Dream Theater

Τέλος' date=' μεταξύ μας, μην λες παραέξω ότι έχει αυτός ο άνθρωπος κακό ήχο.Λέγε ότι δεν σου αρέσει καλύτερα.[/quote']
Όντως είναι μεγάλη αστοχία. Η ποικιλία που έχει και οι πρωτότυποι ήχοι του τον έχουν κάνει αυτό που είναι. Βλέπε missunderstood, dance of eternity κτλ.

Επίσης να σημειώσουμε αυτό που έχει πει ο ίδιος..

"Για κάθε κομμάτι τωνμ Theater χρησιμοποιώ από 10 μέχρι και 38 8O :!: ήχους."

Το ότι κάποιοι ακούν μόνο τα σόλο του δεν μειώνει τον ίδιο τον Ιορδάνη.

Και τέλος να πω ότι στο Once in a livetime με τον Sherinian, τα πλήκτρα είναι ότι χειρότερο έχω ακούσει σ'αυτό το επίπεδο.

Ο Rudess τα συνδυάζει όλα!Κλασσική παιδεία με industrial φύση!
Όταν λες Industrial πες μου στο περίπου κανά συγκρότημα που εννοείς! :?

λίγο δύσκολο να σου απαντησει boukaw....δεν νομίζω να υπάρχει κάτι τέτοιο....alexeys αν έχεις παραδειγμα δωσε...είναι όντως έτσι;

Συγκρότημα industrial αν υπάρχει; Από τα μέσα 70, με αρκετά παρακλάδια σήμερα (power electronics/aggrotech, death industrial, neofolk, martial industrial, dark ambient, EBM, διάφορα experimental electronic music)

όχι όχι ρε φίλε...έλεγα για αυτο που λεει ο alexeys....κλασσικη παιδεια και industrial...αυτο μου φαινεται λιγο δυσκοιλο....για το industrial εννοειται πως υπάρχει

Ο ανθρωπος εκανε πιανο σε μια απο τις μεγαλυτερες και καλυτερες ακαδημιες κλασσικης μουσικης!Julliard αν αυτο σας λεει κατι..Industrial εννοω οτι φαινεται πως εχει επηρεαστει απο nine inch nails σε καποιους ηχους του και aphex twin.

Εγώ δεν μιλάω για τις μουσικές σπουδές του!

Ο aphex twin δεν παίζει Industrial, αλλά IDM με ψήγματα (ελάχιστα) Industrial δεξιά-αριστερά.

O aphex twin δεν παίζει industrial, λάθος διατύπωση.Το industrial πήγαινε για ΝΙΝ.Αλλά είναι επηρεασμένος πολύ απο aphex twin (όπως λέει και ο ίδιος).

Δεν με ενδιαφέρει από που δηλώνει ότι επηρεάστηκε. Το θέμα είναι το λες ότι συνδυάζει κλασική με industrial, επειδή περνάει ήχους από ΝΙΝ, είναι σαν να σου λέω ότι οι σλειερ συνδύασαν θρασ-ορχηστρική, επειδή χρησιμοποίησαν 1-2 χορωδιακές μελωδίες!

Και δεν βρίσκω πολύ σχέση του Α.Τ, με τα έργα του Rudess. Εκτός αν θεωρείς ότι με το που έβγαλε κάποια άρρυθμα μπιτ και ξεσυντονισμένα synths, έπιασε το πνεύμα του! Αν το έκανε άλλος θα τον κράζανε για αίσχος!

Τες πα περί ορέξεως....... μπάμιες! :lol:

βασικα πολυ muse μερικα κομματια απο το οκταβαριουμ και μετα και αυτου του ειδους η μιξη δεν μου αρεσε καθολου.

εαν θελω να ακουσω muse θα βαλω muse οχι dream theater.

επισης ο ρουντες εχει (ειδικα στις αρχες του με την μπαντα) τρομερες επηροες απο κλασσικο προγκ ροκ βλεπε genesis yes g giant k crimson.

οσο για το industrial που λετε. επαφη μονο με ΝΙΝ εχω και δεν μπορω να πω οτι ακουω κατι τετοιο στον ηχο-παιξιμο του ιορδανη. εαν μπορειτε να με προσανατολισετε λιγο καλο θα ηταν :P

Ρε παιδιά, πόσο χρονών είστε;

Ο ένας "38 ήχους στα κομμάτια των theater", ο άλλος "τα συνδυάζει όλα, κλασσική παιδεία και industrial ήχο"... ΓΟΥΑΟΥ!!!!

