Ε τι να παιξεις σε μια ασπpη exlorer με active?

για σκέψου να το είχες κι όλας !

Τι σόρυ .... ασυγχώρητος είσαι. :classic_tongue:

Νταξ, τους Μετάλλικες τους έχεις.

Για πες τώρα για το τεστ ....

Τι εξπλόρερ από που, πόσο, πώς είναι, κλπ.

Άντε, με το τσιγκέλι θα στα βγάζουμε ασούμε?

Τι σόρυ .... ασυγχώρητος είσαι. :classic_tongue:

Νταξ, τους Μετάλλικες τους έχεις.

Για πες τώρα για το τεστ ....

Τι εξπλόρερ από που, πόσο, πώς είναι, κλπ.

Άντε, με το τσιγκέλι θα στα βγάζουμε ασούμε?
Eιναι μια σπανια explorer απο εξωτικα ξυλα, σωμα αγριοπασατεμπια και ταστιερα φασκομηλια.

Μαγνητες τυλιγμενοι στο χερι απο παρθενα Αμαζονιου και παιζω σε ενισχυτη που τον εφτιαξε ο ιδιος ο Jim Marshall προς τιμην μου.

Πειτε τωρα μεταξυ σας και θα μπω το βραδακι μετα τα μαθηματα να γραψω λεπτομεριες.

.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Eιναι μια σπανια explorer απο εξωτικα ξυλα, σωμα αγριοπασατεμπια και ταστιερα φασκομηλια.

Μαγνητες τυλιγμενοι στο χερι απο παρθενα Αμαζονιου και παιζω σε ενισχυτη που τον εφτιαξε ο ιδιος ο Jim Marshall προς τιμην μου.

Πειτε τωρα μεταξυ σας και θα μπω το βραδακι μετα τα μαθηματα να γραψω λεπτομεριες.

Τα είπες όλα δεν χρειάζεται κάτι άλλο.

Αλλά αυτή την παρθένα Αμαζονίου .... που σταδιάλα την βρήκανε στην Κινεζία ασούμε?

Expedition στείλανε?

Έχει σημασία αν είναι παρθένα Αμαζονίου στο τύλιγμα και στον ήχο?

Αν δηλαδής ήτανε παρθένα από αλλού θα πείραζε?

Τώρα θα μου πεις (και με το δίκιο σου) "ρε λαλάκα, που αλλού νομίζεις ότι θα βρεις παρθένα την σήμερον ημέραν?"

Για το νησί του Πάσχα σκεφτόμουν, θα κάνει δουλειά?

Σωστή η επιλογή αλλιώς μονόδρομος είναι το battery.

υπάρχουν και χειρότερα, το fight fire with fire με παίδεψε περισσότερο και στο σόλο και στο ρυθμό. (και το blackened ακόμα πιο δύσκολο ρυθμικά). Ο χετφιλντ ήταν/είναι ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ρυθμικού παιξίματος, και ταυτόχρονα φωνής... απίστευτος συνδιασμός! Το enter sandman σε σχέση με αυτά είναι "καληνεσπέραν άρχοντες"

υπάρχουν και χειρότερα, το fight fire with fire με παίδεψε περισσότερο και στο σόλο και στο ρυθμό. (και το blackened ακόμα πιο δύσκολο ρυθμικά). Ο χετφιλντ ήταν/είναι ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ρυθμικού παιξίματος, και ταυτόχρονα φωνής... απίστευτος συνδιασμός! Το enter sandman σε σχέση με αυτά είναι "καληνεσπέραν άρχοντες"
blackened

Τι μου θύμισες.

Ήμασταν σε ένα μαγαζί και με το που ξεκινάει το τραγούδι στην κυριολεξία ανατρίχιασα.

• Like
Reactions: rgxinap
Ναι αυτή είναι.

Σε pod hd500. Το κλασσικό μου preset πειραγμένο από το eq του cubase.

Ντουπλαρισμένες φυσικα οι κιθάρες όπως στους Μετάπλυτα.

Ενδέχεται να βάλω τους emg αν στον κανονικό ενισχυτή κλάνει ο ηχος των roswell.

Ηχάρα στην ηχογράφηση! Τι τους θες τους ιεμτζί.

Εγω πάντως είδα ετικέτα τιμής να κρέμεται απο το headstock ή κάνουν τα μάτια μου πουλάκια;

Κρατάς τις κιθάρες σου όπως τις τηλεοράσεις με όλα τα αυτοκόλλητα (HDMI, QLED, 5.1 HD, κλπ) στο περιθώριο της οθόνης μήπως ή φτιάχτηκες τόσο που έβαλες να γράψεις με το που την άνοιξες; ?

Μεγεια!

• Haha
Reactions: gmoukou
Ηχάρα στην ηχογράφηση! Τι τους θες τους ιεμτζί.

Εγω πάντως είδα ετικέτα τιμής να κρέμεται απο το headstock ή κάνουν τα μάτια μου πουλάκια;

Κρατάς τις κιθάρες σου όπως τις τηλεοράσεις με όλα τα αυτοκόλλητα (HDMI, QLED, 5.1 HD, κλπ) στο περιθώριο της οθόνης μήπως ή φτιάχτηκες τόσο που έβαλες να γράψεις με το που την άνοιξες; ?

Μεγεια!
Ναι μολις εφτασε και βγηκε απο την κουτα.

Ενα περιεργο πραγμα ομως. Γιατι γινανε ετσι τα χερια μου? Πρωτη φορα το βλεπω.

IMG_20201228_135303.jpg

Ναι αυτή είναι.

Σε pod hd500. Το κλασσικό μου preset πειραγμένο από το eq του cubase.

Ντουπλαρισμένες φυσικα οι κιθάρες όπως στους Μετάπλυτα.

Ενδέχεται να βάλω τους emg αν στον κανονικό ενισχυτή κλάνει ο ηχος των roswell.

Με ό,τι και να παίξεις ηχάρα έχεις Σπύρο, δε μετράει. ?

Και τι κανω στην προκειμενη?

Δεν ξέρω Σπύρο μου, δεν μου έχει τύχει ποτέ.

EDIT: Τώρα είδα ότι η ταστιέρα είναι έβενος. Νομίζω ότι κάποιες φορές, όταν το κομμάτι έβενου που χρησιμοποιούν, δεν είναι αρκετά σκούρο, το βάφουν για αισθητικούς λόγους.

Άλλοι το κάνουν και με άλλου είδους ξύλο για να μοιάζει με έβενο, εξαπατώντας τον κόσμο (δεν πιστεύω να είναι τέτοια η περίπτωση εδώ).

Λογικά αν το αφήσεις, κάποια στιγμή θα σταματήσει να ξεβάφει.

Αλλά δεν είμαι ειδικός.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα