Άλλος ένας διαγωνισμός από την Adam

δουλειά δεν έχει ο διάβολος, πάλι μέσα ξέμεινα, ε πως να περάσει και η ώρα, να κι ένα ακόμα πάλι από εισαγωγή παλιού, αλλά πιο στοχευμένο αυτή τη φορά... ?

Πολύ καλό το πρώτο, εντελώς ασχολίαστο το δεύτερο, ενδιαφέρον το τρίτο.

Εξαιρετικό το 4ο (ειδική μνεία), το 5ο ...άφαντο.

https://www.adam-audio.com/en/news/industry/soundtrack-competition-2018-the-winners/

τουλάχιστον έμεινα με την παρηγοριά ότι όντως το πρώτο που ήθελα να βάλω είναι περίπου στο κλίμα του πρώτου βραβείου....

Αυτό που θα μείνει σίγουρα ήταν η ευχάριστη ατμόσφαιρα εδώ μέσα πριν ένα μήνα όταν τα σκαρώναμε....

Δεν θα συμφωνήσω με τα αποτελέσματα,όχι οτι παίζει κάποιο ρόλο,αλλά είχα ακούσει μερικά εκπληκτικά ορχηστρικά κομμάτια και το πρώτο μου φαίνεται δεν τα ακουμπάει καν,αλλά γούστα είναι αυτα :D

Το τριτο καλυτερο του δευτερου και το δευτερο καλυτερο του πρωτου.

Γενικοτερα, υπαρχουν εδω στο θεμα καλυτερα.

Αλλα γουστα ειναι αυτα.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Παιδιά σόρι για το σπαμ αλλά μιας και βρήκα εδώ μαζεμένους όλους τους "ορχηστρικούς" ήθελα να ρωτήσω! Μήπως ξέρετε αν υπάρχει κανένα καλό δωρεάν ή σχετικά φθηνό vst κυρίως για pad ήχους? ΟΚ θα ήθελα να έχω το omnishpere 2 αλλά είναι πολλά τα $$ Άρη. Καμία πρόταση?

Last edited:
Παιδιά σόρι για το σπαμ αλλά μιας και βρήκα εδώ μαζεμένους όλους τους "ορχηστρικούς" ήθελα να ρωτήσω! Μήπως ξέρετε αν υπάρχει κανένα καλό δωρεάν ή σχετικά φθηνό vst κυρίως για pad ήχους? ΟΚ θα ήθελα να έχω το omnishpere 2 αλλά είναι πολλά τα $$ Άρη. Καμία πρόταση?
Καινούριο site του κουτιού, γυαλίζει, αχτύπητο, αγρατζούνιστο, αλέκιαστο, ακόμα ούτε τις ζελατίνες δεν έχουν βγάλει. Άνοιξε βρε πουλάκι μου και συ ένα καινούριο θέμα (αν δεν υπάρχει ήδη...) να γίνει εκεί συζήτηση όμορφα, τακτοποιημένα κι ωραία. ?

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Όλοι ξέρουν πως ο πραγματικός νικητής αυτού του διαγωνισμού είμαι ΕΓΩ!

χαχαχαχχαχαχααχα

Έτσι.

Κι εγώ το ξέρω ότι είσαι ο πραγματικός νικητής.

Αλλά τα μόνιτορ τα πήρε άλλος.

Στα αυτιά να του κάτσουν του ψεματούρη
Nα την παρατήσει ο γκόμενος την κριτή και να λιώσει στους λυγμούς κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Όσο για τα ηχεία, θα τα δυσφημώ και αυτά και την εταιρεία με κάθε ευκαιρία.

ΑΓΑΠΗ ΜΟΝΟ!!!!!!!

χαχαχαχαχαχαχχα

τουλάχιστον τώρα μπορώ να παραγγείλω τα μόνιτορ που ήθελα, γιατί τόσο καιρό το ανέβαλα...
Μην πάρεις ADAM. Είναι μάπα :-) 

Ναι. Μην τα πάρεις .

Περίμενε μέχρι του χρόνου και στον νέο διαγωνισμό αν κερδίσω, τότε μπορεί να αλλάξω γνώμη και να ενθαρρύνω κόσμο για την αγορά τους.

Γερμανοί σου λέει μετά....αξιοκρατία σου λέει μετά....σοβαρότης σου λέει μετά....Τρίχες!  Περίμενα κι εγώ αυτές τις μέρες στα μέηλ μου ειδοποίηση από την Adam για το πως θα παραλάβω τα Α8Χ, αλλά φευ .... Και επειδή είμαι μεγαλόψυχος, ας τα έπαιρνε ρε γαμώτο ένα παιδί από εδώ μέσα, δεν θα με πείραζε.......?

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back