- Πόντοι
- 4,208
Μην μου αγχώνεσαι αγόρι μου.cos_dr είπε:Με το λιλι στο χέρι και χωρίς ηχεία σου λέω. Πάτος. Χαχαχαχα
Γράφε soundtrack εσύ, και σε περιμένει λαμπρή καριέρα.
Μέχρι και η Στικούδη θα σε παρακαλάει να της γράψεις κάτι.

Μην μου αγχώνεσαι αγόρι μου.cos_dr είπε:Με το λιλι στο χέρι και χωρίς ηχεία σου λέω. Πάτος. Χαχαχαχα
εχεις παιξει το χαρτι του μουσικου μεχρι στιγμης ? (I am in a band κλπ η πιο σωστα για σενα I AM THE BAND)cos_dr είπε:Με το λιλι στο χέρι και χωρίς ηχεία σου λέω. Πάτος. Χαχαχαχα
Καλά στα λέει ο βοσκός.Βοσκός είπε:εχεις παιξει το χαρτι του μουσικου μεχρι στιγμης ? (I am in a band κλπ η πιο σωστα για σενα I AM THE BAND)
εμ τσαμπα κουβαλαμε τις ηλεκτρικες απο δω και απο κει σε καθε μαζωξη... απλα αν ζητηθει να παιξω λεω οτι εχει προβλημα ο μαγνητης ;Dfusiongtr είπε:Καλά στα λέει ο βοσκός.
"Έλα να μας δεις στο επόμενο live. Αρκεί να είσαι ασυνόδευτη".
Α ρε βοσκέ, πώς τα ξέρεις τα κόλπα!
Εν τέλει ρεπαιδί μου πες μου πού δουλεύει, να πάω εγώ (που είμαι ωραίος ;D ;D) να την "ρίξω" για πάρτη σου.
Ξέρεις τώρα "ο cos είναι θεός", κλπ.
Ο longshadow ΑΚΑ Γιώργος.Βοσκός είπε:btw ο κυριος με την κοτσιδα που σολαρει ποιος απο ολους σας ειναι?
Είπαν του cos να χ..σει κι αυτός ξεκωλώθηκε. ;D ;D ;Dcos_dr είπε:Το χαρτί του μουσικού έπαιξα μια φορά θυμάμαι και ξέρεις που κατέληξε ? Παντρευτηκα!!!!
Πως φαίνεται ο άνθρωπος με πείρα...! Που έφαγε την ζωή με το κουτάλι...! Υπόκλιση Στράτε....!!!!!fusiongtr είπε:Στο τέλος της τραγουδάς
"Δεν θέλω άλλη χυλόπιτα
δώσε μου μια τυρόπιτα"
Α ρε Φώτη, πώς με καταλαβαίνεις!cigaret13 είπε:Πως φαίνεται ο άνθρωπος με πείρα...! Που έφαγε την ζωή με το κουτάλι...! Υπόκλιση Στράτε....!!!!!
Το δεύτερο μου άρεσε.fusiongtr είπε:Μας τα φάγανε τα μόνιτορ οι αλιήται, οι κανάγιαι αδέρφια μου.
Η παράγκα φταίει.
Για πείτε γνώμες για τα νικητήρια tracks.
ADAM Audio Soundtrack Competition 2016: The Winners | ADAM Audio GmbH
Δώσε μου από τώραdimsonic είπε:Αντε και του χρόνου ;D
εγώ λέω του χρόνου (αλλά γιατί όχι και σε οποιαδήποτε άλλη φάση) να βάλουμε μια φωτό, να έχουμε όμως λίγο περιθώριο χρόνου, και να πλακωνόμαστε μεταξύ μας.... όχι με τους ξενέρωτους... ;Dfusiongtr είπε:Δώσε μου από τώρα
την φωτογραφία
και θα σου φέρω εγώ
του χρόνου τα ηχεία.
;D ;D ;D ;D
Σωστόοος, αλλά να επιτρέπονται τα μπινελίκια επίσημα.dimsonic είπε:εγώ λέω του χρόνου (αλλά γιατί όχι και σε οποιαδήποτε άλλη φάση) να βάλουμε μια φωτό, να έχουμε όμως λίγο περιθώριο χρόνου, και να πλακωνόμαστε μεταξύ μας.... όχι με τους ξενέρωτους... ;D
αυτοί οι Σοιμπλικοί, δεν έχουν ιδέα από κοινωνική πολιτική....fusiongtr είπε:Να σημειώσω επίσης ότι τα δύο πρώτα, τα πήρανε Γερμανοί.
Στους δικούς τους τα δώσανε οι άτιμοι. ;D ;D
Πάντως η μάνα μου όταν τα άκουσε, έγινε έξω φρενών.dimsonic είπε:αυτοί οι Σοιμπλικοί, δεν έχουν ιδέα από κοινωνική πολιτική....![]()