Ντάξει, κατούρα και λίγο ρε Ιορδάνη...

"Μη λες παραέξω ότι έχει κακό ήχο", γιατί, θα ντραπώ;;; Με ντουντούκα θα το λέω!

Δεν βλέπετε το προφανές, Ο Rudess (και όλοι οι Theater) παίζει πολύ περισσότερα από αυτά που χρειάζεται. Ο Moore και ο Sherinian από αυτή την άποψη είναι σαφώς καλύτεροι του Rudess (ο οποίος επαναλαμβάνω, κατακρεούργησε τους theate). Υπάρχουν μπάντες που παίζουν 500 φορές πιο γκρουβαριστά και παίζουν απλά κομματάκιά. ΚΑΙ δεν κουράζουν τον κόσμο με την επιδειξιομανία τους. Ε, αυτοί είναι καλοί μουσικοί. Κι ας βάζουν μόνο 20 ήχους στα κομμάτια. Αν οι muse έχουν ένα lead μόνο τότε ο rudess τι κάνει;;;;; Ελπίζω να αστειευόταν αυτός που το είπε!!!

Σας ρωτάω την ηλικία σας, όχι απο υπεροψία, αλλά γιατί μέχρι μια ηλικία τα ίδια έλεγα και εγώ μέχρι να καταλάβω τι παίζει και να δώ (ακούσω) πέρα απο το αδιάφορο τείχος της υπερβολικής ταχύτητας.

+1000 ytsestef.

Αν και περίμενε την κλασική αντίδραση των DT Fans να πέφτει καταπάνω σου! :lol:

Ρε παιδιά' date=' πόσο χρονών είστε;
Ο ένας "38 ήχους στα κομμάτια των theater", ο άλλος "τα συνδυάζει όλα, κλασσική παιδεία και industrial ήχο"... ΓΟΥΑΟΥ!!!!

Ντάξει, κατούρα και λίγο ρε Ιορδάνη...

"Μη λες παραέξω ότι έχει κακό ήχο", γιατί, θα ντραπώ;;; Με ντουντούκα θα το λέω!

Δεν βλέπετε το προφανές, Ο Rudess (και όλοι οι Theater) παίζει πολύ περισσότερα από αυτά που χρειάζεται. Ο Moore και ο Sherinian από αυτή την άποψη είναι σαφώς καλύτεροι του Rudess (ο οποίος επαναλαμβάνω, κατακρεούργησε τους theate). Υπάρχουν μπάντες που παίζουν 500 φορές πιο γκρουβαριστά και παίζουν απλά κομματάκιά. ΚΑΙ δεν κουράζουν τον κόσμο με την επιδειξιομανία τους. Ε, αυτοί είναι καλοί μουσικοί. Κι ας βάζουν μόνο 20 ήχους στα κομμάτια. Αν οι muse έχουν ένα lead μόνο τότε ο rudess τι κάνει;;;;; Ελπίζω να αστειευόταν αυτός που το είπε!!!

Σας ρωτάω την ηλικία σας, όχι απο υπεροψία, αλλά γιατί μέχρι μια ηλικία τα ίδια έλεγα και εγώ μέχρι να καταλάβω τι παίζει και να δώ (ακούσω) πέρα απο το αδιάφορο τείχος της υπερβολικής ταχύτητας.[/quote']

Είμαι 135 χρονών και είμαι αυτός που είπε για τους 38 ήχους.

Προφανώς φίλε μου δεν πήγαινες τον Rudess, πριν τον ακούσεις ακόμα.

Για να καταλάβεις καλύτερα πόσα παίζει, πάρε το live στο Budokan και από το πως κουνάει τα χέρια του ίσως καταλάβεις πόσους ήχους χρησιμοποιεί.

Και απάντησε μου σε παρακαλώ, Τι θα πει "παίζει περισσότερα από αυτά που πρέπει"? Εσύ αποφάσισες πόσα πρέπει? Τον Σερινιάν τον έχεις ακουσει, ή απλά για σύγκριση το λες? Στο Once in a livetime ντρεπόμουν να ακούω.

Υπερβολικοί και πρόχειροι ήχοι.

