- Πόντοι
- 48
Eίναι σημαντικό που το αναφέρεις αυτό για την πιθανή αρνητική επίδραση των όσων αναφέρουμε σε έναν αρχάριο (σιγά τον έμπειρο, τέλος πάντων), και είναι κιόλας μια μικρή εσωτερική ένσταση μου το να κάνουμε τέτοια threads γιατί ίσως μπερδεύουμε πολλά παιδιά που ξεκινάνε τώρα και αντί ίσως να στραφούν στην αλφαβήτα του ήχου, προχωρούν στις διαφορικές εξισώσεις ;D. Αλλά από τη στιγμή που δεν γίνεται κανόνας και αναφέρονται και οι πιθανές παγίδες που μπορεί να πέσει κάποιος, τότε πιστεύω ότι όλα είναι οκ!nikodemos είπε:+10000000000000000000000000000000000 ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D.......αλλά μην ξεχνάμε ότι πολλές φορές θα αναγκαστεί κάποιος να "δουλέψει" με ότι υπάρχει διαθέσιμο......εργαλεία είναι......η καλή ή κακή χρήση τους έχει να κάνει με τον χειριστή (στην συγκεκριμένη περίπτωση και με άλλους 72.000 παράγωντες ;D ;D)
....μου φαίνεται πως δεν είναι πολύ καλή ιδέα να δημιουργηθεί μια λάθος εικόνα σε κάποιον αρχάριο (ξέρω πως δεν είναι πρόθεση κανενός μας)......πχ ότι μια μέτρια φωνή θα "μεταμορφωθεί" σε αριστούργημα επειδή θα περάσει από μια πανάκριβη High End προενίσχυση :
:
....
Αντίθετα νομίζω πως είναι πολύ ταιριαστή η παροιμία "τα μεταξωτά βρακιά θέλουν επιδέξιους κ**ους" ;D ;D ;D ;D ;D
@npap
το "όνειρο θερινής νυκτός" όπως το λες ίσως θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί στο μέλλον με τη συνδρομή όλων μας σε κάποιο χώρο ή στούντιο και θα μπορούσαμε να "ανεβάσουμε" και clips, να επιλέξουμε ιδανικές αλυσίδες mic -> preamp για κιθάρα π.χ, άλλο για μπάσσο, άλλο για φωνή και με τη βοήθεια κάποιων μουσικών να τα ηχογραφούσαμε κιόλας!! Στο μέλλον ίσως μπορέσουμε να οργανώσουμε κάποια τέτοια συνεύρεση! Το εύχομαι πάντως ολόψυχα!