YPSILON... ένα σημαίνον ελληνικό γκρουπ που μας άφησε κληρονομιά ένα σπάνιο άλμπουμ

Νίκος Παπαρρόδου

npap

Recording Guru
Staff member
Πόντοι
1,643
ένα διαμαντάκι... μία από τις (ελάχιστες) πολυεπίπεδα σπουδαίες δουλειές Ελλήνων δημιουργών στον χώρο τις σύγχρονης μουσικής... ένα βινύλιο που είχα λιώσει κυριολεκτικά και ποτέ δεν κατάλαβα γιατί πέρασε απαρατήρητο στα καθ ημάς... ένα από τα ελάχιστα LP που δεν με σήκωσε ποτέ από τον καναπέ για να αλλάξω τραγούδι...

έχω ξαναμιλήσει εδώ γι αυτούς αλλά επ ευκαιρία που είδα την παρουσίαση από τον Χρυσοστόμου είπα να βάλω το link που ίσως ενδιαφέρει κάποιους (ειδικά νεότερους) που δεν έτυχε ποτέ να τους ακούσουν...

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Α) Τους αγνοούσα παντελώς

Β) Ο δίσκος είναι υπέροχος

Γ) Η παραγωγή είναι εξαιρετική

Δ) Ο ήχος, το ύφος, είναι απίστευτα αμερικάνικα στα αυτιά μου για ελληνική 70s παραγωγή

Συμπέρασμα: Hidden jewel

Α) Τους αγνοούσα παντελώς

Β) Ο δίσκος είναι υπέροχος

Γ) Η παραγωγή είναι εξαιρετική

Δ) Ο ήχος, το ύφος, είναι απίστευτα αμερικάνικα στα αυτιά μου για ελληνική 70s παραγωγή

Συμπέρασμα: Hidden jewel
Δεν είναι ελληνική παραγωγή. Στο Παρίσι ήταν. 

Δεν είναι ελληνική παραγωγή. Στο Παρίσι ήταν. 
Α χα... Ευτυχώς που έχουμε τον "Αργύρη Ζήλο" του forum και έχουμε in depth ενημέρωση. ?

Να υποθέσω φυσικά ότι έχεις τον δίσκο.

Α χα... Ευτυχώς που έχουμε τον "Αργύρη Ζήλο" του forum και έχουμε in depth ενημέρωση. ?

Να υποθέσω φυσικά ότι έχεις τον δίσκο.
Τον είχα βρει 200 δρχ. 

Δεν θυμάμαι να τον εχει.Εχαμε συζητήσει τον δίσκο κάποτε με τον Νέστορα και τον Γκαρτζόπουλο.

Στο Παρίσι δεν είχαμε υποκατάστημα τότενες; Μας έφαγαν οι Γάλλοι τα πνευματικά;

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Κρύβε λόγια... Καρφώνεις ηλικίες ?
Το είχε βρει 200 δρχ το 2000 και δεν το αγόρασε, το άφησε για αργότερα. Λίγο αργότερα ήρθε το ευρώ και το άλμπουμ από 200 δρχ πήγε €200. Δεν το αγόρασε ποτέ...

Δεν θυμάμαι να τον εχει.Εχαμε συζητήσει τον δίσκο κάποτε με τον Νέστορα και τον Γκαρτζόπουλο.

Στο Παρίσι δεν είχαμε υποκατάστημα τότενες; Μας έφαγαν οι Γάλλοι τα πνευματικά;
Τον πούλησα. 

Δεν είναι ακριβό αλλά είναι LP. Οπότε και τζάμπα να τον έβρισκα δεν θα είχα που τον ακούσω. Πρέπει να ξαναβγούν σε CD τα άλμπουμς από Axis και Ypsilon, αλλά ποιος ασχολείται...
πάρτον εσύ και μου το δίνεις εμένα που έχω

πάρτον εσύ και μου το δίνεις εμένα που έχω
Και γιατί να κάνει τόσες γύρες το άλμπουμ ωρέ Sultan, δεν το λυπάσαι? Άντε πάρ'το κατευθείαν εσύ, κάν'το μου κι ένα ωραίο WAV και στείλ'το μου.?

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back