Ένας διαγωνισμός με ωραίο δωράκι!

fusiongtr είπε:
Αν είναι να ανεβάσεις την γκόμενα στον φούρνο, .... ναι. :D
Δεν συμφέρει, γιατί αμα το κάνω θα της κάνω διαφήμιση, θα τραβήξω το ενδιαφέρον πάνω τις από άλλους που διαβάζουν αυτές τις γραμμές και έτσι μειώνονται οι πιθανότητες και θα μου τη φάει κανας ωραίος. Και είμαι οff topic και είμαι moderator........ Ντροπή λολ. Καλύτερα να επικεντρωθούμε σοβαρά στο αρχικό θέμα.

cos_dr είπε:
Καλύτερα να επικεντρωθούμε σοβαρά στο αρχικό θέμα.
Σωστά.

Οπότε ανεβάζεις ένα κομμάτι 30 σεγόντια, για την συγκεκριμένη φωτό.

Είσαι μέσα?

fusiongtr είπε:
Σωστά.

Οπότε ανεβάζεις ένα κομμάτι 30 σεγόντια, για την συγκεκριμένη φωτό.

Είσαι μέσα?
θα το ανεβάσω αυτό που δεν είναι τελειωμένο, αφού με έβαλες στην πριζα. Δεν φτιάχνω άλλο.

Θα το προσαρμόσω σε 30 δευτερόλεπτα και θα το βάλω. Και ότι γίνει.

Να το κάνω να τελειώνει κανονικά ή με κανα fade out, να σβήνει? Τι λές?

Από αύριο όμως.

Και δεν κάνω και το άλλο. Θα τον βρω αυτόν σε κανα facebook και θα του στείλω μήνυμα, είμαι ενας που συμμετέχει στο διαγωνισμό, σου δίνω 5000 ευρώ για να βγάλεις εμένα και να μου πλέξεις και το εγκώμιο. Θα σου πω εγώ τι θα πείς. Δεν δίνω παραπάνω. 500 ευρώ προκαταβολή και τα υπόλοιπα με την "παράδοση". Και μην κάνεις καμιά χαζομάρα και με κατηγορήσεις για δωροδοκία και τέτοια γιατί θα έχεις μπλεξίματα μαζί μου. χαχαχαχαχαχαχα

Σοβαρά τώρα θα το βάλω. Βάλε και εσύ να συναγωνιστούμε. Έτσι. 

Βάλτε όλοι. :-)

Και άμα κερδίσω μετά θα το κοπανάω, θα κάνω τον καμπόσο.

cos_dr είπε:
Από αύριο όμως.
Μέχρι το τέλος του μήνα.

Θα τον βρω αυτόν σε κανα facebook και θα του στείλω μήνυμα, είμαι ενας που συμμετέχει στο διαγωνισμό, σου δίνω 5000 ευρώ για να βγάλεις εμένα και να μου πλέξεις και το εγκώμιο. Θα σου πω εγώ τι θα πείς. Δεν δίνω παραπάνω. 500 ευρώ προκαταβολή και τα υπόλοιπα με την "παράδοση". Και μην κάνεις καμιά χαζομάρα και με κατηγορήσεις για δωροδοκία και τέτοια γιατί θα έχεις μπλεξίματα μαζί μου. χαχαχαχαχαχαχα
;D ;D ;D ;D ;D

Σοβαρά τώρα θα το βάλω. Βάλε και εσύ να συναγωνιστούμε. Έτσι. 
Θα προσπαθήσω.

Σοβαρά το λέω και ειλικρινά.

Βάλτε όλοι. :-)
Ναιιιιιιιιιιι.

cigaret13 είπε:
Τα μόνιτορς λένε τίποτα ή τζάμπα θα παιδευτείτε.....;  Npap τα φώτα σου...!
το καλύτερο στα λεφτά του (A77X) και μπορεί να σταθεί σε οποιοδήποτε επαγγελματικό studio... προσωπικά θεωρώ ότι έχει έναν από τους καλύτερους λόγους τιμής προς απόδοση ασχέτως κατηγορίας... θα μπορούσα άνετα να το χαρακτηρίσω "ολοκληρωμένο" χωρίς εμφανή αδυναμία σε κανένα τομέα...

οπότε όπως καταλαβαίνεις σε home studio, σε ένα μεσαίο προς μεγάλο χώρο (σε μικρό θα υπάρχει θεματάκι) ο κάτοχος θα είναι σίγουρα ευτυχής και δύσκολα θα ζητήσει ποτέ κάτι καλύτερο...

