Άλλος ένας διαγωνισμός από την Adam

Νίκο, πολύ καλό...!  Πάντως, χωρίς να το "παίξω" το αυτί..., θα αναγνώριζα κάτι δικό σου ανάμεσα σε πολλά άλλα σε ένα blind test...για να μην λένε μόνο για μένα!                                         Edit:  Επιμένω πάντως ότι εγώ θα το πάρω!!!

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
ποσο εχουν ρε παιδια?

Παμε να τα παρουμε να μην τους εχουμε αναγκη.

Επειδή με κάνατε και ζήλεψα απο τα όμορφα που φτιάξατε,έκατσα χθες το βράδυ και ετοίμασα κάτι πρόχειρο για να το προλάβω μέχρι τις 2 Δεκέμβρη.

Πιο πολύ όμως για να μην το πάρει ο Φώτης!!!

Υ.γ Σκέφτομαι να βάλω μια καρδιά να χτυπάει στον ρυθμό σαν μπότα και ότι άλλο μου κατέβει στο κεφάλι.
Εδω Νικο,νομιζω οτι εισαι ακριβως στη "φαση" σου.Ειναι φοβερο για τα δικα μου γουστα και πολυ "μεσα" στη φωτο του διαγωνισμου.

Ολα οσα εχετε γραψει ειναι πολυ ωραια και,γιατι οχι και μακαρι,να παρει καποιος απο παε που λενε στο χωριο μου το ζευγος.

Εδω Νικο,νομιζω οτι εισαι ακριβως στη "φαση" σου.Ειναι φοβερο για τα δικα μου γουστα και πολυ "μεσα" στη φωτο του διαγωνισμου.

Ολα οσα εχετε γραψει ειναι πολυ ωραια και,γιατι οχι και μακαρι,να παρει καποιος απο παε που λενε στο χωριο μου το ζευγος.
<3

Εκτός απο τον Φώτη!

Φωταρας γιγαντας με μουσι,τα παντα ολα.

Τα εξηγω ωραια??

Και βέβαια κυρ Νίκο, ίδιος ο Μήτρογλας, να τονε βάλουμε σέντρε φορ?

Και βέβαια κυρ Νίκο, ίδιος ο Μήτρογλας, να τονε βάλουμε σέντρε φορ?
Ακου τωρα να μαθαινεις.

Τι Μητρογκλου και πρασινα αλογα.

Γιδι ειναι ο ανθρωπος,δε μπορει να παιζεις με τα τατου και το μουσακι το Χατζιαβατη.

Και το παπακι απεξω.

Γιγαντας Φωτης,σεντρε φορ απο τα λιγα,τη μπαλα στο πλεκτο να πεσουν τα τσιμεντα.

Αυτο βρε Νικο το "<3" τι ειναι(αληθεια το λεω δεν κανω πλακα)?
Αυτο μπορει να ειναι μικροτερο του τρια και ταυτοχρονα ισο με την αγαπη. ·)

(αν το δεις πλαγια, ειναι μια καρδουλα)

ΥΓ1 Και το ·) που εβαλα, ειναι γελακι μεν, αλλα απο κυκλωπα.

ΥΓ2 Αντε τωρα να μαθεις και πως βαζουν ανω τελεια. Πατας συνεχως alt και μετα πατας με τη σειρα στο αριθμητικο πληκτρολογιο  0 1 8 και 3

Γιγαντας Φωτης,σεντρε φορ απο τα λιγα,τη μπαλα στο πλεκτο να πεσουν τα τσιμεντα.
Έτσι.... η αλήθεια να λέγεται!  Όσο για σένα Νίκο που με αμφισβητείς, φυλάξου! :classic_ninja:

Αντε τωρα να μαθεις και πως βαζουν ανω τελεια. Πατας συνεχως alt και μετα πατας με τη σειρα στο αριθμητικο πληκτρολογιο  0 1 8 και 3

Κάτσε ρε παλικάρι, δηλαδής για να βάλω εγώ άνω τελεία, πρέπει να μάθουν όλοι το pin της πιστωτικής μου κάρτας?

ΥΓ2 Αντε τωρα να μαθεις και πως βαζουν ανω τελεια. Πατας συνεχως alt και μετα πατας με τη σειρα στο αριθμητικο πληκτρολογιο  0 1 8 και 3

κάτι τέτοια με έριξαν στις 3 τελείες... ?

Καλησπέρα, καλώς σας βρήκα !  Μια "ταπεινή" συμμετοχή κι από μένα το πρώτο μου μήνυμα στο φόρουμ. 
Υ.Γ.: κράξτε ελεύθερα :)

.

Ευχαριστώ guys !  πολύ όμορφες συνθέσεις βλέπω στο θέμα αυτό !

Καλησπέρα, καλώς σας βρήκα !  Μια "ταπεινή" συμμετοχή κι από μένα το πρώτο μου μήνυμα στο φόρουμ. 
Υ.Γ.: κράξτε ελεύθερα :)

Καλώς ήρθες, καλή επιτυχία!

Έγραψα κι εγώ μια χαζομαρίτσα.

Την φωτό την είδα ως εξής.

Αυτός κατηγορείται για ληστεία χρηματαποστολής και τον κυνηγάει η αστυνομία.

Γνωρίζει λοιπόν το γκομενάκι, ερωτεύονται, και πάνε να πάρουν το χρήμα που είναι κρυμμένο από τον συνεργό του που σκοτώθηκε σε προηγούμενη συμπλοκή με την αστυνομία.

Εκεί λοιπόν που σκέφτονται πώς θα ξεφύγουν ένας σπιούνος τους καρφώνει, και στήνεται η φάκα.

Θα ξεφύγουν?

Προβολή συνημμένου Adam - Fugitives.mp3

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back