Μπυροποσία #12 - Ξι φαλτσόρε

Evilnye είπε:
Συμφωνώ ιδιαιτέρως και γι αυτό ρώτησα αν ξέρει κανείς για ποσότητες/ ποιότητα στο Ζύθο. Στην τελική στο Octoberfest η ποικιλία grill 4 ατόμων (πάει άνετα για 5) και αν θυμάμαι ήταν στα 40-45ε = 10-12/ άτομο + 5-10ε σε μπύρα, η σούμα μου στέκει καλά με 15-20ε έχεις φάει/ πιεί του σκασμού ;)
Γι αυτο οι γυναικες (μπορουν και) βγαινουν πιο συχνα απο τους ανδρες.

Εγω στην ιδια μπυραρια θα ξοδευα 50 για να πω οτι το ευχαριστηθηκα.

Επειδη ομως αυτο θα γινοταν πολυ δυσκολα, θα βολευομουν με φαγητο

στο σπιτι και θα το εριχνα σε ποσοτητα αντι για ποιοτητα, 5 μισολιτρες των

5 ευρω για παραδειγμα. Γ****ο, μου ανοιξε η ορεξη με ολα αυτα.

bihlas87 είπε:
Γι αυτο οι γυναικες (μπορουν και) βγαινουν πιο συχνα απο τους ανδρες.

Εγω στην ιδια μπυραρια θα ξοδευα 50 για να πω οτι το ευχαριστηθηκα.

Επειδη ομως αυτο θα γινοταν πολυ δυσκολα, θα βολευομουν με φαγητο

στο σπιτι και θα το εριχνα σε ποσοτητα αντι για ποιοτητα, 5 μισολιτρες των

5 ευρω για παραδειγμα. Γ****ο, μου ανοιξε η ορεξη με ολα αυτα.
Πληροφοριακά η εν λόγω μπυραρία έχει δοκιμαστεί με διάφορους συνδυασμούς από κάφρους σε φαί ή ποτό με μεγάλη επιτυχία.

Επιμένω πως τρως του σκασμού με τόσα. Στο πόσες μπύρες θα πιεί ο καθένας βέβαια εκεί δεν μπορώ να το στηρίξω, είμαι συνηθισμένη γραφική περίπτωση στο πόση ώρα πίνω μια μόνο μπύρα ...

Τελικά κυριλέ με το Silly  8)

Λίγο πολύ όπως πέρσι θα'ναι, είμαστε πολλά άτομα (έκλεισα για 22).

Σι για τουμόροου στις 10μμ  ;)

Μπυροποσία #12 - Ξι φαλτσόρε

Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2009

Silly Wizards

Ώρα 10μμ

Evilnye

audiokostas + 2

BigAlejandro

Vrass

kwstas79

evris + 1

dkall

blue

Μίλτος δε γουάν εντ όνλυ

marathon

Earendil

Alchemist

NicolasAth72 + 1

Υπόψη οτι τηρώ αυστηρή νηστεία από τις 10μμ της Πέμπτης. Μόνο νεράκι μέχρι τη Μπυροποσία. Και αυτό ούτε με όζον. Cleansing of the spirit and the body. Μετά τα γνωστά: μπύρες, σνίτσελ, μπύρες, χοτντόγκ, μπύρες, λουκάνικα, μπύρες.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Για όποιον έχει σκοπό να ρθει με αμάξι, απλά αναφέρω ότι η οδός Αγ.Ιωάννου δεν ανεβαίνει όλη πλέον, οπότε η εναλλακτική διαδρομή γι αυτόν που ανεβαίνει είναι:

- (υποχρεωτικά)οοολο δεξιά στην οδό Έαρος

- ώσπου συναντάτε την κάθετο Αιγαίου Πελάγους η οποία ανεβαίνει παράλληλα με την Αγ.Ιωάννου

για περισσότερες οδηγίες ανατρέξτε στη μπυροποσία#8

http://www.noiz.gr/index.php?topic=165009.60

Μίλτος δε γουαν εντ όνλυ!  8)

Ριγκάρντς!

