- Πόντοι
- 1,848
Λοιπόν. Έψαξα στην ταινιοθήκη του cine-cos_dr και βρήκα το Bitter Moon, το έργο.
Χαζομάρα ρώτησα. Ο ρυθμός μοιάζει με κάτι που δεν θυμάμαι τώρα το τραγούδι αλλα δεν είναι, δεν είναι δείγμα, το έχει προγραμματίσει αυτός με το drum machine του, οποίο χρησιμοποίησε τέλος πάντων.Δεν κατάλαβα τι ρωτάς...?
Μπράβο Γότθε (εννοώ, Κώστα μας) που γνωρίζεις και εκτιμάς το Bitter Moon, και μπράβο στον Ευάγγελο που πάλι έκανε το θαύμα του εκεί μέσα.Εχθές τελικά είδα λίγο το bitter moon, με πηρε ο ύπνος βέβαια αλλα πρόλαβα τη σκηνή στο λούνα παρκ εκεί σε αυτό που πάει γύρω γύρω που παίζει το μουσικό θέμα ανεβάζοντας τόνο ανα μέτρο, είναι τόσο ταιριαστό με το γύρω γύρω, κορυφώνει ωραία με τη σκηνή και τα πλάνα της Εμμανουέλ και του Πέτρου του Κογιότη?
Είναι πράγματι από τα αγαπημένα μου και τα περισσότερα του Βαγγέλη τα έπαιζα στο πιάνο και στο ΣΥΝΘΕΣΆΙΖΕΡ με υψηλή πιστότητα στο αυθεντικό, όπως γενικά έκανα με τα αγαπημένα μου κομμάτια. Δυστυχώς δεν έχω χρόνο για να κρατιέμαι σε φόρμα για να τα παίζω, είναι πολύ ωραία κομμάτια παρόλο που δεν έχουν μεγάλο βαθμό δυσκολίας, είναι πολύ ευχάριστα στο παίξιμο και τραβάνε το ενδιαφέρον των ακροατών οπότε τα έπαιζα Χαχαχαχαχα ?Μπράβο Γότθε (εννοώ, Κώστα μας) που γνωρίζεις και εκτιμάς το Bitter Moon, και μπράβο στον Ευάγγελο που πάλι έκανε το θαύμα του εκεί μέσα.
Και επίσης μπράβο στο Ευάγγελο που άφησε ακόμα ένα score ακυκλοφόρητο (πλην του main theme που μπήκε σε μια επίσημη συλλογή).?...και μπράβο στον Ευάγγελο που πάλι έκανε το θαύμα του εκεί μέσα...
Και επίσης μπράβο στο Ευάγγελο που άφησε ακόμα ένα score ακυκλοφόρητο (πλην του main theme που μπήκε σε μια επίσημη συλλογή).?
Μα νομίζω είχε κυκλοφορήσει μετέπειτα. Είχε και το φεγγάρι απ έξω. Με όλα τα κομμάτιαΚαι επίσης μπράβο στο Ευάγγελο που άφησε ακόμα ένα score ακυκλοφόρητο (πλην του main theme που μπήκε σε μια επίσημη συλλογή).?
Τώρα, αυτήν εδώ "φεγγάρι" δεν την λες εκτός και αν είσαι τίγκα από Χατζιδάκι.Είχε και το φεγγάρι απ έξω.
Τώρα, αυτήν εδώ "φεγγάρι" δεν την λες εκτός και αν είσαι τίγκα από Χατζιδάκι.
https://www.discogs.com/release/2628990-Vangelis-Bitter-Moon/image/SW1hZ2U6ODg0NTgwMA==
Τι εννοείς?έχει και κάτι νόθα, που όμως σκίζουν...
2 λεπτά πριν, dimsonic είπε
Δεν θυμάμαι καλά. Λανθάνουσα μνήμη. Όντως είχε βγει όμως ε, κάτι θυμάμαι. ?Τώρα, αυτήν εδώ "φεγγάρι" δεν την λες εκτός και αν είσαι τίγκα από Χατζιδάκι.
https://www.discogs.com/release/2628990-Vangelis-Bitter-Moon/image/SW1hZ2U6ODg0NTgwMA==