- Πόντοι
- 2,878
Κάνε μήνυση στη φωτογράφοΔε βγήκα σε αυτή καλός.

Κάνε μήνυση στη φωτογράφοΔε βγήκα σε αυτή καλός.
Δεν ξανάρχομαι εκείΚάνε μήνυση στη φωτογράφο![]()
1 εγώ, 4 ο Περικλής 5 ο Νέστορας 7 ο cos
Συ είπας!Δε βγήκα σε αυτή καλός. Έχω βγει με γκριμάτσα. Είμαι πολύ πιο ωραίος![]()
Λοιπόν το 2 είναι ο Μιχάλης που αν και μέλος που παρακολουθεί γράφει σπανίως, το 6 είναι ο Σιαχάμης και το 8 είναι ο Αργύρης. Και για να σε προλάβω ο "εμβόλιμος" είναι ο Χναράκης.Μου λείπει το 2,το 6 και το 8.
Ακούγεται υπέροχα! Μια μπίρα στα Εξάρχεια με τα «σεβάσμια γερόντια» και τα νέα μέλη της μουσικής κοινότητας του Noiz δεν χάνεται με τίποτα. Θα είμαι εκεί στην ώρα μου, έτοιμος για μουσικές συζητήσεις και φυσικά για το αγαπημένο μας... debate!Αξιότιμα μέλη. Καθώς οι καλοκαιρινές διακοπές ζυγώνουν και (ελπίζω) να σκορπίσουμε προς πάσα κατεύθυνση για τα μπάνια του... λαού, θα μπορούσαμε να βρεθούμε για μια μπίρα (στο γνωστό σημείο στα Εξάρχεια).
Την Τετάρτη (2/7) στο Vinylio (νομίζω)- Σολωμού και Σουλτάνη και ώρα 21:30.
Ευελπιστώ στην παρουσία σεβάσμιων γερόντων του forum, καθώς και στη συμμετοχή νέων μελών που θέλουν να εμβαθύνουν στην εξαίρετη μουσική κοινότητα του Noiz.
Εννοείται, ότι η... ατζέντα θα περιλαμβάνει όλα τα (γνωστά) θέματα που μας απασχολούν διαχρονικά![]()
Αυτά τα ολίγα και μη μας χάσετε. Τα υπόλοιπα από κοντά στο γνωστό σημείο.
Κώστα, καλωσόρισες αλλά... άργησες. Τις ήπιαμε τις μπύρεςΑνυπομονώ να γνωρίσω καινούργιους φίλους και να περάσουμε καλά.