Το θέμα δεν είναι να τον φέρουμε...με τι καρδιά θα τον στείλουμε πίσω...evris είπε:Βαζω 50 ευρω στηριζοντας την καμπανια "ΚΛ στην Αθηνα ακομα και με ΤΑΞΙ"
Ο dkall παει παντου..... τι με περασατε , για καμμια παλιοαδελφη , σαν μερικους-μερικους εδω μεσα ?audiokostas είπε:Ο δικόλιος είναι ερωτευμένος με ένα πηγάδι τώρα τελευταία και δύσκολα τον απομαγνητίζεις από πάνω του. Αλλά δεν ξέρεις............
Χρυσε μου, νιωθω οτι με φωτογραφιζεις και σε καλω να ανακαλεσεις... ο μονος λογος που δεν μου σηκωνονται οι τριχες καγκελο με αυτα που λες ειναι η πολυ πετυχημενη μου αποτριχωση.dkall είπε:Ο dkall παει παντου..... τι με περασατε , για καμμια παλιοαδελφη , σαν μερικους-μερικους εδω μεσα ?
Δυστυχως το πηγαδι δεν εχει ερθει ακομη :'(
Ριζμπέκτ σε Μοντεχρήστο.kwstas79 είπε:Εγώ θα έρθω, είτε έρθει ο ΚΛ είτε όχι. Δεν είναι ότι μου είναι αδιάφορος σαν άτομο, απλά καμιά φορά πρέπει να αφήνουμε τους εγωϊσμούς και να κοιτάμε και λίγο την πάρτη μας.
evris είπε:Χρυσε μου, νιωθω οτι με φωτογραφιζεις και σε καλω να ανακαλεσεις... ο μονος λογος που δεν μου σηκωνονται οι τριχες καγκελο με αυτα που λες ειναι η πολυ πετυχημενη μου αποτριχωση.
Σιγουρα δεν εννοει το τριχωτο της κεφαλης... ;DΚαλα , ανακαλω , αν ετσι νιωσεις ομορφα ......
Εχε χαρη που (μετα την αποτριχωση) σε αγαπω
dkall είπε:Ο dkall παει παντου..... τι με περασατε , για καμμια παλιοαδελφη , σαν μερικους-μερικους εδω μεσα ?
Δυστυχως το πηγαδι δεν εχει ερθει ακομη :'(
Χρυσε μου, νιωθω οτι με φωτογραφιζεις και σε καλω να ανακαλεσεις... ο μονος λογος που δεν μου σηκωνονται οι τριχες καγκελο με αυτα που λες ειναι η πολυ πετυχημενη μου αποτριχωση.
Να, κατι τετοια θα χασω και ειναι κριμα...Καλα , ανακαλω , αν ετσι νιωσεις ομορφα ......
Εχε χαρη που (μετα την αποτριχωση) σε αγαπω
καταλαβα... με μπυρες θα την βγαζετε εις τον αιωνα των αιωνων αμην.Jasemeister είπε:Μέχρι να κάνω τον Μπιγκαλεχάντρο να πιει μπύρα θα υφιστάμεθα Μπυροποσίες. Μόλις σπάσει, θα προχωρήσουμε στις Οινοποσίες.
Την οποία θα πρέπει να πίνεις γρήγορα πριν κρυώσει.kwstas79 είπε:Χλιαρή άμστελ έχουν;
Να δω συναντηση σε σουβλατζιδικο (να υποθεσω εννοεις το "Σπιτικο") και φερνω στον audiokosta μεχρι και βιβλιο Μπουσκαλια.WrTsXxx είπε:για Αγ.Παρασκευή παίζω κ εγώ κατά 90%.
επίσης αν θέλετε μπύρες και κρασιά σε πίο άνετο χώρο λίγο πιο οικονομικό από Οκτόμπερ μπορώ να πρωτείνω σουβλατζίδικό ακόμα πιο κοντά στο σπίτι του Εβρις...