Οπως ειπα, με αφορμη την επαναφορα του thread για το telegun msd, σκεφτηκα να ανεβασω ενα clip οπου θα το χρησιμοποιω. Επελεξα το συγκεκριμενο κομματι γιατι πιστευω οτι σε review βοηθαει να ειναι ενα πολυ γνωστο κομματι και επισης επειδη το συγκεκριμενο κομματι εχει πολλες καθαρες κιθαρες ωστε να φαινεται ξεκαθαρα η ενεργοποιηση και απενεργοποιηση του πεταλιου με την εναλλαγη καθαρου-βρωμικου.
Οποιες ''βρωμικες'' κιθαρες ακουγονται, ειναι με το msd.Το πεταλι ειναι σε ολη τη διαρκεια του κομματιου στις ρυθμισεις: amps: ''B'', gain: ''M'', mids: ''N''. Αλλαζω μονο τα EQ του στα ρυθμικα-θεματα-σολο. Οι ενισχυτες ειναι απο guitar rig(δυστυχως αυτη τη στιγμη δεν εχω τη δυνατοτητα ηχογραφησης με mic). Στις καθαρες κιθαρες εχω χρησιμοποιησει εναν Plexi, ενω για το msd προτιμησα εναν twin.
Άλλα πεταλια που χρησιμοποιηθηκαν: 1)MXR Phase 100, 2)Ibanez WD7 Wah.
Η κιθαρα ειναι μια fender telecaster. Σε κιθαρα με διπλους μαγνητες μπορειτε να υποθεσετε οτι στις ιδιες ρυθμισεις του msd, παραγεται πολυ περισσοτερο gain.
Dani_California.mp3
Οποιες ''βρωμικες'' κιθαρες ακουγονται, ειναι με το msd.Το πεταλι ειναι σε ολη τη διαρκεια του κομματιου στις ρυθμισεις: amps: ''B'', gain: ''M'', mids: ''N''. Αλλαζω μονο τα EQ του στα ρυθμικα-θεματα-σολο. Οι ενισχυτες ειναι απο guitar rig(δυστυχως αυτη τη στιγμη δεν εχω τη δυνατοτητα ηχογραφησης με mic). Στις καθαρες κιθαρες εχω χρησιμοποιησει εναν Plexi, ενω για το msd προτιμησα εναν twin.
Άλλα πεταλια που χρησιμοποιηθηκαν: 1)MXR Phase 100, 2)Ibanez WD7 Wah.
Η κιθαρα ειναι μια fender telecaster. Σε κιθαρα με διπλους μαγνητες μπορειτε να υποθεσετε οτι στις ιδιες ρυθμισεις του msd, παραγεται πολυ περισσοτερο gain.
Dani_California.mp3