- Πόντοι
- 2,148
Ουρανία! το δίκανο ! ;D
Α ρε Φώτη.cigaret13 είπε:Εν τω μεταξύ αυτές τις μέρες γράφω μια χαζομαρούλα και ευελπιστούσα να την μιξάρω με τα Adam....... :![]()
![]()
Α όλα κι όλα.cos_dr είπε:εγώ μετά από αυτό που μου έκαναν, adam δεν ξαναπαίρνω!!!!
χαχαχαχαχαχαχα
Άντε μωρε με τους κομπλεξικούς.fusiongtr είπε:Α όλα κι όλα.
Εσύ φταις.
Άκου εκεί cos_dr, αν το είχες κάνει cos_de θα κέρδιζες. ;D ;D ;D ;D
Και ο θεός ξέρουμε όλοι ποιός είναι έτσι?cos_dr είπε:απ το Θεο να το βρουν!
Εννοείται βρε.cos_dr είπε:Πέραν από την πλάκα.
Συγχαρητήρια στον The Latest Son και τους άλλους.
ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ!!!!!!!
Υπέγραψες συμβόλαιο με την Adam βρε θηρίο!!!!!dimsonic είπε:αν είναι σαν το συμβόλαιο που μου δώσανε να υπογράψω πριν 35 χρόνια (που υποψιάζομαι ότι πάνω κάτω θα είναι) να λείπει το βύσσινο.
(αμα θέλετε μπορώ να σας το δείξω...το έχω κρατήσει για σουβενίρ) ;D
βασικά, δεν υπέγραψα.... πιό σωστά δεν υπογράψαμε...cigaret13 είπε:Υπέγραψες συμβόλαιο με την Adam βρε θηρίο!!!!!![]()
![]()
![]()
Για πες λεπτομέρειες.....Φαντάζομαι ωσάν δοκιμαστής μόνιτορς ή κάτι άλλο....;;; :
:
:
;D
Edit: ουπς...τώρα είδα ότι μιλάς για την BLB records.... ::-[
ήταν το point μου.npap είπε:περίμενα πολύ καλύτερα πράγματα (σε όλα τα επίπεδα) από τα διακριθέντα σε ένα διεθνή διαγωνισμό...![]()
Ψαγμένο ;Dtrolley είπε:Δεν πειράζει, με επαρκείς πωλήσεις Κρόκου Κοζάνης (δηλαδή, περίπου εννέα τάνκερ) μπορεί κανείς να αγοράσει ένα τουήτερ εφάμιλλης ποιότητος και (σιγά-σιγά) να κτίσει ένα σύστημα με reference προδιαγραφές.
Προτιμώ την κόκα (συγγνώμη rosewood εννοούσα), έχεις ταχύτερα αποτελέσματα. ;D ;D ;D ;Dmauromouris είπε:Ψαγμένο ;D
Συγχωρεμένος 8)fusiongtr είπε:Προτιμώ την κόκα (συγγνώμη rosewood εννοούσα), έχεις ταχύτερα αποτελέσματα. ;D ;D ;D ;D