- Πόντοι
- 4,208
λοιπόν οι οθόνες αυτές...................
Άμα βάλεις δισκέτα, παίζουνε και τσόντες?
λοιπόν οι οθόνες αυτές...................
Πετάς τα λεφτά σου.Πάντως, εγώ θα ήμουν πρόθυμος να αγοράσω κάποια κρίσιμα ανταλλακτικά, ΠΡΙΝ χρειαστούν,
Αν υπάρχουν διαθέσιμα σαφώς και πωλούνται.αν ήταν εγκαθιδρυμένη πρακτική να πωλούνται.
Δεν είναι σωστή πρακτική. Τα ανταλλακτικά αυτά δεν είναι αναλώσιμα. Δεν είναι ούτε χορδές ούτε μπακέτες. Κοστίζουν.Δεν ξέρω, αν δεν έχω ανταλλακτικά για κρίσιμα κομάτια εξοπλισμού, ποτέ δεν τον χρησιμοποιώ για επαγγελματική χρήση.
Γενικά είναι εκτός λογικής. Εκτός κι αν σου είναι τόσο αναγκαίο - απαραίτητο το μηχάνημα.Θα μου πεις, πάρε ένα δεύτερο, εντάξει αλλά δεν είναι το ίδιο, να ξεκοιλιάζεις ένα όργανο για να φτιάξεις ένα ίδιο που χάλασε,
Δεν έχει νόημα.δεν έχει κάποια λογική.
φτου σκορδα, επιστροφή, το montage θα μείνει στην αιωνιότητα! ?μπορεί σε κάποιο όργανο να εμφανιστεί πρόβλημα στο κλαβιέ για παράδειγμα ή ακόμα και στην main board. Οπότε..
Απο κοντά είναι πιο ωραία.Γιατι είναι πολύ όμορφη , να μη τη ματιάσω ?
Και από πιο κοντά, μάλλον θα είναι ακόμη πιο ωραία...Απο κοντά είναι πιο ωραία.
ε ναι, παλιά είχα και καμιά όμορφη, τώρα που πεινάμε και δεν κονομάμε ?δεν έρχονται πιο κοντά γιατί γέρασα κιόλας και τι να με κάνουν. Νέος δεν είσαι ρε φίλε, λεφτά πολλά να μας τα χώνεις δεν έχεις, άντε γεια! χαχαχαχχαχαχχαχαχα?Και από πιο κοντά, μάλλον θα είναι ακόμη πιο ωραία...
Αυτο είναι γραμμένο λάθος, μάλλον έχει μείνει απ'το ανάλογο guide του original Montage. To κείμενο μιλάει για 16 send/3 receive channels αλλά δίπλα η εικόνα δείχνει τα σωστά specs (32 send/6 receive).Η κάρτα ήχου μεταφέρει ταυτόχρονα 16 κανάλια audio και όλα τα midi , χωρις εγκαταστασεις drivers.
To παλιό Montage διαθέτει 6,347 waveforms (με το κάθε waveform να αποτελείται από ως και 128 samples) ενώ το Montage M διαθέτει 7,620 waveforms. Τι μέγεθος και διάρκεια έχουν τα αναρίθμητα αυτά samples είναι αδύνατον να υπολογιστεί. Σίγουρα η διάρκεια όλων των samples δεν θα είναι η ίδια, η διάρκεια του κάθε sample διαφέρει ανάλογα με το είδος του sample. Το μόνο λοιπόν που σίγουρα ξέρουμε είναι ο αριθμός των waveforms, ο οποίος στο νέο Montage είναι κατά 1,273 waveforms μεγαλύτερος, όχι τη διάρκεια και το μέγεθός των αμέτρητων samples που απαρτίζουν τα waveforms.Σχετικά με τη συζήτηση που είχαμε προηγούμενα περι αριθμού ή μεγέθους δειγμάτων ήχου, επιβεβαιώνουν πως τα περισσότερα δείγματα ανα όργανο συμβάλουν στην πιστότητα της αναπαραγωγή τους. Τωρα αυτό για τις waveforms δεν το γνωρίζω , πιθανό να έχουν μεγαλώσει γι αυτόν τον λόγο.