- Πόντοι
- 38
Για κάποιο λόγο και πάλι, για πολλοστή φορά, τις επάλξεις (βλ. κλειδιά μαγαζιού) κράτησαν οι πρεσβύτεροι.
Αιδώς νεολαία. Που βαδίζετε;
Αιδώς νεολαία. Που βαδίζετε;
Την επόμενη.menelaos είπε:Έλεος κάθε φορά >>
Τη μία με βάλανε για σκωληκοειδίτιδα, τώρα είμαι στο κρεβάτι άρρωστος. Να δω πότε θα τα καταφέρω!!! >
>
>
![]()
13η και τυχερή ;Daudiokostas είπε:Την επόμενη.
Την 13η θα την κάνουμε σπίτι σου.
Ποια νεολαία;Αιδώς νεολαία. Που βαδίζετε;
Για αυτό σου λέω. Φύγατε νωρίς.Evilnye είπε:Εν τω μεταξύ ο έβρις έφερε Μπουσκαλια, δε μας διάβασε όμως καθόλου....!
Μα φύγαμε για να φάμε και τίποτα, είμαστε στην ανάπτυξη ακόμα.audiokostas είπε:Για αυτό σου λέω. Φύγατε νωρίς.
Τι εννοείς;Earendil είπε:Μα φύγαμε για να φάμε και τίποτα, είμαστε στην ανάπτυξη ακόμα.
Ο αγέρωχος και ακλόνητος;BigAlejandro είπε:εγω θα ελεγα κατι για ξυλα, αλλα φοβηθηκα μην θυμωσει ο Earendil, κανει φου και ξαφανιστουμε ολοι απο εκει μεσα...
Προφανώς καθόσουν μακριά από τον Marathon (ή επιλεκτικά και σοφά τον αγνοούσες).kwstas79 είπε:Πάντως κουβέντα δεν κάναμε για ξύλα. Φλώροι.
μπορει να στους πεταξει με το χερι...θα φτασουν!bihlas87 είπε:Εγω βλεποντας τα video απο live στο site τους, νομιζα οτι το μικρο μεγεθος
της sg τον κανει να φαινεται απειλητικος. Οπως και το μεγεθος του jazz bass
που 'αδικει' τον μπασιστα τουςΤωρα εγω με τι κοτσια να του ζητησω να μου
στειλει τους παλιους του p90s 800 χιλιομετρα μακρια? ;D
Κανενα 'καλο σκηνικο' εγινε τελικα στην μπυροποσια?
απο καλα σκηνικα, αλλο τιποτα...ειπαμε, ο εβρις γδυθηκε και τραγουδαγε κατι ακαταληπτα, για καποιον γιο καποιας γερακινας!bihlas87 είπε:Κανενα 'καλο σκηνικο' εγινε τελικα στην μπυροποσια?