Dream Theater

Στα τελευταία αλμπουμ το μόνο που ακούω τον rudess να κάνει είναι να παίζει ακριβώς τα ίδια με τον Petrucci.

¶ντε και να ρίχνει και κανένα σόλο με ανεβοκατεβασματα για αλλαγη :roll:

Δε λεω, ωραία τα liquid tension ωραίο και το scenes :wink: από εκεί και πέρα όμως τα συνθ parts στους θίατερ :roll:

οσο για το άλλο, τι να πει π.χ. και ο καημένος ο Lord μονο με ένα ηχο επαιζε :lol: :lol:

Και ενα κουιζ για το τελος:

Ο Ρουντες λεει στο πουλ μι αντερ χρησιμοποιεί 18 διαφορετικους ήχους :lol: :roll: :roll:

οποιος τους βρει κερδίζει λινκ απο βιντεακια που ο φιλος μας ο rudess καταστρεφει το ομορφο παιξιμο του moore στα παλια κομματια, με την επειδιξιομανια που τον διακατεχει :roll:

Παω τώρα να ακούσω killers που παίζουν μια συγχορδία το λεπτό :lol:
Κοίτα' date=' κι εγώ Yann Tiersen ακούω κυρίως (το κόλλημα των τελευταίων μηνών).

Και My Dying Bride :twisted: :lol:

Και γενικά μου αρέσει η αργή μουσική.

Αλλά και ο Rudess 8O[/quote']

Οι killers είναι γρήγορη μουσική, αλλα με "αργούς" παίκτες :lol:

pepe, αυτά λέω κι εγώ. ΑΚΡΙΒΩΣ αυτά. η μόνη καλή δουλειά του είναι το LTE 1, LTE 2 & scenes. μετα την είδε.

Δε λεω' date=' ωραία τα liquid tension ωραίο και το scenes :wink: από εκεί και πέρα όμως τα συνθ parts στους θίατερ :roll:

οσο για το άλλο, τι να πει π.χ. και ο καημένος ο Lord μονο με ένα ηχο επαιζε :lol: :lol:

[/quote']

Και στο 6 digrees έσπειρε. Μετά άλλαξαν κατεύθυνση γενικώς οι DT.

Το τελέυταίο δεν το σχολιάζω, καθώς δε βλέπω να παίζει κάτι άλλο από αυτά των προκατόχων του, εκτός από σημεία που τα αλλάζουν όλοι σαν μπάντα.

κλασσική ατάκα, ας την πω για ακόμη μια φορά για τους Αντι/Theateriκούς!!!!

ΟΣΑ ΔΕ ΦΤΑΝΕΙ Η ΑΛΕΠΟΥ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΚΡΕΜΑΣΤΑΡΙΑ!!! ΟΜΩΣ Ο MOORΕ ΤΟΥ ΙΟΡΔΑΝΗ, ΤΟΥ Κ....ΝΕΙ ΤΑ ΠΑ....ΡΙΑ!!!

Χιχιχι...αντε και λιγο πλακιτσα!!! παρεκτρεπην λίγο....αλλά είναι η αληθεια....

καμια επίθεση σε κανεναν παιδιά εννοείται....απλά τη γνωμη μας λεμε....εστω και υβριστικά λίγο...

Ρε σεις ξεκολλήστε με τους Theater. Κάθε φορά που γίνεται αναφορά σε αυτούς, πάντα πετάγεται κάποιος και λέει ναι υπάρχουν κι άλλοι που παίζουν πιό μελωδικά, πιό γκρουβάτα, πιό ουάου. Ντάξει υπάρχουν, αλλά τί μας νοιάζει; Γούστα είναι του καθένα. Sony και καλά πρέπει να είναι καλύτερος ο Lord από τον Rudess (θέ μου πια μ αυτές τις αβάσιμες συγκρίσεις)

Είτε το θέλουν κάποιοι είτε όχι οι Theater άλλαξαν εντελώς τον χώρο του progressive. Και ο Rudess δεν είναι μόνο Theater, LTE και solo, έχει παίξει σε cd με κλασσικό πιάνο (μόνο) και έχει συμμετάσχει σε άπειρα άλλα project.

Δηλαδή κάποιος θα πρέπει να ακούει ή Purple ή Theater ή Obituary; Δε μπορεί να τα ακούει όλα; Ή κάποιος πρέπει να είναι 40 για να "καταλάβει" τον SRV ή τον Hendrix. Έλεος μ αυτές τις κατηγοριοποιήσεις.

Και το θέμα του αν είναι καλύτερος ο Moore ¨η ο Sherinian ή ο Rudess είναι καθαρά προσωπικό. Τί θα πει καλύτερος δηλαδή; Μετράνε τα τσουτσούνια τους σε midi racks; Εγώ πάντως είτε ακούω τον Moore ή τον Rudess μ αρέσουν απίστευτα (εκτός απ τον Sherinian που δεν τον παω λόγω χαζού κολλήματος δικού μου).

