Ελληνικό SuperSurf

πονηρο αγορι!! :) :)

στο...Κατω...Μαϊαμι... :) :) γυριστηκε!! (πλακα κανω,,στη Βουλιαγμενης-Σουνιου γυριστηκε.... :))

Προσοχη να μη χαθει η ταυτοτητα σας (η φωνη σου ειχε κατι ιδιαιτερο απο χροια)Δεν ξερω βεβαια κατα ποσο στεκεται σε Live μιας και ειπες οτι
στεκεται μωρε αλλα κακα τα ψεμματα προτιμω να παιζω κιθαρα και βεβαια αλλο πραγμα ενας πραγματικα "δυνατος" τραγουδιαρης...(ασε που εχουμε και τα κομματια του πρωτου δισκου,οπου ειχαμε τραγουδιαρα.., τα οποια ειναι "παλουκια" και ετσι κι αλλοιως δεν μπορω να τα πω :))

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Superfunk είπε:
ωωωωωπ!! :)

αφου μας πιασανε...αντε να τα ομολογησω ολα...!

τωρα τα ειδα μια και ελειπα για ΣΚ.. :)

Ευχαριστω για τα καλα λογια και οντως ΔΕΝ ειμαι τραγουδιαρης (η αναγκη με εκανε καλε κυριε.. :) :))

Το πιο πάνω ποστ μου θύμισε κάτι από λύση αρχαίας τραγωδίας.  ;D

Άντε λοιπόν αφού αποκαλύφθηκες και δημοσίως, να δώσω τα συγχαρητήρια μου για τη δουλειά σας, και να σας ευχηθώ καλή επιτυχία...

Και πουσαι, τώρα που σε πήραμε χαμπάρι ενημέρωνε για κανα live να σας ακούσουμε κι από κοντά!

Δημήτρης

Superfunk είπε:
στεκεται μωρε αλλα κακα τα ψεμματα προτιμω να παιζω κιθαρα και βεβαια αλλο πραγμα ενας πραγματικα "δυνατος" τραγουδιαρης...
αμα στεκεται μη το σκεφεται

εσυ guitars vocals

σιγα τα δυσκολα που παιζεις και δεν προλαβαινεις  ;D ;D

Συγχαρητήρια SF!

Εύηχο το βιντεάκι. Μπορεί να μην είναι το στυλ που ακούω όμως αντικειμένικά είναι μια πολύ επαγγελματική προσέγγιση στο ύφος απ' όλες τις απόψεις. Μουσικά, ηχοληπτικά, κλπ.

Κάπως το εξακύλινδρο με χάλασε... θα το προτιμούσα ευρωπαϊκό κάμπριο εποχής. It's got more style!  ;D

Τα της φωνής όπως σου έιπα και στο παρελθόν, είναι τελείως υποκειμενικά.

Αφού τραγουδάει ο Ντύλαν...  ::) Το θέμα όλο είναι η ερμηνεία.

Αν ο συνθέτης μπορεί να το αποδώσει καλύτερα... δεν τίθεται θέμα χροιάς.

Φέρεις ένα κύρος ρε φίλε... που αν το πεί κάποιος πιό bubblegum να το κάνει light.

Τεσπά, εσύ ξέρεις.

Για μένα όλοι μπορούν να τραγουδίσουν. Σε όλες τις μπάντες που έπαιξα, αυτός που δεν ντρεπότανε τραγουδούσε!

Καλή επιτυχία!

Κάπως το εξακύλινδρο με χάλασε.
OKTAκυλινδρο παρακαλω!!

http://en.wikipedia.org/wiki/Dodge_Challenger

:D

ΤΡΕΛΛΟ γκαζι (ειναι το 440  RB V8) αλλα το παιδι που μας το εφερε μου ειπε οτι του καει......ενα ευρω το χιλιομετρο! :o

Α,επισης ΔΕΝ στριβει...μονο ευθεια παει!! :) :)

Ειναι ομως all time classic !

http://en.wikipedia.org/wiki/Vanishing_Point

Δεν μπορώ να συμφωνήσω περισσότερο κ. Yameth. Και εμένα τα ακουσματά μου είναι άλλα.. και μετά βίας ακούω τέτοια "ανάλαφρη" μουσική, όμως αυτό δεν με εμποδίζει να πώ ότι στο είδος του, έχει την δική του ξεχωριστή αισθητική που το δικαιώνει!

