Ένας διαγωνισμός με ωραίο δωράκι!

dimsonic είπε:
αυτοί οι Σοιμπλικοί, δεν έχουν ιδέα από κοινωνική πολιτική....  :P
Πάντως η μάνα μου όταν τα άκουσε, έγινε έξω φρενών.

Μου είπε ξεκάθαρα την αντικειμενική της άποψη.

"Δώσε μου τώρα το mail αυτού του άσχετου αλήτη να τον βρίσω. Το δικό σου είναι καλύτερο από όλα."

Με το ζόρι την κράτησα.

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

φτου σου ρε γαμώτο....μας φάγαν τα κυκλώματα!  >:( >:( >:(    Τα χάσαμε τα μόνιτορς πατριώτη!!!  :-\                         

Edit:  Εν τω μεταξύ αυτές τις μέρες γράφω μια χαζομαρούλα και ευελπιστούσα να την μιξάρω με τα Adam....... ::) :P

εγώ μετά από αυτό που μου έκαναν, adam δεν ξαναπαίρνω!!!!

χαχαχαχαχαχαχα

cos_dr είπε:
εγώ μετά από αυτό που μου έκαναν, adam δεν ξαναπαίρνω!!!!

χαχαχαχαχαχαχα
Α όλα κι όλα.

Εσύ φταις.

Άκου εκεί cos_dr, αν το είχες κάνει cos_de θα κέρδιζες. ;D ;D ;D ;D

fusiongtr είπε:
Α όλα κι όλα.

Εσύ φταις.

Άκου εκεί cos_dr, αν το είχες κάνει cos_de θα κέρδιζες. ;D ;D ;D ;D
Άντε μωρε με τους κομπλεξικούς.

Αυτό που μου έκαναν........ απ το Θεο να το βρουν!

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

cos_dr είπε:
απ το Θεο να το βρουν!
Και ο θεός ξέρουμε όλοι ποιός είναι έτσι?

Να τα μας πάλιιιιι. ;D ;D ;D ;D

Πέραν από την πλάκα.

Συγχαρητήρια στον The Latest Son και τους άλλους.

Ο Latest Son είναι ο Νικητής.

Είναι ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ.

O Big Man

O Boss

Ο Μόρτης

Ο Μάγκας.

The undisputed Champion

Zήτω ο Νικητής!!!!

Long Live the Winner!!!!!!

Και αυτός θα ουρλιάζει τώρα πλημμυρισμένος από χαρά για τη νίκη του.

ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Ο ΝΙΚΗΤΗΣ!!!!

Εγώ είμαι ο ΠΑΝ !!!

Ο SHOGUN........ O VOLDAR (!)

EΓΩ έχω τα ηχεία και τη δόξα και όσοι με φθονείτε, δείτε με κακόμοιροι, γιατί ΕΓΩ  ΕΙΜΑΙ ο ΝΙΚΗΤΗΣ και εσείς  είστε οι μύγες τώρα!!!!!!

Οι γυναίκες θα θέλουν να τον γνωρίσουν!!!

Η γκομενά του θα καμαρώνει!!!!!

Και αυτός σήμερα, θα π$#@$#ει με άλλη χάρη!!!!!

ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ!!!!!!!

cos_dr είπε:
Πέραν από την πλάκα.

Συγχαρητήρια στον The Latest Son και τους άλλους.

ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ!!!!!!!
Εννοείται βρε. :)

Το κέικ μπορεί να το χάσαμε σε αυτό το διαγωνισμό αλλά αυτές τις μέρες τρέχει νέος διαγωνισμός εγχώριος που περιλαμβάνει λέει δώρο συμβόλαιο με δισκογραφική. Για όσους τυχών ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν http://blbrecords.com/el/

Κρίμα πάντως που σε αυτόν ζητάνε επαγγελματική παραγωγή και δεν μπορώ να στείλω κάτι, όχι για να κερδίσω, απλά έτσι για να ακουστεί και κάτι διαφορετικό από αυτά που "πουλάνε." Όποιος μπορεί και ενδιαφέρεται όμως ας κλικάρει τον σύνδεσμο και ας κάνει την προσπάθεια του. 8)

Υ.Γ. Αν μπορούσα να στείλω θα έστελνα αυτό.  :angel:

αν είναι σαν το συμβόλαιο που μου δώσανε να υπογράψω πριν 35 χρόνια (που υποψιάζομαι ότι πάνω κάτω θα είναι) να λείπει το βύσσινο.

