Dani California (MSD pedal)

Gianniss

Νέο μέλος
Πόντοι
16
Οπως ειπα, με αφορμη την επαναφορα του thread για το telegun msd, σκεφτηκα να ανεβασω ενα clip οπου θα το χρησιμοποιω. Επελεξα το συγκεκριμενο κομματι γιατι πιστευω οτι σε review βοηθαει να ειναι ενα πολυ γνωστο κομματι και επισης επειδη το συγκεκριμενο κομματι εχει πολλες καθαρες κιθαρες ωστε να φαινεται ξεκαθαρα η ενεργοποιηση και απενεργοποιηση του πεταλιου με την εναλλαγη καθαρου-βρωμικου.

Οποιες ''βρωμικες'' κιθαρες ακουγονται, ειναι με το msd.Το πεταλι ειναι σε ολη τη διαρκεια του κομματιου στις ρυθμισεις: amps: ''B'', gain: ''M'', mids: ''N''. Αλλαζω μονο τα EQ του στα ρυθμικα-θεματα-σολο. Οι ενισχυτες ειναι απο guitar rig(δυστυχως αυτη τη στιγμη δεν εχω τη δυνατοτητα ηχογραφησης με mic). Στις καθαρες κιθαρες εχω χρησιμοποιησει εναν Plexi, ενω για το msd προτιμησα εναν twin.

Άλλα πεταλια που χρησιμοποιηθηκαν: 1)MXR Phase 100, 2)Ibanez WD7 Wah.

Η κιθαρα ειναι μια fender telecaster. Σε κιθαρα με διπλους μαγνητες μπορειτε να υποθεσετε οτι στις ιδιες ρυθμισεις του msd, παραγεται πολυ περισσοτερο gain.

Dani_California.mp3

Attachments

πολύ ωραίο ντέμο! πολύ ωραίο παίξιμο επίσης! ευχαριστουμε!

και ωραίο low-gain ήχο στο πετάλι.

τελικά το κουμπί για τα mids τι κάνει?

ανυπομονώ να πάω να το ακούσω την άλλη βδομαδα!

IraklisZS είπε:
πολύ ωραίο ντέμο! πολύ ωραίο παίξιμο επίσης! ευχαριστουμε!

τελικά το κουμπί για τα mids τι κάνει?
Ευχαριστω πολυ man!

Για τα mids το σιγουρο ειναι οτι το ''Ν'' ειναι normal και το ''S'' scooped. Για το ''c'' θα το δουλεψω λιγακι και θα επανελθω  :)

ντρέπομαι που το ζητάω, αλλά αν ειναι ευκολο δοκίμασε και την συμπεριφορά του όταν το μπουστάρεις με άλλο OD. κάνει θόρυβο? ακούγεται καλά?

δεν ξέρω αν θα έχω τη δυνατότητα να το δοκιμάσω όσο θέλω στο μαγαζί :-[

ντρέπομαι που το ζητάω
Ευχαριστηση μου

αλλά αν ειναι ευκολο δοκίμασε και την συμπεριφορά του όταν το μπουστάρεις με άλλο OD. κάνει θόρυβο? ακούγεται καλά?
Το κανω σε καθε Live. Ειτε το μπουσταρω με καθαρη ενταση(EHX LPB-1), ειτε με OD(BARBER ELECTRONICS LTD) δεν υπαρχει κανενα προβλημα θορυβου, και ο ηχος... ναι ακουγεται πολυ καλα :D

αυτά είναι και εγώ με το LTD ήθελα να το μπουστάρω!

ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια!

Τα τυμπανα εσυ τα εγραψες (αν ναι με ποιο προγραμμα??) ή χρησιμοποιησες καποιο backing track??

IraklisZS είπε:
ντρέπομαι που το ζητάω, αλλά αν ειναι ευκολο δοκίμασε και την συμπεριφορά του όταν το μπουστάρεις με άλλο OD. κάνει θόρυβο? ακούγεται καλά?

δεν ξέρω αν θα έχω τη δυνατότητα να το δοκιμάσω όσο θέλω στο μαγαζί :-[
φιλε μου εγω το boostarω με το OD-3 και πραγματικα δεν υπαρχει κανενα προβλημα. αντιθετα μου δινει πολυ ωραια χροια... (offtopic: γεια σου γιανναρε. ωραιο παιξιμο ρε φιλε)

Τα τυμπανα εσυ τα εγραψες (αν ναι με ποιο προγραμμα??) ή χρησιμοποιησες καποιο backing track??
Ειναι backing track που εχει τυμπανα-μπασο.

(offtopic: γεια σου γιανναρε. ωραιο παιξιμο ρε φιλε)
Γεια σου ρε Αγγελε! Thanks dude!

