Δεν είναι ειρωνικά τα ποστ. Απλά εσύ είσαι άσχετος και σε ενοχλεί που κάποιος σου το λέει. Και όχι, δεν ξέρω διότι δεν είναι η δουλειά μου, αλλά δεν κάθομαι να συμβουλεύω τον κόσμο για πράγματα που δεν ξέρω.alterego είπε:αν πεφτει ξυλο η πετρα δν με ενδιαφερει. απλα ρωτησα ποσο θα βγει τελικα η παραγγελια. ξερεις να απαντησεις?
αν οχι κοψε τα ειρωνικα ποστ >![]()
πριν συμβουλεψουμε καποιον για ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ βεβαιωνομαστε οτι δεν λεμε ΑΝΑΚΡΙΒΙΕΣ οι οποιες θα τον βλαψουν...alterego είπε:Γιατι δεν ψαχνεις στο Amazon.com αυτο που ψαχνεις? Νομιζω θα το βρεις πιο φτηνα(και λογο ισοτιμιας dollar -euro).
Ενταξει ειναι και τα εξοδα αποστολης αλλα ποσο ειναι ακριβως, ξερει κανεις?
+1000000000000διαβαζουμε που και που κανενα help στο paypal, ρωταμε στην τραπεζα για την πιστωτικη μας, στο καταστημα που μας ενδιαφερει αν δεχεται δοσεις, στο ταχυδρομειο που ειναι το δεμα μας.........
Wow! είπε:Εκτός του ότι ο Superfunk και ο wasted έχουν απόλυτο δίκιο, να επισημάνω ότι όποιος δεν έχει καταλάβει τη διαφορά ανάμεσα σε μία χρεωστική και μία πιστωτική κάρτα, καλά θα κάνει να ΜΗΝ αγοράζει τίποτε από το ίντερνετ. Ακόμη καλύτερα, να μην αγοράζει τίποτε γενικώς.
κοιτα στην αρχη μιλησες για το θεμα πιστωτικη-χρεωστικη, για το οποιο εγω με τον wasted ειχα μια "συνομιλια.." ..επομενως αφου αυτος ειναι σωστος ο αλλος ειναι λαθος...αρα εγω! γιαυτο θεωρησα οτι απευθυνεσαι σε μενα...Φίλε μου αναρρωτήθηκες αν αυτό που έγραψα ήταν προσωπική αιχμή προς εσένα. Σε διαβεβαιώνω ότι δεν ήταν, αλλά πάλι πικραμένος είσαι. Δε σε καταλαβαίνω για να είμαι ειλικρινής.
Μάλλον εσύ πρέπει να ρίξεις μία ματιά στο thread και να διαπιστώσεις ότι πράγματι επικρατεί τεράστια σύγχυση σχετικά με τις οικονομικές δοσοληψίες αυτού του τύπου - μόλις ανάμεσα στα τελευταία ποστ υπάρχει προτροπή να αγοράσει ο άνθρωπος από τις ΗΠΑ, από κάποιον που μάλλον δεν ξέρει ότι όταν κάτι έρχεται από τις ΗΠΑ το σταματάνε στο τελωνείο και πέφτει ξύλο.
Ηρεμία, δεν έγινε τίποτε.
καλα ασε να στα...στειλουν πρωτα...και τα λεμεalterego είπε:Superfunk εισαι ωραιος αλλα παρολα αυτα κερδιζω 50 ευρω για τα μονιτορ που θα παραγγειλω απο το αμαζον![]()
στο θωμα κοστιζουν 390ευρω. με ολα τα καπελα που ανεφερες απο αμαζον 346ευρωτο ευρω ειναι πολυ πανω σε σχεση με το δολαριο
ο καθενας κρινει και πραττει αναλογος..![]()
Δεν επιτρέπεται από τους κανονισμούς αδελφέ.mechmg93 είπε:Wow!, ξαναδιαβασε το post, σου, και αν θελεις να εισαι δικαιος ως Modulator, Βαλε -1 τωρα στον εαυτο σου![]()