- Πόντοι
- 4,208
Σωστά.cos_dr είπε:Καλύτερα να επικεντρωθούμε σοβαρά στο αρχικό θέμα.
Οπότε ανεβάζεις ένα κομμάτι 30 σεγόντια, για την συγκεκριμένη φωτό.
Είσαι μέσα?
Σωστά.cos_dr είπε:Καλύτερα να επικεντρωθούμε σοβαρά στο αρχικό θέμα.
θα το ανεβάσω αυτό που δεν είναι τελειωμένο, αφού με έβαλες στην πριζα. Δεν φτιάχνω άλλο.fusiongtr είπε:Σωστά.
Οπότε ανεβάζεις ένα κομμάτι 30 σεγόντια, για την συγκεκριμένη φωτό.
Είσαι μέσα?
Μέχρι το τέλος του μήνα.cos_dr είπε:Από αύριο όμως.
;D ;D ;D ;D ;DΘα τον βρω αυτόν σε κανα facebook και θα του στείλω μήνυμα, είμαι ενας που συμμετέχει στο διαγωνισμό, σου δίνω 5000 ευρώ για να βγάλεις εμένα και να μου πλέξεις και το εγκώμιο. Θα σου πω εγώ τι θα πείς. Δεν δίνω παραπάνω. 500 ευρώ προκαταβολή και τα υπόλοιπα με την "παράδοση". Και μην κάνεις καμιά χαζομάρα και με κατηγορήσεις για δωροδοκία και τέτοια γιατί θα έχεις μπλεξίματα μαζί μου. χαχαχαχαχαχαχα
Θα προσπαθήσω.Σοβαρά τώρα θα το βάλω. Βάλε και εσύ να συναγωνιστούμε. Έτσι.
Ναιιιιιιιιιιι.Βάλτε όλοι.![]()
Ευχαριστούμε για την πληροφόρηση. Ίσως γράψω κάτι και το στείλω. 8)panorios είπε:Το πέτυχα στο facebook και είπα να το μοιραστώ μαζί σας.
Καλή επιτυχία.
ADAM Audio Soundtrack Competition 2016 | ADAM Audio GmbH
το καλύτερο στα λεφτά του (A77X) και μπορεί να σταθεί σε οποιοδήποτε επαγγελματικό studio... προσωπικά θεωρώ ότι έχει έναν από τους καλύτερους λόγους τιμής προς απόδοση ασχέτως κατηγορίας... θα μπορούσα άνετα να το χαρακτηρίσω "ολοκληρωμένο" χωρίς εμφανή αδυναμία σε κανένα τομέα...cigaret13 είπε:Τα μόνιτορς λένε τίποτα ή τζάμπα θα παιδευτείτε.....; Npap τα φώτα σου...!
Θα συναγωνιστούμε και μάλλον θα πάρουμε τα @@ μας λολdimsonic είπε:Τι να συναγωνιστειτε βρε... θα πει αυτοι οι τρεις κέρδισαν. Οι αλλοι 5000 το μπλακ νταρκνες. Σιγά μη βαθμολογησει έναν έναν
Μην μου λες τέτοια και έχω θέμα τελευταία με το ουροποιητικό.cos_dr είπε:Θα συναγωνιστούμε και μάλλον θα πάρουμε τα @@ μας λολ
Τι εννοείς?dimsonic είπε:Τι να συναγωνιστειτε βρε... θα πει αυτοι οι τρεις κέρδισαν. Οι αλλοι 5000 το μπλακ νταρκνες. Σιγά μη βαθμολογησει έναν έναν
Που σου ρε γαμώτο, την χάσαμε την 1η θέση! :-[ :-[ :-[cos_dr είπε:Nα ορίστε.
έβαλα κι εγώ για πλάκα............
ναι και αν το χάσω........... λες και δεν ξέρω εγώ τι συνθεταράς είμαι. Περιμένω να μου το πει o Jake Jackson.cigaret13 είπε:Που σου ρε γαμώτο, την χάσαμε την 1η θέση! :-[ :-[ :-[
PS. Κώστα δες λίγο την διάρκειά του, γιατί ξεπερνάει τα 30 sec.... Αμαρτία να το χάσεις για ένα δευτερόλεπτο!
Κι ο Φωτης ετσι ακουγεται στα κλιπ.cos_dr είπε:Είμαι στα κάτω μου αυτές τις μέρες. Αφήστε με μόνο μου λίγο. λολ
Δείξε μου ένα "ανεβαστικό" κομμάτι μου Mr Gvour και σου κάνω δώρο τα πνευματικά-συνθετικά του δικαιώματα να γίνεις πλούσιος.....gvour είπε:Κι ο Φωτης ετσι ακουγεται στα κλιπ.
Ανεβειτε αδερφια.![]()
Κατσε τωρα,θα βρω κανα δυο και θα σε γδαρω,ολη την περιουσια θα σου παρω. ;D ;Dcigaret13 είπε:Δείξε μου ένα "ανεβαστικό" κομμάτι μου Mr Gvour και σου κάνω δώρο τα πνευματικά-συνθετικά του δικαιώματα να γίνεις πλούσιος.....O0 O0 O0