Kαταπληκτικο αρθρο. Συγχαρητηρια
Και εγω ειμαι οπαδος του DIY, αλλα δεν εχω την δικη σου εμπειρια, η αλλων συμφορουμιτων.
Παντως εχω διορθωσει με επιτυχια βλαβη στο reverb tank του Ampeg VH-70, (με μικρη πατεντα που εμποδιζει την ταλαντωση του ελλατηριου), εχω αλλαξει spring tank (αγορασμενο απο το πολυ καλο TUBE AMP DOCTOR στη Γερμανια, οπου παρεμπιπτοντως ειναι πολυ καλο site που πουλα καθε ειδους εξαρτηματα κ οχι μονο, καποια απο τα οποια ειναι δυσευρετα), στον Fender 212-R, (μαπα γκαζια, αλλα συμπαθητικα καθαρα για τα λεφτα του) κ τελος, εκανα πατεντα για επιπλεον εξοδο στον Marshall VS-65, ουτως ωστε να δεχεται ενα 2χ12 Cab, της ιδιας εταιρειας.
Τελικα η ικανοποιηση που παιρνει κανεις απο αυτες τις διαδικασιες, φοβαμαι πως εχει και λιγο στοιχεια <<ναρκισισμου>>, με την εννοια οτι <<εγω εχω καλυτερο>>. Τες πα.
Θα θελα αν διαθετεις λιγο χρονο κ γνωση, να μου δωσεις τα φωτα σου, για να αλλαξω εναν μαχαιρωτο 5θεσιο διακοπτη, σε μια τυπουκαστερ κιθαρα. (εχει ανοιχτου τυπου κ εχω αγορασει για να της βαλω, εναν κλειστου.)
Αυτο που κανει την αλλαγη ισως λιγο πιο συνθετη, εινα οτι εχω φταξει δυο splitter διακοπτακια για τις δυο ακραιες θεσεις κ ενας φιλος μου, που δεν προλαβαινει ομως να με βοηθησει, μου ειπε οτι πριν αποκολλησω τις συγκολλησεις, πρεπει να μετρησω με το πολυμετρο!!!!
Αγαπητε Alderbody μπορεις να με βοηθησεις να βρω μια ακρη? Εστω να με παραπεμψεις σε αλλους συμφορουμιτες.
Εχω φιλους να με βοηθησουν, αλλα αφ ενος δεν μπορω να τρεχω να τους βρω κ αφ εταιρου, θα προτιμουσα να το κανω μονος μου...
Με εκτιμηση
Scott Tracey