(αμα θέλετε μπορώ να σας το δείξω...το έχω κρατήσει για σουβενίρ)  ;D

dimsonic είπε:
αν είναι σαν το συμβόλαιο που μου δώσανε να υπογράψω πριν 35 χρόνια (που υποψιάζομαι ότι πάνω κάτω θα είναι) να λείπει το βύσσινο.

(αμα θέλετε μπορώ να σας το δείξω...το έχω κρατήσει για σουβενίρ)  ;D
  Υπέγραψες συμβόλαιο με την Adam βρε θηρίο!!!!! :o :o :o :o  Για πες λεπτομέρειες.....Φαντάζομαι ωσάν δοκιμαστής μόνιτορς ή κάτι άλλο....;;; ::) ::) ::) ;D                                   
  Edit:  ουπς...τώρα είδα ότι μιλάς για την BLB records.... ::) :-[ 

cigaret13 είπε:
  Υπέγραψες συμβόλαιο με την Adam βρε θηρίο!!!!! :o :o :o :o  Για πες λεπτομέρειες.....Φαντάζομαι ωσάν δοκιμαστής μόνιτορς ή κάτι άλλο....;;; ::) ::) ::) ;D                                   

Edit:  ουπς...τώρα είδα ότι μιλάς για την BLB records.... ::) :-[ 

βασικά, δεν υπέγραψα.... πιό σωστά δεν υπογράψαμε...

κοινώς τους το κάναμε ...μασουράκι  ;D

τι είναι BLB?  ???

θα συμφωνήσω με τους φίλους μου... περίμενα πολύ καλύτερα πράγματα (σε όλα τα επίπεδα) από τα διακριθέντα σε ένα διεθνή διαγωνισμό...  :o 

ΥΓ, για την ιστορία και κάτι που σκαρώσαμε και ανεβάσαμε την τελευταία μέρα και τελευταία στιγμή με το κουνιαδάκι μου για πλάκα... μάλλον δεν ήμασταν και έγκαιροι στην υποβολή, οπότε ας αποκτήσει κι ένα λόγο ύπαρξης αναρτημένο στο θέμα εδώ...  8) ;D

[soundcloud]

[/soundcloud]

Ρε συ Νίκο. είναι πολύ ωραίο.

Καλά, τι ακούγανε εκεί στις Γερμανίες!!!!

Πάντως αυτό που έγραψες

npap είπε:
περίμενα πολύ καλύτερα πράγματα (σε όλα τα επίπεδα) από τα διακριθέντα σε ένα διεθνή διαγωνισμό...  :o 
ήταν το point μου.

Αλλιώς είχα στο μυαλό μου (ίσως βλακωδώς, δεν ξέρω) τα κομμάτια που θα νικούσαν.

Κάποιος με τα ADAM, κάποιοι με την αξιοπρέπεια.

Δεν πειράζει, με επαρκείς πωλήσεις Κρόκου Κοζάνης (δηλαδή, περίπου εννέα τάνκερ) μπορεί κανείς να αγοράσει ένα τουήτερ εφάμιλλης ποιότητος και (σιγά-σιγά) να κτίσει ένα σύστημα με reference προδιαγραφές.

(Σόρυ, αλλά αφού δουλευόσαστε μεταξύ σας, πήρα και εγώ το θάρρος).

trolley είπε:
Δεν πειράζει, με επαρκείς πωλήσεις Κρόκου Κοζάνης (δηλαδή, περίπου εννέα τάνκερ) μπορεί κανείς να αγοράσει ένα τουήτερ εφάμιλλης ποιότητος και (σιγά-σιγά) να κτίσει ένα σύστημα με reference προδιαγραφές.
Ψαγμένο  ;D

mauromouris είπε:
Ψαγμένο  ;D
Προτιμώ την κόκα (συγγνώμη rosewood εννοούσα), έχεις ταχύτερα αποτελέσματα. ;D ;D ;D ;D

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back