Η φωνή δεν με προβληματίζει καθόλου μιάς και πιστεύω ότι είναι απόλυτα ταιριαστή και ας επιμένει ο Νίκος ότι δεν είναι τραγουδιστής. Απλά είναι γάντι στα κομμάτια αυτά. Επίσης καλή και προσεγμένη παραγωγή.

Να ευχηθώ και γω τα καλύτερα, και από καρδιάς καλή επιτυχία παραπέρα με ότι συνεπάγεται αυτό.

Superfunk είπε:
ΤΡΕΛΛΟ γκαζι (ειναι το 440  RB V8) αλλα το παιδι που μας το εφερε μου ειπε οτι του καει......ενα ευρω το χιλιομετρο! :o
Ο Βαβούρας;;;

Τις καλύτερες ευχές κι από μένα. Μακάρι να μπορούσα να σας δω σε κανένα live. Από γιουρτές που θα είμαι Αθήνα παίζεται...

XAXAXAXAXA ok

Τώρα το έπιασα το σκηνικό.

Σόρρυ SF για την κριτική αλλά εγώ έτσι τα ακούω... Τώρα το "de gustibus..." που έλεγαν οι λατίνοι, άλλη ιστορία. Πάντως ο νέος τραγουδιάρης, καλή ιδέα...

Εμένα αντιθέτως, η Dodge με έφτιαξε...

Αλλά με το στυλάκι σας, θέλατε μια ξανθούλα, χοροπηδηχτούλα, με ροζ μπικίνι...

Καλή συνέχεια παιδιά

Eμένα μου αρέσει όπως σου έχω πεί και στο παρελθόν! Και σαν φαν κι εγώ των άφωνων τραγουδιστών μ'αρέσει η φωνή γιατί έχει χαρακτήρα και ξεχωρίζει! Στο πρώτο άκουσμα όμως σίγουρα σε ξινίζει μέχρι να καταλάβεις τι παίζει! :)

Το καλύτερο όμως είναι η παραγωγή που δίνει μια κλωτσιά στα @@ όσων ακόμη πιστεύουν πως δεν μπορείς με τίποτα να βγάλεις σωστό αποτέλεσμα από το σπίτι σου! ;)

Σπιτική παραγωγή;;;  :o Ο ήχος, ιδιαίτερα από τις κιθάρες, είναι πάρα πολύ καλός για σπιτική παραγωγή.

Ε,αλλο πραμα το σπιτικο...φαϊ... :) :)

Thanx για τις κιθαρες αλλα ευκολοτερο πραγμα απο το να βγει αυτος ο ηχος δεν υπαρχει... ;) ενα μικροφωνακι ,ενας ενισχυτης της προκοπης ,ενα κομπρεσορακι,ενα Tonelab(για κανα delay & κανα tremolo) και ...μερικες Fender!! ;D :)

Απλα ακουγονται καλες γιατι δεν υπαρχει τιποτα αλλο στη μιξη που να τις "μπερδευει" & ετσι εχουν χωρο να "αναπνευσουν" ;)

Όταν λέμε ενισχυτής της προκοπής, εννοούμε; Επίσης, τι fender ακριβώς;

Εναν οποιονδηποτε καλο ΚΑΘΑΡΟ λαμπατο ενισχυτη σε ΛΟΓΙΚΗ ενταση (οχι πολυ δυνατα γιατι παει περιπατο το "καθαρο") στο συγκεκριμενο κομματι νομιζω οτι παιζω με τον Μesa Boogie μου Mark 3 αλλα γενικα στο cd εχω χρησιμοποιησει οτι εβρισκα μπροστα μου απο Rivera μεχρι Fender Pro Jr....ενω σε 2-3 κομματια εχω χρησιμοποιησει μονο την TONELAB connect) .

Στο κομματι του κλιπ παιζω με μια Jazzmaster (& το "σολο"

ειναι μια Jaguar μεσα απο Guitar Rig γιατι μας ειχε παρει η ωρα......και θα φωναζαν οι γειτονες,που συνηθως ειναι πολυ υπομονετικοι... :))

παίζει να ειναι το πρώτο κομματι στην ελληνική δισκογραφία με jazzmaster+jaguar??

