- Λύσεις
- 1
- Πόντοι
- 373
- Ιδιότητα
- Πλήκτρα
Δεν επιτρέπεται από τους κανονισμούς αδελφέ.mechmg93 είπε:Wow!, ξαναδιαβασε το post, σου, και αν θελεις να εισαι δικαιος ως Modulator, Βαλε -1 τωρα στον εαυτο σου
Δεν επιτρέπεται από τους κανονισμούς αδελφέ.mechmg93 είπε:Wow!, ξαναδιαβασε το post, σου, και αν θελεις να εισαι δικαιος ως Modulator, Βαλε -1 τωρα στον εαυτο σου
Αν είναι δικό σας θέμα, να το λύσεις με pm και να μη μας φλομώνεις με τις εξυπνάδες σου.alterego είπε:το αν o Wow! κι εγω βριζομαστε η οχι ειναι δικο μας θεμα. οκ?
Ο άμεσος τρόπος του Wow! σε ενοχλεί, τον έμμεσο τρόπο του Fenderiarhs τον χλευάζεις.fenderiarh μου φαινεται οτι εσυ πρεπει να εισαι ο διαδοχος του χριστοδουλου, συνεχιζεις το εργο του με απολυτη επιτυχια(παιδια να σας πω ενα ανεκδοτο ;D ;D) Σε ΠΑΩ :-* :-*
Δείχνει σωστή διάγνωση και ακριβή τοποθέτηση.alterego είπε:τον να λες τον αλλο ασχετο ακομα και ο μεγαλυτερος ασχετος να ειναι (που ειμαι ) σιγουρα κατι δειχνει σωστα.
Απο τον κοσμο που ερχομαι εγω, οι modulators είναι πάντα σωστοί. Το να λες οτι ο mod ειναι αδικος ειναι σα να λες οτι ο Θεος κανει λαθη...Wow! είπε:Δεν επιτρέπεται από τους κανονισμούς αδελφέ.Wow!, ξαναδιαβασε το post, σου, και αν θελεις να εισαι δικαιος ως Modulator, Βαλε -1 τωρα στον εαυτο σου