Και ας μην κολλάμε..¨οτι είναι γρήγορο και δεν μπορούμε να το κάνουμε, δεν μετατρέπεται αυτόματα σε αδιάφορο και βαρετό.

Έχει πράματα να δείξει ο άνθρωπος.

Ήθελα να ξερα ποιο περιοδικό το πρωτοείπε και το κάναν όλοι καραμέλα.

EDIT: Διαβάζοντας το ποστ μου, είδα ότι είναι λίγο επιθετικό, χωρίς να το θέλω. Μην πάρετε τίποτα προσωπιά"

+1000 ytsestef.
Αν και περίμενε την κλασική αντίδραση των DT Fans να πέφτει καταπάνω σου! :lol:
Εξίσου κλασική η αντίδραση των αντι-DT

Τουλάχιστον οι αντι-DT δεν υποστηρίζουν ότι έχει στοιχεία Industrial (Αυτό το περιοδικό να δω και τπτ άλλο)!!! Μπουχαχαχα

Και όπως ξαναείπα:

Τες πα περί ορέξεως....... μπάμιες!

δεν παιρνω τίποτα προσωπικά, ούτε είμαι αντι-DT. εχω όλη τους τη δισκογραφία σε αυθεντικά cd. κρίμα που τα 2 τελευταία κάνουν μόνο για να ακουμπάω το φραπέ τα πρωινά. ήμουν theaterάκιας μέχρι εκεί που δεν έπαιρνε. τον rudess τον ακούω από το πρώτο liquid tension experiment. γιατί δεν μου λες την ηλικία σου; δεν είναι κακό, ούτε έχω διάθεση να σε ειρωνευτώ. και αφού δεν αποφασίζει αυτός πόσα πρέπει να παίζει, κάποιος πρέπει να το κάνει τέλος πάντων. το θέμα δεν είναι τι δεν μπορώ να παίξω εγώ αλλά τι δεν μπορεί να παίξει ΑΥΤΟΣ, που τυγχάνει παγκόσμιας αναγνώρισης επειδή παρατηρείτε (και εγώ κάποτε) πως κουνάει τα χέρια του, αντί να ακούτε πως θολώνει την μουσικότητα, έτσι, για να χωρέσει λίγες νότες ακόμα στο μέτρο και να μας δείξει πόσο τον έχει.

edit: δεν είναι παλιομοδίτης, είναι ΠΑΛΙΑΚΟΣ!! :lol: :lol:

OK.

Είμαι 22 χρονών.

Η διαφορά μας είναι στο ότι εγώ δεν βλέπω καμμία επιδειξιομανία (εντάξει ίσως

λίγη :oops: )

Πάντως δε με ενοχλει. Το βλέπω σαν άποψή του, και από κει και πέρα κρίνω τη μουσική του που μου αρέσει.

Και μου φαίνεται ως ένας από τους καλύτερους στην ενορχήστρωση των synth.

Και έχω περάσει από την φάση που εντυπωσιαζόμουν από την τεχνική. Δεν είναι θέμα εντυπωσιασμού. Απλά μου αρέσει η νοοτροπία του στα keyboards.

Από τους ήχους μέχρι την χιουμοριστική και ελεύθερη διάθεσή του.

OK, ηπλπιζα να είσαι μικρότερος γιατι εγώ είμαι 23 και τον έχω ξεπεράσει (δηλαδή τον βαριεμαι). Θεωρώ πολύ κακές τις ενορχηστρώσεις του και ότι έχει αμερικανικη μελωδικότητα μιας ΕΝΤΕΛΩΣ παλιακή (70s δηλαδή) και πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί μπορεί να αρέσει σε κάποιον. Πάντως είναι σε κάθε περίπτωση σεβαστό και θέμα γουστου. Τι να πω.. καλές ακροάσεις και καλά να περάσετε όσοι τον δείτε στο rockwave! :D

Παω τώρα να ακούσω killers που παίζουν μια συγχορδία το λεπτό :lol:

Παω τώρα να ακούσω killers που παίζουν μια συγχορδία το λεπτό :lol:
Κοίτα, κι εγώ Yann Tiersen ακούω κυρίως (το κόλλημα των τελευταίων μηνών).

Και My Dying Bride :twisted: :lol:

Και γενικά μου αρέσει η αργή μουσική.

Αλλά και ο Rudess 8O

Trending...

Νέα θέματα

Back