Κι σε μένα δεν ήρθε email. Γραμμένους μας έχουν.............. ;D ;D ;Dcos_dr είπε:Συμπλήρωσα την φόρμα, μου είπε thank γου και μου έδωσε redirect στη σελίδα της φόρμας αλλά δεν μου ήρθε τίποτα πίσω.
Το mail το έγραψα σωστά.
εμ τι μας έχουν νομίζεις?cigaret13 είπε:Κι σε μένα δεν ήρθε email. Γραμμένους μας έχουν.............. ;D ;D ;D
φοβερός!!!!gregg είπε:Καλησπερες!!!
Πριν 2 περιπου εβδομαδες που ειδα το διαγωνσιμο, μου τραβηξε το ενδιαφερον, οποτε εστειλα και γω το δικο μου entry των 30''!!
[soundcloud]
[/soundcloud]
Οσον αφορα στην απαντηση με email απο την εταιρεια, δεν εχει λαβει κανεις email πισω μιας και αποφασισαν να μη στειλουν επιβεβαιωτικα μυνηματα.
Anyways, καλη επιτυχια!
fusiongtr είπε:μια παπάρα έφτιαξα.
Αυτό είναι το υπέροχο σ' αυτή την διαδικασία.gvour είπε:Το ωραιο ειναι το ποσο διαφορετικα αντιλαμβανεται κανεις την ιδια εικονα
και πως αυτο "μεταφραζεται" σε νοτες στα 30".
Φανταστικά πράγματα έγραψαν τα παιδιά.Ωραια πραγματα γραψατε axtarmas, gregg(που χαθηκες ρε φιλε), Βοσκός
Οτι καλυτερο στο διαγωνισμο και με το τροπαιο καποιος.![]()
Δυστυχώς δεν είχα τον χρόνο (και την δύναμη) που τελικά μου χρειαζόταν για να αποτυπώσω αυτό που είχα στο μυαλό μου και να το επεξεργαστώ.Οτι ειχα σχηματισει στο μυαλο απο την περιγραφη σου στο τηλ,ειναι οτι,
ακριβως ομως,ακουσα στο κλιπ.
και καλά θα σου κάνει...fusiongtr είπε:Σαλάτα τα 'κανα (αν το ακούσει ο npap θα με σκίσει ;D).
... και τι έγινε?![]()
Τι 500+?Βοσκός είπε:ευχαριστουμε gvour για τα καλα σου λογια!
νομιζω gregg και fusion παιξαν τη πιο δυνατη μπαλα!
αναμενουμε αναμεσα σε καποιες χιλιαδες συμμετοχες :-\
(οταν το ανεβασα τελευταια μερα ειχε 500+ μονο τοτε ;D)
500 + σκετο εγραφε! τωρα τι εννοουσε δεν ξερω! αλλα και οταν εβγαλα την επιλογη uploaded last day παλι 500+ εγγραφε το soundcloud! παντως το scroll down ηταν ατελειωτο! (εχουν στειλει απο ολο τον πλανητη)fusiongtr είπε:Τι 500+?
500.000 plus?
Βοσκέ έδωσες ρέστα κι εσύ, αλλά και ο Πανώριος που δεν σχολίασα το κομμάτι του νωρίτερα.
Και όλοι οι υπόλοιποι φυσικά.
Cos μην σκιάζεσαι και μην "λαδώνεις".
Το γκομενάκι από τον φούρνο το 'ριξες. ;D ;D ;D
Έτσι όπως πάει μάλλον πιο πιθανό είναι να κερδίσω τα ηχείαfusiongtr είπε:Cos μην σκιάζεσαι και μην "λαδώνεις".
Το γκομενάκι από τον φούρνο το 'ριξες. ;D ;D ;D
Έλα ρε συ εντάξει.Βοσκός είπε:500 + σκετο εγραφε! τωρα τι εννοουσε δεν ξερω! αλλα και οταν εβγαλα την επιλογη uploaded last day παλι 500+ εγγραφε το soundcloud!
Το κατάλαβα από τότε που έγραψες ... 8)Έτσι όπως πάει μάλλον πιο πιθανό είναι να κερδίσω τα ηχεία
Πάρα να ρίξω το γκομενακι.
Είναι ζόρικο. Σκατα.
Οπότε καταλαβαίνεις
Είμαι στα κάτω μου αυτές τις μέρες. Αφήστε με μόνο μου λίγο.
σκεψου τι αερα θα αποκτησουν οι μιξεις σου ομως με τα νεα σου μονιτορcos_dr είπε:Έτσι όπως πάει μάλλον πιο πιθανό είναι να κερδίσω τα ηχεία
Πάρα να ρίξω το γκομενακι.
Είναι ζόρικο. Σκατα.
Οπότε καταλαβαίνεις