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Υπενθυμίζω:

α) Ο καθείς πλερώνει για τα δικά του (αν πάρετε κάτι μαζί με άλλους το κανονίζεται μεταξύ σας).

β) φέρτε και κανα 5/10/20ευρο μαζί σας για να μπορέσουμε να βγάλουμε άκρη, όταν όλοι έχουν 50ευρα το πράμα δε βγαίνει.

γ) ο kultura ακόμα να φανεί. Μπας και ετοιμάζει δραματική είσοδο-σουρπρίζ κατά τις 12;

ΣΕ ΠΟΙΟ ΟΝΟΜΑ ΚΛΕΙΣΑΤΕ; ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗΣ; ΑΥΤΟ ΝΑ ΠΩ ΣΤΟΝ ΠΟΡΤΙΕΡΗ;

20:10

Ο Τσερεμόνης ακόμα στις επάλξεις του ΝΟΙΖ.

Ακούραστος.

22 ώρες νηστικός (ψέματα έφαγα 6 φρυγανιές)

Ώρα για ΜΠΥΡΟΠΟΣΙΑ.

Τα λέμε μέσα  ;)

8:48 Το πρωι της Επομενης μερας

Τσερεμονη??

Ακουραστε ??

Εισαι πουθενα στις επαλξεις ?

Δίνω τον αγωνιστικό παλμό εγώ γιατί ο Τσερεμόνης μάλλον έχει βαρέσει μπιέλα... χθές του φέρνανε μπύρες χωρίς να τις παραγγέλνει, τον είχαν βάλει στόχο! ;D

Πολύ ωραία και η τελευταία μάζωξη, ήταν η πρώτη φορά που μιλήσαμε όλοι με (σχεδόν) όλους αφού υπήρχε περιθώριο για κίνηση από πηγαδάκι σε πηγαδάκι.

Οι μπύρες μια χαρά, το service άψογο και διάχυτη εύθυμη διάθεση all over the place.

Άντε και στην επόμενη παίδες! 8)

Υ.Γ. Εvris, είσαι ήρωας.

Πολύ καλή κ αυτή η μπυροποσία, κρίμα που ως φλόρος ΑΠΟΧΩΡΙΣΑ νωρίς...

μ άρεσε κ εμένα αυτό το κυκλοτικό με τα σκαμπό και τα μικρά κοντινά τραπεζάκια, καθότι διευκόλυναν τη ροή μπύρας και καταναλωτών, φέρνοντας μας πιο κοντά.

Alchemist είπε:
Άντε και στην επόμενη παίδες! 8)
+1

Μίλτος, δε γουαν εν'όνλη

WrTsXxx είπε:
μ άρεσε κ εμένα αυτό το κυκλοτικό με τα σκαμπό και τα μικρά κοντινά τραπεζάκια, καθότι διευκόλυναν τη ροή μπύρας και καταναλωτών, φέρνοντας μας πιο κοντά.
+1 Περάσαμε πολύ ωραία!

Καλημέρες ;D

Παντα τετοια, αλλα να μη φευγουμε τοσο νωρις εξαιτιας του φλωρου Μιλτου ;D

το καλυτερο χασατε....

οταν μειναμε μονο 5 ατομα, ο εβρις μεθυσε και εβγαλε τα ρουχα του φωναζοντας συνθηματα κατα του ....Καζαντζιδη, τον οποιο ελεγε πως εκτιμα σαν φωνη, γιατι παταει καλα στην νοτα, ο οντιοκωστας μας κοιταζε με λαγνο βλεμα και ζητουσε να παει καποιος μαζι του στην τουαλετα και τετοια....

α! αναφερθηκε και μια ιστορια για ενα σκυλι που δεν βλεπει, δεν ακουει, παιζει ακκορντεον και ο μαραθον το χρησιμοποιει για πετσετα...αλλα ορκιστηκαμε να μην πουμε τιποτα....

και κατι ακομα... πραγματι ηταν ωραια φαση που υπηρχε μια ευκολια στην κινηση και στην μεταξυ μας επικοινωνια!

αντε...και στην επομενη!!!!

Trending...

Νέα θέματα

Back