Δε με τρέλανε ο ήχος του.. Undecided
Αυτο ειναι οτι καταφερα να βγαλω εγω με τις συνθηκες ηχογραφησης που περιεγραψα. Σιγουρα το πεταλι μπορει να ακουστει καλυτερα. Απο την αλλη, δεν αποκλειεται απλα να μη σου αρεσει. (Δεν υπαρχει πεταλι που δεν εχει βρεθει καποιος που να μη του αρεσει!) Εχε υπ'οψην σου οτι αυτο που ακουσες ηταν μια και μονο ρυθμιση του πεταλιου. Υπαρχουν και αλλοι πολλοι ηχοι που μπορεις να πετυχεις, αλλα αυτα αναφερονται ηδη στο σχετικο thread :)

Gianniss είπε:
Εχε υπ'οψην σου οτι αυτο που ακουσες ηταν μια και μονο ρυθμιση του πεταλιου. Υπαρχουν και αλλοι πολλοι ηχοι που μπορεις να πετυχεις
αυτό ακριβώς. ούτε κι εω ξετρελάθηκα με τον ήχο (εννοώ προφανώς με τη ρύθμιση) αλλά δεν το είχα ξανακούσει σε μετριο-gain κατάσταση και ομολογώ πως τα πηγε πολύ καλά.

δυστυχώς το συγκεκριμένο πετάλι το ακούει κανεις απο μακριά μόνο σε shredding ρυθμιση και παίξιμο λόγω κωστα βρετου, οπότε μια άλλη άποψη και παίξιμο ρίχνουν πολύ φως και προς τα μια μια άλλη κατεύθυνση

χμμμ μάλλον θα αρχίσω να τα κλάιω απο τώρα τα λεφτάκια μου όπως φαίνεται. Πραγματικά ανυπομονώ να το ακούσω και απο κοντα την άλλη βδομαδα που τελειώνει η εξεταστική μου.

δυστυχώς το συγκεκριμένο πετάλι το ακούει κανεις απο μακριά μόνο σε shredding ρυθμιση και παίξιμο, οπότε μια άλλη άποψη και παίξιμο ρίχνουν πολύ φως και προς τα μια μια άλλη κατεύθυνση
Εναι αληθεια οτι απο πολλους εχει συνδεθει αποκλειστικα με high gain καταστασεις. Αυτο ειναι λαθος. Το πεταλι εχει σχεδιαστει για αυτο που λεμε ''ευελιξια''. Ασπουμε με ρυθμιση amp στο ''V'' και gain στο ''L'' και με κιθαρα με μονους μαγνητες, θα ''δυσκολευτεις'' να βγαλεις gain! Οπως εχω ξαναπει, εχει και καθαροτατους ηχους.Απ'την αλλη αν βαλεις amp ''B'' ή ''T'' και gain ''Η''... αστα να πανε ;D EDIT: Το ποσο καλα πετυχαινει ολα αυτα, ειναι θεμα του καθενος να κρινει. Εγω αυτο που εκανα ηταν απλα να προβαλω μια του πτυχη για αυτους που τους ενδιαφερει ;)

Βρε... εσύ παίζεις πολύ κάλα!!!
Μας επεισες τωρα...χεχε! Thanks ρε Λιακο! Εχε το νου σου, σε λιγο θα σου τηλεφωνησω να ερθεις να με ξεστραβωσεις λιγο σε θεματα music tech... ;)

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
I am waiting for you baby. Να ακούσω και το πετάλι ζωντανά.

Πέρα από την πλάκα, μου άρεσε το παίξιμό σου

σαν ηχος ητανε καλος....οχι κατι ιδιατερο αλλα καλος.Απο την αλλη μερια εγω που το ακουσα απο κοντα high gain δεν ειναι με τιποτα.........πολυ light κατασταση.....μκε ωραια χροια ομως...για καποιον που δεν θελει extreme πραγματα ειναι καλο.Παμε τωρα στην τιμη..........για εμενα τα 450 ευρω ειναι πααααααρα πολλα λεφτα.........και δεν δικαιολογουνατι με τιποτα.........αυτο βεβαια ειναι η προσωπικη μου γνωμη και φυσικα ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ κοστολογει την δουλεια του οσο αυτος πιστευει οτι αξιζει και δεν εχει δικαιωμα κανεις να του πει γιατι.....εαν θες το παιρνεις ;)

πολυ ωραιο παιξιμο κ πολυ ωραιος ROCK ηχος! ;)

ignantios είπε:
Παμε τωρα στην τιμη..........για εμενα τα 450 ευρω ειναι πααααααρα πολλα λεφτα.........
τοσο κανει το Fat foot οχι το MSD  ;)

Gianniss πες μας την τιμη  :)

bluezlick είπε:

ναι συγνωμη ακυρο ......παντως το fat foot που ακουσα απο κοντα δεν με επεισε για 450 ευρω καθολου

bluezlick είπε:

Ευχαριστω bluezlick ;)

Ναι κοστιζει ακριβως 210 Ευρω

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back