Και τί θα πει επίσης κακός ήχος; Ποίος θα κρίνει τον ήχο του Rudess ή του κάθε Rudess; Σ αρέσει; ¶κου τον. Δε σ αρέσει; Πες δε μ αρέσει και τελείωσε και θα σαι και άρχοντας. Αλλά μη λες ότι είναι κακός ο ήχος του... Δηλαδή πού παίζει; Σε πηγάδι με ακουστικά mp3 player του 1994;

Με το μπαρδόν για την πολυλογία αλλά ινάφ με τους Theater και τους Anti Τheater (anti...λες και είναι μεταλλαγμένα τρόφιμα)

¶λλο αυτά που λες φίλτατε κοντρα και άλλο στο να δείξουμε το πόσο υπέρτατος είναι 1 καλλιτέχνης να πετάμε και κοτσάνες! :wink:

Δλδ εντάξει συμφωνώ. Τον ήχο της progressive σκηνής άλλαξαν. Τπτ περισσότερο από αυτό! ¶λλοι κουλοί άλλαξαν την μουσική στο σύνολό της! Αυτά περί κρεμασταριών και λοιπών μαδαλακίων! :lol:

οταν λεμε "κουλος" τι ακριβως εννουμε τελικα;νομιζω εχει παρεξηγηθει πολυ αυτη η λεξη εδω μεσα...

Σύντροφε Boukaw, για μένα άλλαξαν την σκηνή της metal γενικότερα (ταπεινή μου άποψη πάντα, έτσι;). Από κει που το metal για τα δικά μου γούστα πήγαινε κατά διάλου (κατά βαβούρας δηλαδή) ξαφνικά με δαύτους πήραν φόρα και συγκροτήματα που σήμερα απολαμβάνω (πχ Αina, Spocks Beard κ.ά.)

Και πάλι, πρέπει δηλαδή να αλλάξουν όλο τον κόσμοτα για να αρέσει σε κάποιους ή όχι; Ή μάλλον είναι τόσο εύκολο να αλλάξει κάποιος την prog σκηνή; Οι άθρωπες είναι μουσικάρες, αυτό σε μερικούς αρέσει σε μερικούς φαίνεται φλύαρο ή βαρετό, δεκτά και τα δύο. Παραμένουν όμως μουσικάρες.

Κι εγώ αδερφέ βαριέμαι πάρα πολλούς από τους "καλλιτεχνάρες" που άλλαξαν τον κόσμο (δεν το λέω ειρωνικά), αλλά τί να κάνω δηλαδή, κάθε φορά που θα μιλάμε για τον Dylan πχ θα πρέπει να τη λέω σ αυτούς που τον θεωρούν θεό;

Που λες για κοτσάνες, αναφέρεσαι στο industrial ή ειπώθηκε και κάτι που μου διέφυγε;

Διαβαζετε λιγο πιο προσεκτικα τι γραφουν οι αλλοι ρε παιδια. Δεν συγκρινα πουθενα τον Lord με τον Ρουντες. Απλα τον ανεφερα :wink:

Αγαπημενο μου συγκροτημα ειναι οι Theater, μαζί με Floyd βεβαια και τους έχω σε τεραστια εκτιμηση. Και ναι, ειναι απιστευτοι μουσικοι.

Ο Moore έδινε κατι το διαφορετικό στους τότε Theater παντως.

Α, και ξεκολλήστε λιγο, δν ειναι και εξωγήινα αυτα που παιζει ο Rudess (τουλαχιστον στους Theater) :roll:

Μα το θέμα δεν είναι να τα παίξεις, αλλά να τα σκεφτείς. Αν αυτά που σκέφτεται και γενικότερα το πώς κινείται στο γκρούπ, σου φαίνονται εύκολα, σου βγάζω το δίκοχο

takis----> καταλαβαίνεις πολύ καλά τι εννοώ

kontras: Μαγκιά σου. Αλλά είναι άλλο να σου αρέσουν γιατί κάτι σου λένε και άλλο το πρώτο επιχείρημα που θα πετάξεις να είναι ότι παίζουν δύσκολα πράματα. Τέτοια αν θέλω να ακούσω θα πάω σε κανά ωδείο!

Και για κοτσάνες δεν αναφέρομαι μόνο industrial που πετάχτηκε πριν, αλλά και σε διάφορα παρόμοια που διαβάζω και ακούω δεξιά και αριστερά από διάφορους φωστήρες (και δεν αφορούν μόνο τους DT, αλλά σε αυτούς το κακό παραέχει)!

Μόλις ακουσα το Dark Eternal Night και κατεληξα στα εξης:

Οι Dream Theater έχουν καταντήσει να γραφουν/παιζουν κουλαδες, απλα για να ειναι κουλαδες. Αντίθετα, παλαιότερα είχαν και ουσία.*

Όσο για το άλλο θέμα, θεωρώ το παίξιμο του Moore πιο εφευρετικό, καθώς και το δέσιμο και το πως κολλαγε στην μπαντα μοναδικό.

*μην τσακωθείτε για αυτο εδώ, δν ήθελα να βγει τοσο απολυτο, αλλα δν μου ερχονται βραδιατικα οι λεξεις να το πω διαφορετικα :lol:

Μόλις γυρισα απο rockwave...

