Αίτημα μπυροποσίας μέσα στο επόμενο διάστημα

Konstantinos Dritsas

cos_dr

Ο Άρχοντας των Συνθεσάιζερς
Λύσεις
2
Πόντοι
1,918
Αγαπητοί φίλοι,

Θα ήθελα να εκφράσω τη βαθιά μου πίστη στη σημασία της θετικής και καλοπροαίρετης συμμετοχής στο φόρουμ μας. Πιστεύω ακράδαντα ότι η πορεία μας πρέπει να καθοδηγείται από τον σεβασμό στους κανόνες και το κοινό καλό, με απώτερο σκοπό την ανάπτυξη και την ευημερία της κοινότητάς μας.

Αυτό το φόρουμ δεν είναι απλά ένα website. Είναι ένα ιστορικό και ένδοξο μέρος που δημιούργησε δυνατές φιλίες, πολύτιμες συνεργασίες και διέδωσε την ιδέα και τα ιδανικά της μουσικής και της μουσικής τεχνολογίας σε όλη τη χώρα. Κατάφερε να μπει στις καρδιές των μουσικών και όσων θέλουν να ασχοληθούν με τη μουσική, προσφέροντας τους ένα πολύτιμο στήριγμα.

Προσωπικά, σε αυτό το φόρουμ ενηλικιώθηκα και αναζωπύρωσα τη φλόγα της μουσικής μέσα μου. Είχα εγκαταλείψει κάθε προσπάθεια μέχρι που το ανακάλυψα. Εδώ έζησα υπέροχες στιγμές δόξας και αναγνώρισης.

Θέλω, λοιπόν, να συνεχίσουμε να πορευόμαστε με το ίδιο ύφος και το ίδιο κλίμα. Να σκεφτόμαστε, ως απλά μέλη αλλά και ως μέρος της ιστορίας του, τι μπορούμε εμείς να προσφέρουμε σε αυτό το φόρουμ, αντί να περιμένουμε τι πρέπει να κάνει εκείνο για εμάς.

Δυστυχώς, κάποιοι κατά καιρούς δε σεβάστηκαν αυτό τον κανόνα και δημιούργησαν τοξικό κλίμα, φτάνοντας ακόμα και στο σημείο να χλευάζουν τεκμηριωμένες απόψεις. Πιστεύω ότι ήταν χρέος των συντονιστών και των διαχειριστών να προστατεύσουν τον χώρο. Η υπερβολική ελαστικότητά τους επέτρεψε σε κάποια πράγματα να ξεφύγουν από τον έλεγχο.

Αν και στη συντριπτική πλειονότητα των περιπτώσεων η δική μου συμμετοχή ήταν θετική, δεν υπήρξα πάντα ένα ιδανικό παράδειγμα. Όμως, όταν δέχτηκα παρατηρήσεις ή ακόμα και ποινές, τις αποδέχτηκα. Δεν προσπάθησα να παρασύρω άλλους σε αντιδράσεις για πράγματα στα οποία νόμιζα ότι είχα δίκιο. Αντίθετα, συμμορφώθηκα και προσπάθησα να επανορθώσω για το καλό του φόρουμ, για το καλό της κοινότητας.

Η κοινωνία μας έχει ανάγκη από το φιλότιμο και τη συλλογική προσπάθεια. Χρειάζεται να καταρρίψουμε τους εγωισμούς και να προσφέρουμε ο καθένας μας αυτό που μπορεί, με καλοπροαίρετη και καλόπιστη συμμετοχή, ώστε να ευδοκιμήσει η κοινότητα. Η θετική μας συμμετοχή είναι μονόδρομος.

Έλαβα λοιπόν την τιμή να σας μεταφέρω την επιθυμία του σπουδαίου μουσικού και μουσικοτεχνολόγου, του κυρίου Μανώλη Χναράκη. Με την ίδια αξιοπρέπεια και ταπεινότητα που τον διακρίνει, ο Μανώλης προτείνει να συναντηθούμε ξανά σύντομα για να τιμήσουμε πάλι επί της ευκαιρίας τη μνήμη των φίλων μας που έφυγαν.

