Ελληνική Έντεχνη Μουσική

Κ η βανδη εχει στα δισκακια της περα απο τα γνωστα διαμαντια των ραδιοσταθμων κ των διαφημήσεων κατι ροκακια μαματα.

Τι λεμε απ την αρχη ρε οτι το επιπεδο του ελληνα με το κολλημενο το σαμπ και απο το αλλο ακρο την ψαγμενη εντεχνη μουσικη δεν τον αφηνει να δει πιο περα.

Δε φταινε ουτε οι πολιτικη ουτε κανενας, φταιει ο ελληνας που δεν παλευει κ τα περιμενει στο πιατο.Σηκω απ την καρεκλα κ ψαξε ρε φουφουτε λαλακη τπτ αλλο?

kilon είπε:
Επίσης έχω ακούσει 1-2 που επιτυχημένα HARD ROCK κομμάτια απο τον ΣΑΚΗ ΡΟΥΒΑ , ναι καλά άκουσες, το επαναλαμβάνω τον ΣΑΚΗ ΡΟΥΒΑ τα οποία και αυτά μείνανε στο περιθώρια.
;D

http://www.youtube.com/watch?v=pULa7F1gWZM

βρειτε τις διαφορες  ;)

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
θωμας είπε:
ποια ειναι η γνωμη σας για την ελληνικη εντεχνη μουσικη? (ΜΑΛΑΜΑΣ,ΠΕΡΙΔΗΣ, ΛΥΔΑΚΗΣ, ΘΑΛΑΣΣΙΝΟΣ, κ.α)

εγω ασχολουμαι μ'αυτο το ειδος(παιζω κιθαρα) και ηθελα να ρωτησω αν εχει και καποιος αλλος/η εδω κοινα ακουσματα-βιωματα.καλημερα.
Μ'αρέσει που κλασικά κατά καιρούς πετάει ένας καινούριος μια τέτοια ερώτηση και δεν ξανασυμμετέχει. 14 σελίδες το τόπικ και ο φίλτατος 1 ποστ έχει όλο κι όλο στο φόρουμ.

Μπαρμπα-θωμά τι λες ΕΣΥ για την ελληνικη εντεχνη μουσικη;

Τι λες για όλα αυτά που λέμε εμείς;

Καλα με σηκωθηκε η τριχα με αυτα που διαβαζω εδω μεσα

Δεν γουσταρει κανεις εδω μεσα Θηβαιο;  Αλκινοο;  Αρβανιτακη;  Μαλαμα;  Τσαλιγοπουλου;;  Παπαζογλου;  Περιδη; Θαλασσινο; τιποτα; με την καμια;

boody είπε:
;D

βρειτε τις διαφορες ;)
Ορίστε το κομμάτι του Κουρκούλη που ανέφερα. Δυστηχώς δεν μπορώ να κάνω direct link. Είναι το κομμάτι "11. ΤΑΞΙΔΕΥΩ" , μπορείς να κάνεις play , το παίζει σε πολυ χαμηλή ανάλυση 48Kb/s . Είναι στα τοπ 20 αγαπημένα μου κομμάτια.

http://123play.gr/123play/EL/album.aspx?SITE_ID=3&albumid=100176

gpolic είπε:
Καλα με σηκωθηκε η τριχα με αυτα που διαβαζω εδω μεσα

Δεν γουσταρει κανεις εδω μεσα Θηβαιο;  Αλκινοο;  Αρβανιτακη;  Μαλαμα;  Τσαλιγοπουλου;;   Παπαζογλου;  Περιδη; Θαλασσινο; τιποτα; με την καμια;
Καλά αυτό κατάλαβες εσύ;

johnnyk είπε:
το διαβάσαμε κι αυτό...  ::)
γιατι κακο ειναι να θελεις να ανεβασεις το επιπεδο αισθητικης του συμφορουμιτη σου?? ;D ;D

Για να μην σου πώ όταν πήγα σε μπουζουκσιδικο (πάω , πού και πού) και μας έκανε την τιμη ο ΔΑΝΤΗΣ να τραγουδήσει ξένο hard rock , πραγματικά ο άνθρωπος χαραμίζεται εδώ γιατι απλούστατα έχει τέλεια hard rock φωνή. Για μένα θα έπρεπε να είχε φύγει έξω απο την αρχή.
ο Χρηστος εχει τελεια ΦΩΝΗ γενικα οχι μονο για το ειδος που λες.... ;)

μαλλον δεν εκανες καν τον κοπο να μπεις στα...μαϊσπεσια μου,ε?? ;D ;D ;D

Superfunk είπε:
γιατι κακο ειναι να θελεις να ανεβασεις το επιπεδο αισθητικης του συμφορουμιτη σου?? ;D ;D

ο Χρηστος εχει τελεια ΦΩΝΗ γενικα οχι μονο για το ειδος που λες.... ;)

μαλλον δεν εκανες καν τον κοπο να μπεις στα...μαϊσπεσια μου,ε?? ;D ;D ;D

βασικά ο Δάντης κατ εμέ 8α τραγούδαγε γαμώ τις μπλουζιές, τον 8υμάμαι μικρός που τον έβλεπα σε κατι τσιφτετελοροκιές και διασκευές δημοτικών(σε ροκ ύφος) και τα έσπαγε!!!! ;D

το δυνατο του σημειο παραμενει ομως το ΛΑΪΚΟ (και ειδικα η ΣΥΝΘΕΣΗ εκπληκτικων λαϊκων τραγουδιων) ;)

Ο Κουρκούλης έτσι;; Ο Κουρκούλης διαμάντια εεεε;;

Ας μπω καλύτερα στον σπορ φμ να δω αν πήραμε τον καστίγιο ??? ???

