- Πόντοι
- 2,148
γκα γκα γκα γκαν....
Επαθα και λιγο σοκ να λαιμαι? γιατι περιμενα να ακουσω κατι σε φασιον φαση και με εστειλες.
Φτου σου ρε γ@μώτο, τώρα δεν θα μπορώ να λέω ότι εγώ θα το πάρω....... Μπράβο Στράτε άξιζε ο κόπος και η προσμονή!?Έγραψα κι εγώ μια χαζομαρίτσα.
Την φωτό την είδα ως εξής.
Αυτός κατηγορείται για ληστεία χρηματαποστολής και τον κυνηγάει η αστυνομία.
Γνωρίζει λοιπόν το γκομενάκι, ερωτεύονται, και πάνε να πάρουν το χρήμα που είναι κρυμμένο από τον συνεργό του που σκοτώθηκε σε προηγούμενη συμπλοκή με την αστυνομία.
Εκεί λοιπόν που σκέφτονται πώς θα ξεφύγουν ένας σπιούνος τους καρφώνει, και στήνεται η φάκα.
Θα ξεφύγουν?
Your browser does not support the HTML5 audio tag.
Προβολή συνημμένου 19318
Καλόν είνεν σύντροφεν.Έγραψα κι εγώ μια χαζομαρίτσα.
Γνωρίζει λοιπόν το γκομενάκι, ερωτεύονται, και πάνε να πάρουν το χρήμα που είναι κρυμμένο από τον συνεργό του που σκοτώθηκε σε προηγούμενη συμπλοκή με την αστυνομία.
Εκεί λοιπόν που σκέφτονται πώς θα ξεφύγουν ένας σπιούνος τους καρφώνει, και στήνεται η φάκα.
Θα ξεφύγουν?
Προβολή συνημμένου 19318
ελα ρε. αυτο ειναι για mission impossible. εισαι ωραιος κι εσυ.Έγραψα κι εγώ μια χαζομαρίτσα.
Θα ξεφύγουν?
Προβολή συνημμένου 19318
Η μαμά τι είπε; :classic_biggrin:
Ωραιοτατο και κινηματογραφικο.Να'μαι και γώ.
Καλό μήνα νά'χουμε παίδες και με το καλό όλοι οι διαγωνιζόμενοι.
Πραγματικά υπάρχουν πολλές πολύ καλές συμμετοχές!
Να και η δική μου άποψη.
https://soundcloud.com/mourkousis/the-opening-adamaudio-soundtrack
Ευχαριστώ Δημήτρη.....?Ακούω πάρα πολύ ωραίες συμμετοχές από όλους!!! Μπράβο σας και καλή επιτυχία!!!