- Πόντοι
- 533
- Ιδιότητα
- Κιθάρα
Αμεσως.Μετα απο ποση ωρα παιξιμο εγινε αυτο?
Μετα απο 5-10 λεπτα ξερωγω το παρατηρησα?
.
Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Αμεσως.Μετα απο ποση ωρα παιξιμο εγινε αυτο?
Αυτά παθαίνουν όσοι δεν παίζουν παραδοσιακά όργανα.Ναι μολις εφτασε και βγηκε απο την κουτα.
Ενα περιεργο πραγμα ομως. Γιατι γινανε ετσι τα χερια μου? Πρωτη φορα το βλεπω.
Προβολή συνημμένου 27002
Αυτά παθαίνουν όσοι δεν παίζουν παραδοσιακά όργανα.
Λογικά αν το αφήσεις, κάποια στιγμή θα σταματήσει να ξεβάφει.
Παρότι το Blackened δεν το θεωρώ δύσκολο είναι ιδιοφυές...η λέξη που το χαρακτηρίζει είναι το "reversed" το intro είναι ηχογραφημένο στο στουντιο κανονικα και μετά το έκαναν reversed...blackened
Τι μου θύμισες.
Ήμασταν σε ένα μαγαζί και με το που ξεκινάει το τραγούδι στην κυριολεξία ανατρίχιασα.
1 ώρα πριν, leon7pap είπε
Παρότι το Blackened δεν το θεωρώ δύσκολο είναι ιδιοφυές...η λέξη που το χαρακτηρίζει είναι το "reversed" το intro είναι ηχογραφημένο στο στουντιο κανονικα και μετά το έκαναν reversed...
Eνταξει οι Metallica με το thrash είναι λίγο μια καραμέλα που έχει λιώσει προ πολλού.Κουβαλουσαν την ταμπέλα του thrash ενώ σταδιακά μέχρι το 88 είχαν πετάξει το thrash από πάνω τους...(κτγμ τελευταίο thrash κομμάτι τους ήταν το Dyers Eve) Το παίξιμο τους δεν είναι καν κοντά σε σχέση με παραδοσιακές thrash μπάντες...ακόμα και το The Four Horsemen του 1983 σε σχέση με το Mechanix των Megadeth ήταν συνειδητά πιο αργό για τον απλούστατο λόγο που τους έκανε να ξεχωρίσουν...δώσανε σημασία και σεβασμο στη μελωδία και όχι μόνο στην ταχύτητα.Δεν το είδαν σαν αγώνα δρόμου..."οποίος παίξει πιο γρήγορα" .Θέλανε κομμάτια που να είναι heavy αλλά να γκρουβαρουν κιόλας...να είναι γρήγορα αλλά να μπορείς να σφυριξεις στο δρόμο και τη μελωδία τους...φοβερο! το παραπάνω συσσωρεύει (για μένα πάντα) το τεράστιο χάσμα φιλοσοφίας (μιλάμε για 80) μεταξύ heavy metal και thrash metal. Ναι οι μεταλικα ακούγονταν σε πολλά σημεία σαν sabbath ή maiden αλλά οι μελωδίες τους ήταν ακόμα πιο δραματικές πιο λυπητερες, πιο ... παραξενες δηλ πιο thrash..
Ενδέχεται να βάλω τους emg αν στον κανονικό ενισχυτή κλάνει ο ηχος των roswell.
και τον κοντό Δανό που ήταν ο αρχιτέκτονας της δομής των κομματιώνκαι την τύχη να έχουν έναν Hetfield σε δαιμονιωδη οίστρο είτε στιχουργικά είτε ...ως riiff machine.
3 hours ago, leon7pap said:
Παρότι το Blackened δεν το θεωρώ δύσκολο είναι ιδιοφυές...η λέξη που το χαρακτηρίζει είναι το "reversed" το intro είναι ηχογραφημένο στο στουντιο κανονικα και μετά το έκαναν reversed...
Απο οτι εψαξα μαλλον ειναι η ταστιερα. Ειναι βαμμενη λενε.Μακάρι να είναι οι χορδές, και η κιθαράκλα να είναι τζαμι. @Spyros Delta, αν μπορείς ενημέρωσε για το θέμα αν λύθηκε.
Να σου πω την αληθεια δεν μου "καθησαν" ποτε οι epiphone και δεν τις κοιταζω.Με λίγα χρήματα παραπανω κοντά στα 400ε παίρνεις την epiphone explorer που έχει και το σετακι emg 81 60...(η 81 89 δεν είμαι σίγουρος) που είναι και με το κλασσικό baseball bat headstock.
Δεν ξερω ακομα τι φταιει.Λέγε βρε Σπύρο, τι έγινε?
Οι χορδές έφταιγαν?
Η ταστιέρα είναι όντως φασκομηλιά?
Στα reviews του Thomann, κάποιος γράφει ότι δεν ταιριάζουν τα pins με αυτά των EMG, και ότι πρέπει να αλλάξεις και τα ηλεκτρικά αν θέλεις να βάλεις EMG.
Δεν ξέρω βέβαια αν ισχύει κάτι τέτοιο.
Να σου πω την αληθεια δεν μου "καθησαν" ποτε οι epiphone και δεν τις κοιταζω.
Ασε που δεν εχει ασπρη.
Στην αρχη πηγαινα για μια Harley Benton με EMG (415E) και την ειχα παραγγειλει απο αρχες Νοεμβριου, με χρονο παραδοσης 13-14 εβδομαδες μετα, δηλαδη Γεναρη+.
https://www.thomann.de/gr/harley_benton_ex_84_modern_emg_wh.htm?ref=intl&shp=eyJjb3VudHJ5IjoiZ3IiLCJjdXJyZW5jeSI6IjIiLCJsYW5ndWFnZSI6ImVuIn0%3D
Αλλα το Δεκεμβρη αλλαξανε χρονο παραδοσης και το πηγανε Μαρτη.
Οποτε πηρα την αλλη χωρις EMG (311E) και τους βαζω μονος μου αν δω οτι δεν μου αρεσουν οι roswell. (αν και δεν ειναι ασχημοι εκ πρωτης)
https://www.thomann.de/gr/harley_benton_het_550_aw.htm
Αν βαλω αφτερμαρκετ τους emg, με την πρωτη ματια φαινεται να χανω χρηματα, γιατι θελω συν ~180 για ενα σετ emg μαζι με το κυκλωμα τους, αλλα απο οτι διαβασα η benton με τους EMG, δεν εχει και το κυκλωμα της emg και αυτο κοστιζει κανα 50αρι.
Αν δωσω και τους roswell κοψοχρονια, μια η αλλη θα ερθει.
.
Aυτο μπορει να μεινει και το μαμισιοΤο μόνο θέμα ειναι να βρεις το βυσματάκι το 3πλο (γείωση, σήμα, μπαταρία), και δεν θυμάμαι που είχα βρει, νομίζω απο μαγαζί με κομπουτερς, βύσμα ανεμηστηρα PC, αν θυμάμαι καλά. Θα το ψάξω.