Ρε παιδιά' date=' πόσο χρονών είστε;
Ο ένας "38 ήχους στα κομμάτια των theater", ο άλλος "τα συνδυάζει όλα, κλασσική παιδεία και industrial ήχο"... ΓΟΥΑΟΥ!!!!
Ντάξει, κατούρα και λίγο ρε Ιορδάνη...
"Μη λες παραέξω ότι έχει κακό ήχο", γιατί, θα ντραπώ;;; Με ντουντούκα θα το λέω!
Δεν βλέπετε το προφανές, Ο Rudess (και όλοι οι Theater) παίζει πολύ περισσότερα από αυτά που χρειάζεται. Ο Moore και ο Sherinian από αυτή την άποψη είναι σαφώς καλύτεροι του Rudess (ο οποίος επαναλαμβάνω, κατακρεούργησε τους theate). Υπάρχουν μπάντες που παίζουν 500 φορές πιο γκρουβαριστά και παίζουν απλά κομματάκιά. ΚΑΙ δεν κουράζουν τον κόσμο με την επιδειξιομανία τους. Ε, αυτοί είναι καλοί μουσικοί. Κι ας βάζουν μόνο 20 ήχους στα κομμάτια. Αν οι muse έχουν ένα lead μόνο τότε ο rudess τι κάνει;;;;; Ελπίζω να αστειευόταν αυτός που το είπε!!!
Σας ρωτάω την ηλικία σας, όχι απο υπεροψία, αλλά γιατί μέχρι μια ηλικία τα ίδια έλεγα και εγώ μέχρι να καταλάβω τι παίζει και να δώ (ακούσω) πέρα απο το αδιάφορο τείχος της υπερβολικής ταχύτητας.[/quote']
Είμαι 135 χρονών και είμαι αυτός που είπε για τους 38 ήχους.
Προφανώς φίλε μου δεν πήγαινες τον Rudess, πριν τον ακούσεις ακόμα.
Για να καταλάβεις καλύτερα πόσα παίζει, πάρε το live στο Budokan και από το πως κουνάει τα χέρια του ίσως καταλάβεις πόσους ήχους χρησιμοποιεί.
Και απάντησε μου σε παρακαλώ, Τι θα πει "παίζει περισσότερα από αυτά που πρέπει"? Εσύ αποφάσισες πόσα πρέπει? Τον Σερινιάν τον έχεις ακουσει, ή απλά για σύγκριση το λες? Στο Once in a livetime ντρεπόμουν να ακούω.
Υπερβολικοί και πρόχειροι ήχοι.
Και ας μην κολλάμε..¨οτι είναι γρήγορο και δεν μπορούμε να το κάνουμε, δεν μετατρέπεται αυτόματα σε αδιάφορο και βαρετό.
Έχει πράματα να δείξει ο άνθρωπος.
Ήθελα να ξερα ποιο περιοδικό το πρωτοείπε και το κάναν όλοι καραμέλα.
EDIT: Διαβάζοντας το ποστ μου, είδα ότι είναι λίγο επιθετικό, χωρίς να το θέλω. Μην πάρετε τίποτα προσωπιά"