Thomann 70th Anniversary Offers

Αν αυτό σημαίνει ότι είναι υποδεέστερο από άλλα σε αυτή την κατηγορία τιμής, θα διαφωνήσω.

Αν σημαίνει ότι όλα είναι παραλόγως  πανάκριβα, δεν μπορώ να συμφωνήσω περισσότερο.

Αν αυτό σημαίνει ότι είναι υποδεέστερο από άλλα σε αυτή την κατηγορία τιμής, θα διαφωνήσω.
Όχι, μιά χαρά είναι, απλά η τιμή των 500+ είναι υψηλή για ένα τέτοιο προϊόν.

Αν σημαίνει ότι όλα είναι παραλόγως  πανάκριβα, δεν μπορώ να συμφωνήσω περισσότερο.
Ακριβώς.

Είναι βαρύς. Έχω παίξει με κάποιον μικρότερο σε μέγεθος katana και μια χαρά μου φάνηκαν οι ήχοι και με μικρότερο ηχείο
Μια χαρά ειναι, έχω. Απλά πιστεύω ότι η ποιότητα ήχου στον ενισχυτή εξαρτάται εν πολλοίς στο ηχείο και την καμπίνα, και αυτά τα waza ηχεία της boss φυσάνε

• Like
Reactions: Άγιος
@Flotzen Ουσιαστικά πρόκειται για την "αναβίωση" του Roland SDE-3000 (αρχές δεκαετίας 80).

sde_overview.jpg

Αυτό για το οποίο αναφέρθηκα(ες) πιό πάνω είναι το BOSS SDE-3000D με τιμή προσφοράς τα €229.

sde-3000d_gal_top.jpg

sde-3000d_gal_03.jpg

sde-3000d_gal_07.jpg

Επίσης υπάρχει και το BOSS SDE-3000EVH (Eddie Van Halen) με τιμή (όχι προσφοράς) στα €585.

sde-3000evh_gal_top.jpg

sde-3000evh_gal_03.jpg

sde-3000evh_gal_04.jpg

Και τα δύο BOSS (SDE-3000D & SDE-3000EVH) είναι διπλές μηχανές.

Όπως ίσως θα πρόσεξες, μόνο το δεύτερο (EVH) παρέχει "κάποιες από τις συνδεσμολογίες" που είχε το αρχικό (Roland).

image.jpeg

Edit:

Να σημειωθεί πως όπως στο παλιό Roland rack έτσι και στα δύο νέα BOSS πετάλια μπορεί να γίνει λεπτομερής έλεγχος μέσω MIDI. Ανάλογα τις απαιτήσεις αλλά και τον υπόλοιπο εξοπλισμό/περιφερειακά του χρήστη.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
  • Ευχαριστώ
Reactions: Flotzen
Το Roland Integra-7 έπρεπε να το έχουν €800 max. Διόρθωσε btw το λινκ του, όταν το πατάς σε πάει στην αρχή αυτής της σελίδας.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
  • Like
Reactions: Waterfall-K

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα