- Λύσεις
- 1
- Πόντοι
- 993
Εγώ χάρηκα πολύ που σας γνώρισα, και σίγουρα θα ήθελα να χω γνωρίσει περισσότερους! Ελπίζω στην επόμενη ?
Μπράβο ρε παιδιά! Μακάρι να μπορούσα κι εγώ να έρθω.Ωραία παρέα, τα καλύτερα παιδιά σε ένα τραπέζι.
Μιλήσαμε για stratocaster με μικρές παρεκκλίσεις, ? μάθαμε περισσότερα για όλους, είπαμε 2-3 πράγματα για τη θεματολογία του φόρουμ που ακόμα και ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού παρακούγοντας, τσίμπησε για να μας πει πως είδε τον Larry Carlton στο Blue Note, κάναμε πλάκα με τις αγγελίες... και έτσι πέρασαν 4 ώρες χωρίς να το καταλάβω.
Καιρό είχα να μιλήσω με τοσο κόσμο με κοινά ενδιαφέροντα και το χάρηκα πολύ.
Σας ευχαριστώ για την παρέα, Απόστολε, Αλέξη, Νίκο, Νέστορα και Πέτρο.
Σας ευχαριστώ για την παρέα, Απόστολε, Αλέξη, Νίκο, Νέστορα και Πέτρο.
Μα τι άλλο αφού και ο @Superfunk μόνο τέτοιες αγοράζει.Ωραία παρέα, τα καλύτερα παιδιά σε ένα τραπέζι.
Μιλήσαμε για stratocaster με μικρές παρεκκλίσεις, ?
Προβολή συνημμένου 32052
Προβολή συνημμένου 32054
Προβολή συνημμένου 32053
Από τους πιο παλιούς. Από τότε που η κουβέντα για τις Tele ήταν ήσσονος σημασίας.Αφτός ο Νέστορας καινούριος ήνε?
Κάντε όμως και μια περιγραφή ποιος είναι ποιος (nick), ποιος χτυπούσε τα στημένα, ποιος είχε τις περισσότερες τελικές, ποιος έπαιζε σέντρε μπακ :classic_biggrin: , να καταλάβουμε κι εμείς ασούμε.
Εγώ είμαι ο καραφλός νέοπας δίπλα στον ήσυχο μαλλιά roberto! Νομίζω τους υπόλοιπους θα του ξέρεις.
Ειδα.
Και δεν θα σας συγχώρεσω ποτέ ????
Δεν πειράζει.
next time
Χαχαχαχαχαχαχα ?
Προβολή συνημμένου 32055
Την επόμενη φορά κανονίστε Θεσσαλονίκη (στην ανάγκη βάλτε λεωφορεία-πλοία) για...
Η Καραθώνα Ναυπλίου είναι, εδώ περιμένω να πέσει λίγο ακόμα ο ήλιος να παίξω ρακέτες να χάσω κάνα κιλό. Ευτυχώς θα δώσει επίδομα βενζίνης 80 ευρώ για το τρίμηνο ο ΕΘΝΑΡΧΗΣ μας ??Τι είναι αΦτου?
Η ΒόρΓεια Κορέα?
Έχουν κάνει πρόοδος αφού.
Μετά τις κραιπάλες που θα σας "υποβάλουμε-επιβάλουμε" με τον Dimsonic?, ναι!... και θα σε αναζητούν στην Σαλονίκη ξημερώματα .... για πατσά.
Έχω κάνει έγκαυμα σπέσιαλ εκεί. Προτείνω άφθονο αντιηλιακό!Καραθώνα Ναυπλίου
θα δώσει επίδομα βενζίνης 80 ευρώ για το τρίμηνο ο ΕΘΝΑΡΧΗΣ μας ??