Superfunk είπε:
Στο κομματι του κλιπ παιζω με μια Jazzmaster (& το "σολο"

ειναι μια Jaguar μεσα απο Guitar Rig γιατι μας ειχε παρει η ωρα......και θα φωναζαν οι γειτονες,που συνηθως ειναι πολυ υπομονετικοι... :))
]ααα καλα την ακουσα εγώ την ψηφιακούρα... ;D

Δεν ξέρω αν φαίνεται πόσες φορές έχει προβληθεί το βίντεο, αλλά πάω στοίχημα ότι μου ανήκει το 90%!!! ;D

Στην αρχή ομολογώ ότι μου φάνηκε μέτριο, αλλά τώρα το έχω λιώσει!!! ;D

Δεν είναι τόσο επειδή μου αρέσει το κομμάτι αυτό καθ' αυτό, αλλά κάτι μου κάνει κλικ σε ολόκληρο το σκηνικό...

Οχι δεν νομιζω,παρα πολλοι εχουν παιξει με Jag & Jazz στην ελληνικη δισκογραφια,πρωτος απο ολους νομιζω ειχε φερει μια Jazz ο κιθαριστας των Formix τo 60....

Αλλα και στους δισκους του Θαναση Παπακων/νου ο Μπαντουκ με Jag & Jazz παιζει συνεχεια.... :)  οπως και ο Κιμωνας στους Mode Plagal

Eχουν και στην Ελλαδιτσα πολλους οπαδους οι offset κιθαρουλες του Λεωνιδα... :)

Παντως στον υπολοιπο δισκο η προδοσια μου προς τις αγαπημενες μου τελε σταματαει (παιζω μονο με μια Warmoth Tele) :)

kultura είπε:
Δεν είναι τόσο επειδή μου αρέσει το κομμάτι αυτό καθ' αυτό, αλλά κάτι μου κάνει κλικ σε ολόκληρο το σκηνικό...
Καλά ασ'τα αυτά, σε πήραμε χαμπάρι που ζαχαρώνεις την κοπελίτσα ;D ;D ;D

SF, αλήθεια η παραγωγή είναι εντυπωσιακά καλή, μπράβο!! Επίσης όπως έλεγα οι ιδέες στην κιθάρα μου φάνηκαν πάρα πολύ καλές επίσης! Ο συνολικός ήχος δηλαδή πολύ καλός. Και κατά τη γνώμη μου η προσέγγιση "βάζω ό,τι χρειάζεται" αντί για "βάζω 7000 πράγματα για να ακούγεται γεμάτο το κομάτι" είναι πολύ σοφή επιλογή ;) Τα φωνητικά κι εμένα δε μου αρέσουν πάρα πολύ αλλά δεν τίθεται θέμα πατήματος, απλά θέμα "άνεσης" και ηχοχρώματος. Αλλά όπως είπε κι ο Yameth από τη στιγμή που τραγουδάει ο Dylan... ;D ;D θέμα γούστου ;) Α, και η κοπελιά πάρα πολύ καλή (εννοώ φωνητικά βρε κάφροι!! ;D ;D ;D)

Και εμένα με παραξένεψαν τα τραγουδια όταν τα άκουσα πρώτη φορά,και μπορώ να πω ότι δε πολυ τρελάθηκα...αλλά κάτι μου έλεγε να τα ξανακούσω.

Θα τα έχω ακουσει (ειδικα το Θα σε αγγιξω) καμια...150 φορες μέχρι σήμερα.

Μάλλον είναι το σοκ που έλεγε και ο Δελτα.

Εμένα μου άρεσε το hip.Και το Boiling point.

Το ελάφι που κολλάει με το boiling point?Ελαφόσουπα ???

Το ελάφι που κολλάει με το boiling point?Ελαφόσουπα Huh?
Καλα αυτο και αν ειναι κουφος συνειρμος! :)

Το ελαφι ειναι  ενα απο τα αμετρητα ελαφια της Miyajima

http://en.wikipedia.org/wiki/Miyajima

http://wikitravel.org/en/Miyajima

οπου ειχα την απιστευτη τυχη να παω φετος.

Το Boiling Point

http://en.wikipedia.org/wiki/Boiling_Point_%28film%29

ειναι μια απο τις αγαπημενες μου Ιαπωνικες ταινιες...

ε,Ιαπωνας ο Κιτανο...γιαπωνεζακι και το ελαφακι.....να σου και το Instrumental με τη κουφη φωτο!! :) :)

Trending...

Νέα θέματα

Back