Τι να συναγωνιστειτε βρε... θα πει αυτοι οι τρεις κέρδισαν.  Οι αλλοι 5000 το μπλακ νταρκνες. Σιγά μη βαθμολογησει έναν έναν

dimsonic είπε:
Τι να συναγωνιστειτε βρε... θα πει αυτοι οι τρεις κέρδισαν.  Οι αλλοι 5000 το μπλακ νταρκνες. Σιγά μη βαθμολογησει έναν έναν
Θα συναγωνιστούμε και μάλλον θα πάρουμε τα @@ μας λολ

cos_dr είπε:
Θα συναγωνιστούμε και μάλλον θα πάρουμε τα @@ μας λολ
Μην μου λες τέτοια και έχω θέμα τελευταία με το ουροποιητικό.

Ωραίος ο Φώτης!

dimsonic είπε:
Τι εννοείς?

Ότι θα μπούνε όλοι στην κλητωρίδα, κληρωτίδα πώς το λένε? :D

Δεν ξέρω τι λέτε εσείς...... ::) :-X  Εγώ πάντως μετά τις 14 του Δεκέμβρη θα έχω μόνιτορς!  :D ;D 

Nα ορίστε.

έβαλα κι εγώ για πλάκα............

[soundcloud]

[/soundcloud]

..........κι αν σου κάτσει? χαχαχαχαχαχαχαχα

ΑΑΑΑ χαχαχαχαχαχαχαχα

cos_dr είπε:
Nα ορίστε.

έβαλα κι εγώ για πλάκα............
  Που σου ρε γαμώτο, την χάσαμε την 1η θέση!  :-[ :-[ :-[           
  PS. Κώστα δες λίγο την διάρκειά του, γιατί ξεπερνάει τα 30 sec.... Αμαρτία να το χάσεις για ένα δευτερόλεπτο!

cigaret13 είπε:
  Που σου ρε γαμώτο, την χάσαμε την 1η θέση!  :-[ :-[ :-[           

PS. Κώστα δες λίγο την διάρκειά του, γιατί ξεπερνάει τα 30 sec.... Αμαρτία να το χάσεις για ένα δευτερόλεπτο!

ναι και αν το χάσω........... λες και δεν ξέρω εγώ τι συνθεταράς είμαι. Περιμένω να μου το πει o Jake Jackson.

Ποιός είσαι ρε Jake που θα με κρίνεις εμένα? Άντε φτύσ τα πόδια σου. Ξέρεις ποιος είμαι εγώ?

Πέρα απ την πλάκα τώρα το έβαλα. Βαριέμαι να το κόβω, δεν εχω όρεξη. Με το ζόρι το έβαλα.

Είμαι στα κάτω μου αυτές τις μέρες. Αφήστε με μόνο μου λίγο. λολ

Καλή επιτυχία Φώτη!!!!

Εύχομαι να τα πάρεις και να τα φέρεις τρόπαιο.

Ρε σεις,ειστε καλοι.

Και cos και Φωτης γραψατε ωραια πραγματα μπραβο και με τη νικη.

cos_dr είπε:
  Είμαι στα κάτω μου αυτές τις μέρες. Αφήστε με μόνο μου λίγο. λολ
Κι ο Φωτης ετσι ακουγεται στα κλιπ.

Ανεβειτε αδερφια. :)

gvour είπε:
Κι ο Φωτης ετσι ακουγεται στα κλιπ.

Ανεβειτε αδερφια. :)
  Δείξε μου ένα "ανεβαστικό" κομμάτι μου Mr Gvour και σου κάνω δώρο τα πνευματικά-συνθετικά του δικαιώματα να γίνεις πλούσιος..... :D O0 O0 O0

Tα τελευταια ειναι λιγο πιο "μαυρα".

Τουτο εδω το μικρουλι ειναι παρα πολυ ομορφο,μπραβο ρε.

Δε προλαβαινεις βεβαια να κανεις τα προγκ περασματα σου αλλα δεν πειραζει. ;D

cigaret13 είπε:
  Δείξε μου ένα "ανεβαστικό" κομμάτι μου Mr Gvour και σου κάνω δώρο τα πνευματικά-συνθετικά του δικαιώματα να γίνεις πλούσιος..... :D O0 O0 O0
Κατσε τωρα,θα βρω κανα δυο και θα σε γδαρω,ολη την περιουσια θα σου παρω. ;D ;D

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back