Τι ζόρια τραβάτε ορισμένοι με τις απόψεις των υπολοίπων δε θα το καταλάβω ποτέ.... Δηλαδή όσοι ασχολούνται με μουσική πρέπει να ακούνε ή μεταλ ή έντεχνο ή τζαζ/μπλουζ ή κλασσική; Υπάρχει κάποιο πρόβλημα που μουσικά θεωρώ πολύ πιο ενδιαφέρον το μέσο κομμάτι του Φοίβου από το μέσο του Μαχαιρίτσα; Ή αυτό με κάνει ασόβαρο στην ενασχόλησή μου με τη μουσική; Και στην τελική ακόμα και να είμαι, το πρόβλημα πού ακριβώς βρίσκεται;

Εντάξει, έχουν εκφραστεί ενδιαφέρουσες απόψεις σε αυτό το thread. Mερικές βέβαια είναι τραβηγμένες από τα μαλλιά και τότε υπάρχει η ανάλογη αντίδραση. Πάρε παράδειγμα από το τελευταίο ποστ σου

menelaos είπε:
Υπάρχει κάποιο πρόβλημα που μουσικά θεωρώ πολύ πιο ενδιαφέρον το μέσο κομμάτι του Φοίβου από το μέσο του Μαχαιρίτσα;
Εκφράζεις μία ήπια άποψη και είναι δύσκολο να στην πέσει οποιοσδήποτε. Αν όμως έλεγες "Ο Φοίβος (ή ο Μαχαιρίτσας) είναι κεφάλαιο για την ελληνική μουσική, έχει συνθέσει κάμποσα διαμάντια και έτσι αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της πολιτιστικής μας κληρονομιάς" τι θα περίμενες; ;D

Παρεμπιπτόντως κι' εγω προτιμω Φοίβο από Μαχαιρίτσα ;)

Superfunk είπε:
Αν πραγματικα θεωρεις αυτα τα τραγουδακια ανωτερα απο την ΤΡΑΓΟΥΔΑΡΑ "Πετραδακι" (μουσικη:Καλδάρας Απόστολος,στιχοι:Παπαγιαννοπούλου Ευτυχία)τοτε τι να πω ....δεν υπαρχει ΚΑΜΜΙΑ ελπις ... ::)

Μη κανουμε ΑΣΤΕΙΕΣ συγκρισεις κολλοσων με ....παιδακια...

Ισως πρεπει να επανεξετασεις το...γουστο σου.. ;D ;D
Το γούστο μου αγαπητέ μου δεν το γνωρίζεις.Το ότι παραδέχομαι κάποια πράγματα που έγραψαν Ελληνες δημιουργοί δε σημαίνει ότι ακοούω μόνο αυτά.Κατά το πλήστον ακούω jazz,fusion (corea,keith jarett,michel camilo κ.α).Και όσων αφορά το hip hop ή rap ή όπως αλλιώς λέγεται ναι, όντως ΝΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΣΙΚΗ.Κάποια έχουν πολύ ωραίο στίχο αλλά δεν είναι μουσική. Α!και μη το ξεχάσω ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΩ ΑΤΑΛΑΝΤΟΥΣ. Σ'αυτό το forum υπάρχει μια μανεία να λες πράσινο και οι άλλοι να νομίζουν ότι είσαι Παναθηναικός και ότι ψηφίζεις ΠΑΣΟΚ.Να λες κόκκινο και να νομίζουν ότι είσαι ΟΣΦΠ και ότι ψηφίζεις ΚΚΕ. Ελοιπόν όχι κύριοι είμαι (Μ)ΠΑΟΚ και ΄ριχνω λευκό στις εκλογές ;D ;)

ninja είπε:
Ελοιπόν όχι κύριοι είμαι (Μ)ΠΑΟΚ και ΄ριχνω λευκό στις εκλογές ;D ;)
ασχετο, ο μπαοκ τελευταία με τη λίλυ, έχει γίνει πολύ τρέντυ

johnnyk είπε:
ασχετο, ο μπαοκ τελευταία με τη λίλυ, έχει γίνει πολύ τρέντυ
A μη νομίζεις εγώ συνηδισιακά και μόνο είμαι Παοκ, γενικά δεν έχω ιδέα από ποδόσφαιρο δε μ'αρέσει καθόλου.

ninja μαυρη μουσικη με γκέτο κ βιωμα ειναι.Ακους τζάζ κ ενδεχομένως κ μπλουζ κ απορρίπτεις την χιπχοπ κουλτούρα?

Ασε τη ροδα κ το γκομενακι στο κλαμπ.Αυτα τα χουμε κ μεις εδω.Ειναι τα ευκολα,γρήγορα,απλα, ψεκαστε σκουπιστε τα πιασαμε τα λεφτα μας κτλ.

Ναι φίλε μου HΜΟΥΝ και αισθάνομαι πολύ τυχερός που είμουν στην Αθήνα εκείνες τις μέρες και μπόρεσα να πάω.ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟΣ

trigga είπε:
ninja μαυρη μουσικη με γκέτο κ βιωμα ειναι.Ακους τζάζ κ ενδεχομένως κ μπλουζ κ απορρίπτεις την χιπχοπ κουλτούρα?

Ασε τη ροδα κ το γκομενακι στο κλαμπ.Αυτα τα χουμε κ μεις εδω.Ειναι τα ευκολα,γρήγορα,απλα, ψεκαστε σκουπιστε τα πιασαμε τα λεφτα μας κτλ.
Όχι trigga αγόρι μου δεν απορρίπτω την hip hop κουλτούρα απλώς δε μπορώ να την εντάξω στα είδη μουσικής.Αυτό προσπαθώ να εξηγήσω τόση ώρα.

Trending...

Νέα θέματα

Back