Οι Dream Theater ήταν πολύ καλοί, τουλάχιστον έτσι φάνηκαν σε εμένα που τους είδα live πρώτη φορά..

Αυτος ο Rudess, σπέρνει guys..

Mόλις γύρισα κι εγώ.Απλά τα σπάσανε οι Theater.Και πολύ καλός ήχος!Σε σχέση με τους υπόλοιπους..

Κοίταξε να δεις ytsestef, είμαι 22 και δεν έχω κανέναν Rudess για είδωλο αν πιστεύεις κάτι τέτοιο,ή τον προσκυνάω επειδή παίζει παπάδες.Σου είπα γενικά να μην είσαι απόλυτος και να μην λες ότι ο άλλος έχει άσχημο ήχο.Πες ότι δεν σου αρέσει.Πολύ σεβαστό.Kαι επίσης εγώ είμαι αυτός που είπα ότι οι muse έχουν πάνω κάτω ένα lead.Aν πιστεύεις ότι ο Rudess έχει ένα lead τότε είσαι κουφός.Ακόμα και για τα solos του έχει 2 lead(τουλάχιστον).Επίσης μην το παίζεις πολύ ξερόλας.Ξέρω πολύ καλά τι θα πει groove και ακούω πάρα πολλά είδη μουσικής εδώ και πολλά χρόνια.Και πιστεύω ότι οι DT groovαρουνε.Απλά επειδή σε κουράζουν και είναι απολύτως σεβαστο, δεν σε αφήνει να το καταλάβεις.Τα ισοπεδώνεις όλα.

Ήμουν και εγώ στο rockwave και παρολο που δεν ειμαι φαν τους έπαθα πλάκα με τον ήχο, τον συχρονισμο τούς και τις συνθέσεις τους. Σαφως η καλύτερη μπάντα της ημέρας.

Δώστε ρε σεις καμια ενημέρωση απ το live, για μας τους δυστυχείς

Φοβερή συναυλία. Οι Dream Theater καταπληκτικοί. Στον John Myung σε μία φάση έσπασε μία χορδή.

Οντως ωραιοι, φανηκε η διαφορα στον ηχο απ'τους Iced Earth που προηγηθηκαν. Ευχαριστη εκπληξη και το Take the time, αν και δυστυχως οι φημες που τους ηθελαν να παιζουν ολοκληρο το Images δεν βγηκαν αληθινες. Τα καινουρια δεν με ενθουσιασαν προσωπικα. Ο Rudess εφερε και το Haken Continuum, αν και επαιξε μονο σ'ενα κομματι μ'αυτο.

Μόλις ακουσα το Dark Eternal Night και κατεληξα στα εξης
Mόνο αυτή σου η φράση με κάνει να μη πάρω στα σοβαρά τα παρακάτω που έγραψες...... :wink:

+10000000000 σε panagioti, kontra και alexeys.....

μα καλά είναι δυνατόν ρε παιδιά;

αν δεν μας αρεσει κατι το αφηνουμε και προχωραμε...δεν καθομαστε να το κρινουμε επιδεικτικά...αν οι DT έχουν κάποιους οπαδούς τους που είναι λαλάκες και λένε ότι μόνο αυτοί υπάρχουν και κανένας δεν μπορεί να τους φτάσει κακό τόυ κεφαλιού τους....

αυτό φυσικά ισχύει και με όλα τα συγκροτήματα...Judas Priest, Iron Maiden, Megadeth, Metallica, Slayer (καλά εκεί κι αν υπάρχουν).....τεςπα...

όχι όμως να τους κατηγορούμε για επίδειξη, προβολή και πίπες (συγγνώμη για τη λέξη)....δεν είδα ποτέ να επιδεικνύονται οι DT και να λένε ότι μαμάμε και τα σχετικά....ίσα ίσα που το έχω δει σε πολλούς άλλους ΑΜΠΑΛΟΥΣ (ξερετε για τι συγκροτηματα μιλαω και αν δεν ξερετε ψάξτε το λίγο...)....

τέλος τον Rudess τον έχω γνωρίσει προσωπικά γιατί ΝΑΙ ήμουν κολώφαρδος και έτυχε σε μια συναντηση του, με Fan Club (Γερμανία) να τον γνωρίσω....αν δείτε πώς μ ιλάει ο άνθρωπος για τη μουσική ΄που φτιάχνει και γενικά για τα δρώμενα της μουσιοκής θα πάθετε ταράκουλο....Τι απόψεις έχει γενικά και τα σχετικά...εκεί νομίζω υπάρχει η αξία του μουσικού και σαν άνθρωπος...αφήστε που μιλήσαμε και μαζί του προσωπικά σε ερωτήσεις...τέρμα το παραμύθι με το αν είναι αυτό και αν είναι το άλλο.....

ΑΝΤΕ ΦΑΤΕ ΜΕ ΤΩΡΑ.!!!...

Φιλικά πάντα ρε παιδιά....

Trending...

Νέα θέματα

Back