Σκοπός είναι αυτή τη φορά να μπορέσουμε να βρεθούμε ακόμα περισσότερα μέλη της παρέας, κάτι που επιθυμώ και εγώ πολύ. Παρακαλώ τον φίλο @Terry RoscoeBeck5 να ορίσει μια νέα ημερομηνία και ώρα, κατά προτίμηση κάποια καθημερινή, όπως προτείνει και ο κύριος Χναράκης. Η συνάντηση μπορεί να γίνει στον γνωστό μας χώρο ή και σε κάποιον άλλο που θα επιλεγεί.

Ανυπομονώ να βρεθούμε όλοι μαζί ξανά! :love: :love: 🤌

Εγώ δυστυχώς είμαι κλεισμένος πλέον μέχρι τέλη Οκτωβρίου, αλλά έτσι κι αλλιώς λόγω φύσης εργασίας και απόστασης δεν θα μπορούσα να δώσω όρκο. Είναι όμως ωραία πρωτοβουλία, ελπίζω να ευοδωθεί.

@cos_dr δεδομένης της απόστασης και της… θάλασσας που μας χωρίζει δεν μπορώ να παραβρίσκομαι στις συνάξεις σας, αλλά θέλω να σου πω ότι (σε στυλ Μητροπολίτη Χριστόδουλου) … «σε πάω»! 😄

«σε πάω»!
1758650896767.png

Ε βάλτε και live streaming να πίνουμε κ εμείς μαζί σας

Μπορούμε και καμιά διαδικτυακή μπυροποσια με Zoom, φάση καραντίνας, για όσους δεν μπορούν να έρθουν εκ του σύνεγγυς. Σαν live από YouTubers ξερωγω, που δείχνουν gear σε παραθυρακια και τζαμάρουν 😅

Θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί μια τηλε-διάσκεψη εκείνη την ώρα μέσω π.χ. ενός Group στο viber. Γιατί όχι, θα ήταν πολύ ευχάριστο και να φέρω και μια βάση και powerbank από το Temu που έχω πάρει για να μείνουν οι φίλοι σε σύνδεση όσο θέλουν με την υπόλοιπη παρέα, και ένα ηχειάκι BT με ενσωματωμένο μικρόφωνο και θα είναι σούπερ. Να βάλουμε και ένα κοντάρι για σέλφι μακρύ για να φαίνεται όλη η δια ζώσης παρέα. Να το επιχειρήσουμε, γιατί όχι! Οι περισσότεροι είμαστε experts θα έλεγα του ήχου, της εικόνας, της διασύνδεσης, της σύνθεσης, της οργανοπαιξίας, της οργανοποιίας, ψημένοι στα στουντιο και τις μουσικές σκηνές, ότι βάλουμε στο μυαλό μας είμαστε ικανοί να το φέρουμε σε πέρας γιατί ανήκουμε στους ισχυρούς.

@Yameth Η πρόσφατη συνάντησή μας ήταν μια πραγματική τιμή για εμένα, και τα όμορφα λόγια σου κάποια στιγμή για όσα έχω καταπιαστεί με τίμησαν και με συγκίνησαν βαθιά. Γνωρίζεις πόσο σε θαύμαζα και σε αγαπούσα πάντα, για όλα σου τα επιτεύγματα, τον χαρακτήρα σου και την ανεκτίμητη προσφορά σου, καθώς δημιούργησες και λειτούργησες με υποδειγματική συνέπεια και μεράκι αυτό το ιστορικό και ένδοξο φόρουμ. Πάντα ήσουν και θα είσαι ο διαδικτυακός μου πατέρας και μέντορας. Παρόλα αυτά, δεν μου αξίζει τέτοια τιμή. Κατά βάθος, είμαι ένα τίποτα, ένα τιποτένιο ατάλαντο σκουλίκι που ονειρεύτηκε ότι είναι ένας μεγάλος και αγαπητός πληκτροσυνθέτης και μετά ξύπνησε.

Ζήτω το ΝΟΙΖ! Αναμένω να κάνουμε την μπυροποσία πάλι! Yeah!

Πιείτε και για εμάς που δε μπορούμε να έρθουμε, στη μνήμη του S-F και στην υγεία των δικών του ανθρώπων.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back