Κάτω;;;odis13 είπε:A μάλιστα
Γιαπωνέζικη ελαφόσουπα
Ωραία,έχουν και καλό νερο εκει κάτω
Πάντως έχουν δίκιο τα παιδιά sf, όσο το ακούω το κομμάτι τόσο μου κολλάει!

Κάτω;;;odis13 είπε:A μάλιστα
Γιαπωνέζικη ελαφόσουπα
Ωραία,έχουν και καλό νερο εκει κάτω
Μια επισήμανση: Το παλικάρι λέγεται Κλέωνας, όχι Κίμωνας. Κλέωνας Αντωνίου...Superfunk είπε:...οπως και ο Κιμωνας στους Mode Plagal
Για να το πάρεις από Rockinger...sol83 είπε:.................
το Surf Green και το Ocean Turquoise μαμανε παντως, σε καμια tele γιατι δεν τα βαζουν οι πουριτανοι της fender... :-\
Mια ακόμη καλύτερη ερώτηση θα ήταν να δούμε τις διαφορές μεταξύ Jaguar - Jazzmaster - Mustang. Ξέρω δυο -τρία πραγματάκια αλλά πέρα από την Wiki ας δούμε την εμπεριστατωμένη in a nutshell απάντηση που βλέπω να'ρχεται...sol83 είπε:ποιες οι διαφορες jaguar - jazzmaster; και κυριως ποια μπορει να θεωρηθει πιο "πολυεργαλειο"; (αν και εχω δει να παιζονται κουφα πραγματα και με τις 2 οποτε...)
τα βαζουν αλλα δυστυχως μονο στην American 62 Vintage RI (πολλα τα λεφτα Αρη...το Surf Green και το Ocean Turquoise μαμανε παντως, σε καμια tele γιατι δεν τα βαζουν οι πουριτανοι της fender..
Πιο all around ειναι η Jazzmaster λογω της μακριας σκαλαςποιες οι διαφορες jaguar - jazzmaster; και κυριως ποια μπορει να θεωρηθει πιο "πολυεργαλειο"; (αν και εχω δει να παιζονται κουφα πραγματα και με τις 2 οποτε...)
ειναι 3 εντελως διαφορετικες ηχητικα κιθαρες,γενικα η πιο..."αχρηστη" ειναι η Mustang ,οι αλλες δυο ειναι σε αλλη κλασηMια ακόμη καλύτερη ερώτηση θα ήταν να δούμε τις διαφορές μεταξύ Jaguar - Jazzmaster - Mustang.
Angelos είπε:Τα δεύτερα φωνητικά είναι πολύ καλλίτερα ...
(Δεν την ήξερα την Γεωργία, αλλα ακούγωντας λίγο τα κομμάτια στο MySpace εντυπωσιάστηκα απο την φωνή της)
Όταν λες η πιο άχρηστη, πώς το εννοείς; Οσον αφορά το πόσο versatile είναι; (πραγματική απορία)Superfunk είπε:ειναι 3 εντελως διαφορετικες ηχητικα κιθαρες,γενικα η πιο..."αχρηστη" ειναι η Mustang ,οι αλλες δυο ειναι σε αλλη κλασηMια ακόμη καλύτερη ερώτηση θα ήταν να δούμε τις διαφορές μεταξύ Jaguar - Jazzmaster - Mustang.![]()