Τον έφαγαν κι αυτόν Cosτηηηηη, τον έφαγαν....?Πάει ο Τουλάτος, μας άφησε χρόνους αυτός ο σπουδαίος;? ερευνητής
Κοίτα να δεις, τι μαθαίνει κανείς στο Noiz... Του είχα πάρει μια συνέντευξη προ αμνημονεύτων ετών για ένα life style περιοδικό που δούλευα τότε. Και όχι μόνο από αυτόν, αλλά και από άλλους αντίστοιχους που "μεσουρανούσαν" εκείνη την εποχή. Ωραία χρόνια...Πάει ο Τουλάτος, μας άφησε χρόνους αυτός ο σπουδαίος;? ερευνητής
Φουρακηδες, Πασσάδες κ δε συμμαζευεται?Κοίτα να δεις, τι μαθαίνει κανείς στο Noiz... Του είχα πάρει μια συνέντευξη προ αμνημονεύτων ετών για ένα life style περιοδικό που δούλευα τότε. Και όχι μόνο από αυτόν, αλλά και από άλλους αντίστοιχους που "μεσουρανούσαν" εκείνη την εποχή. Ωραία χρόνια...
Και όχι μόνο από αυτόν, αλλά και από άλλους αντίστοιχους που "μεσουρανούσαν" εκείνη την εποχή.
Φουρακηδες, Πασσάδες κ δε συμμαζευεται?
Απο τον Λάσκο έπρεπε να πάρεις. Η Κόρινθος δεν γράφεται με κάππα αλλα με κόππα.Τον έφαγαν κι αυτόν Cosτηηηηη, τον έφαγαν....?
Πέρα απ'την πλάκα, είχε πέσει στα χέρια μου μια εποχή ένα από τα βιβλία του σε pdf, το κόκκινο βιβλίο από τη σειρά "Τα Αρχεία Της Χαμένης Γνώσης". Το διάβασα όλο. Το αποτέλεσμα? Ξέχασα που πέφτει η κουζίνα μου, το όνομα μου και παραλιγο να παραγγείλω Minimoog!??? Δεν φαντάζεστε τι έγραφε μέσα ο απίθανος, μιλάμε για παράνοια...?
Κοίτα να δεις, τι μαθαίνει κανείς στο Noiz... Του είχα πάρει μια συνέντευξη προ αμνημονεύτων ετών για ένα life style περιοδικό που δούλευα τότε. Και όχι μόνο από αυτόν, αλλά και από άλλους αντίστοιχους που "μεσουρανούσαν" εκείνη την εποχή. Ωραία χρόνια...
Τι νομίζεις πως μόνο εσείς είστε μορφωμένοι κ έχετε επίπεδο κύριε?Από τον Λάσκο?
Πω πω ... που τους θυμήθηκες ...
Απο τον Λάσκο έπρεπε να πάρεις. Η Κόρινθος δεν γράφεται με κάππα αλλα με κόππα.
Μέσα είσαι...Φουρακηδες, Πασσάδες κ δε συμμαζευεται?
Δεν τους θυμάμαι και όλους. Ήταν ο Τουλάτος, ένας άλλος από Θεσσαλονίκη, Ακτουδιανάκης αν θυμάμαι καλά, νομίζω ο Φουράκης και κάποιοι άλλοι. Πρέπει να ήταν πριν 24 χρόνια. Και το είχα ξεχάσει εντελώς- μου ήρθε διαβάζοντας για τον θάνατο του Τουλάτου. Θυμάμαι που είχα πάει στο σπίτι του για τη συνέντευξη. Έμενε Νέα Σμύρνη πολύ κοντά στη Λεόντειο.Από τον Λάσκο?
11 λεπτά πριν, manosx είπε
Έτσι είναι. Είχα ένα παλιό φίλο που ήταν "ακόλουθος" του Τουλάτου. Το τι παπαριά έχω ακούσει δεν λέγεται. Άγνοια, αφέλεια, ηλιθιότητα, και τα τρία μαζί? Δεν ξέρω. Ο φιλαράκος μου μόνο ηλίθιος δεν ήταν, κι αυτό με τρέλαινε περισσότερο. Τι να πω?? Κάποιων ο οργανισμός το τραβάει το δούλεμα σαν μαγνήτης.Το πρόβλημα όμως με όλους αυτούς τους ρεμπεσκέδες ήταν ότι με τις μπαρούφες τους, "φούσκωσαν" αρκετά "μυαλά" (λέμε τώρα... όταν πιστεύεις αρλούμπες υπολείπεσαι μυαλού)...
Ο συγκεκριμένος χώρος- τον οποίο είχα την "τιμή" να τον γνωρίσω πολύπλευρα και εκτός ρεπορτάζ ...
Σε κάποια εκδρομή των οπαδών του Πάλμου ρε συ θα έπεσε, νταξ, ακίνδυνοι ήταν...?Αφού γδύθηκαν, φόρεσαν όλοι χλαμύδες, και στεφάνια, και άρχισαν να κάνουν και να λένε κάτι περίεργα. :classic_biggrin: