Ο Πειραιας δεν ειναι Αττικη. Ειπαμε για συγκεντρωση Αθηνας και οχι επαρχιας.Vrass είπε:Διεύθυνση δεν είδα να λέει... Εχει πουθενά εκέι να παρκέρουμε? Στον Πειραιά το παρκάρισμα είναι θέμα....
Το ερώτημα όμως λειτουργεί ακόμα;Clouseau είπε:Έτσι για την ιστορία είναι πολύ κοντά στον ΟΛΠ,οι θέσεις πάρκινγκ είναι άφθονες,λίγο πιο πίσω έχει περίπου 20 περίπτερα και καμιά 10αρια τράπεζες και ο Πειραιάς είναι στην Αττική daaaah ;D
Πάντως χωρίς πλάκα είναι ψόφιο το μέρος,δε λέει.
Δεν σε αφήνει η μαμά σου?bihlas87 είπε:Τελικα ειμαι και εγω στο 50% να ερθω αλλα δεν εξαρταται απο μενα :-\
Τα είπε ο Evris. Να μην επαναλαμβανόμαστε.evris είπε:Ο Πειραιας δεν ειναι Αττικη. Ειπαμε για συγκεντρωση Αθηνας και οχι επαρχιας.
Κοντα επεσες ;D ;D. Απο τον πατερα μου, δευτερη φορα τον ιδιο μηνα μεmarathon είπε:Δεν σε αφήνει η μαμά σου?
ΤΟ ΖΕΥΓΑΡΑΚΙ ΤΗΣBigAlejandro είπε:ο οποιος μαλιστα εχει και μερικα τραγουδια γραμμενα για παρτn του. η αγια παρασκευη τι εχει??
Να μιλησει ο τσερεμονης να μας δωσει ΟΚ η ΑΚΥΡΟ συντομα.BigAlejandro είπε:φιλος ο ηλεκτρικος φτιαχτηκε! τωρα μας παει παντου με ασφαλεια!
αν εχεις προβλημα, περναω και σε πaiρνω εγω με την γουρουνα!
by the way, δεν τα βλεπω καλα τα πραγματα για αυτη τη μπυροποσια. ουτε οντιoκωστας, ουτε ντικαλ, ουτε καν κουλτουρα...!!!
που βαδιζομεν κυριοι?
μηπως να ερθει ο ενοχος και ο eye για την μπυρα της συμφιλιωσης?
θα την κερασει ο μαραθον που ειναι πλουσιος!
ασχετο, παντως και εγω προτιμω αγια!