ποσο εχουν ρε παιδια?
Παμε να τα παρουμε να μην τους εχουμε αναγκη.
θα τα βαλω σε 36 ατοκεςγύρω στο 1.5Χ
Εδω Νικο,νομιζω οτι εισαι ακριβως στη "φαση" σου.Ειναι φοβερο για τα δικα μου γουστα και πολυ "μεσα" στη φωτο του διαγωνισμου.Επειδή με κάνατε και ζήλεψα απο τα όμορφα που φτιάξατε,έκατσα χθες το βράδυ και ετοίμασα κάτι πρόχειρο για να το προλάβω μέχρι τις 2 Δεκέμβρη.
Πιο πολύ όμως για να μην το πάρει ο Φώτης!!!
Υ.γ Σκέφτομαι να βάλω μια καρδιά να χτυπάει στον ρυθμό σαν μπότα και ότι άλλο μου κατέβει στο κεφάλι.
<3Εδω Νικο,νομιζω οτι εισαι ακριβως στη "φαση" σου.Ειναι φοβερο για τα δικα μου γουστα και πολυ "μεσα" στη φωτο του διαγωνισμου.
Ολα οσα εχετε γραψει ειναι πολυ ωραια και,γιατι οχι και μακαρι,να παρει καποιος απο παε που λενε στο χωριο μου το ζευγος.
Φωταρας γιγαντας με μουσι,τα παντα ολα.<3
Εκτός απο τον Φώτη!
Φωταρας γιγαντας με μουσι,τα παντα ολα.
Τα εξηγω ωραια??
Ακου τωρα να μαθαινεις.Και βέβαια κυρ Νίκο, ίδιος ο Μήτρογλας, να τονε βάλουμε σέντρε φορ?
Αυτο μπορει να ειναι μικροτερο του τρια και ταυτοχρονα ισο με την αγαπη. ·)Αυτο βρε Νικο το "<3" τι ειναι(αληθεια το λεω δεν κανω πλακα)?
Έτσι.... η αλήθεια να λέγεται! Όσο για σένα Νίκο που με αμφισβητείς, φυλάξου! :classic_ninja:Γιγαντας Φωτης,σεντρε φορ απο τα λιγα,τη μπαλα στο πλεκτο να πεσουν τα τσιμεντα.
Αντε τωρα να μαθεις και πως βαζουν ανω τελεια. Πατας συνεχως alt και μετα πατας με τη σειρα στο αριθμητικο πληκτρολογιο 0 1 8 και 3
ΥΓ2 Αντε τωρα να μαθεις και πως βαζουν ανω τελεια. Πατας συνεχως alt και μετα πατας με τη σειρα στο αριθμητικο πληκτρολογιο 0 1 8 και 3
μια χαρά είσαι.
Καλώς ήρθες!
Καλησπέρα, καλώς σας βρήκα ! Μια "ταπεινή" συμμετοχή κι από μένα το πρώτο μου μήνυμα στο φόρουμ.
Υ.Γ.: κράξτε ελεύθερα