytek-pro tools και δεν χρησιμοποιησα ουτε low cut!!!!!!
ακομα και σε μιξεις με 120 tracks!!!!!!!!
σε βιολια παλι δεν μου αρεσε!!!
γενικα,smooth -μεγαλος ηχος!!!!!!
κατασκεβαστηκα επεισης φοβερη ποιοτητα!!!

(smt resistors,custom carnhill trafos κτλ)αν και λειπει ενα απο τα 2 gain stages του original(εχει αρκετο γκαζι παρολα αυτα!!)
φοβερο di επεισης!
οσο για το averil στην ουσια ειναι neve με λιγο κατωτερα specs(κυριωσ λογο των trafos)
χρησιμο εργαλιο(eq,filters)αλλα περιοριστικο το ενα καναλι ε??