Αυτό είναι το νέο Yamaha Montage?

Τώρα ότι και να λέμε, είτε software είτε HARDWARE όλοι το θέλουμε, κανέναν μας δεν θα χάλαγε. 

Τα λεφτά που θα τα βρούμε να το πάρουμε, που να τα βρω που πειναω? ?

Πεινάμε ρε, που να δώσεις 4000 για το 61 έστω. Προτιμώ να αλλάξω μηχανή και ας είναι μεταχειρισμένη έτσι που μας καταντησαν, μονο κανάς μποέμ φραγκατος μουσικός θα πάει να τα σκάσει. 

Υπάρχει και η εναλλακτική του μικρότερου μοντέλου ή έστω του ανταγωνισμου. 

Εκτός και αν πεινάω μόνο εγώ ρε παιδιά αλλα γύρω γύρω μου λένε πως όλοι έχουν πρόβλημα με την ακρίβεια. 

Τίποτα μαυραγοριτες και όσοι είναι σε προμήθειες με δημόσια έργα, δικαστικοί οι φακελσκηδες γιατροι θα το πάρουν για τα παιδιά τους ???????

Αυτό το μοντάζ είναι και audio interface?

Να γλιτώσω την κάρτα τουλάστιχον.

Παίρνει δισκέτα?
Μόνο audio interface? 

Αυτο είναι με αυτά που έχει πανω audio influencer και βάλε 

που να δώσεις 4000 για το 61 έστω. Προτιμώ να αλλάξω μηχανή και ας είναι μεταχειρισμένη

Με 4000 πχια, μόνο ηλεκτρικό πατίνι παίρνεις.

Καλύτερα το μοντάζ.

Να περπατάς παραπάνω να γυμνάζεσαι, να έχεις όρεξη να παίζεις μουσική.

Με 4000 πχια, μόνο ηλεκτρικό πατίνι παίρνεις.

Καλύτερα το μοντάζ.

Να περπατάς παραπάνω να γυμνάζεσαι, να έχεις όρεξη να παίζεις μουσική.
Επειδή άρχισα να γυμναζομαι ψοφάω και δεν έχω όρεξη να σκεφτώ να παίξει μουσική. Εχω σκεφτεί να φτιάξω ένα που τριγύριζει στο μυαλό μου αλλα χασμουριέμαι πια το βράδυ και πσω για ύπνο. Πιο μικρός άντεχα τα ξενύχτια. 

Επειδή άρχισα να γυμναζομαι ψοφάω και δεν έχω όρεξη να σκεφτώ να παίξει μουσική. Εχω σκεφτεί να φτιάξω ένα που τριγύριζει στο μυαλό μου αλλα χασμουριέμαι πια το βράδυ και πσω για ύπνο. Πιο μικρός άντεχα τα ξενύχτια. 
Παρε Μονταζ.

Τα μουσικα τα φτιαχνει μονο του κ θα σου φτιαξει κ ψαροσουπα (οπως γραφτηκε πιο πριν) για υγιεινη διατροφη οταν τελειωνεις με τη γυμναστικη. 

Γι'αυτο κ αυτη η τιμη

Παρε Μονταζ.

Τα μουσικα τα φτιαχνει μονο του κ θα σου φτιαξει κ ψαροσουπα (οπως γραφτηκε πιο πριν) για υγιεινη διατροφη οταν τελειωνεις με τη γυμναστικη. 

Γι'αυτο κ αυτη η τιμη
Το montage φτιάχνει μάπα ψαροσουπες. Την καλύτερη ψαρόσουπα αλλά και ποικιλίες θαλασσινων την έχω φάει στο Omnisphere powersynth 2

Τα λεφτά που θα τα βρούμε να το πάρουμε, που να τα βρω που πειναω? ?

Πεινάμε ρε, που να δώσεις 4000 για το 61 έστω.

Βγηκε το νεο το montage
 ολοι γι' αυτο μιλαμε
 ομως που να βρεθουν λεφτα
 ο cos βογγα "πειναμε"!

Στο τετρακοσια εφτασε
η σφοδρη πολυφωνια
αλλα με τον τιμαριθμο
δραχμη δεν παιζει μια.

Βαλανε νεα μηχανη
με τ' analog την χαρη
αλλα με τους μισθους αυτους
παιρνουμε ενα π@π@ρι.

Που να βρω ο δολιος τα λεφτα
yamaha να χτυπησω
οταν για λιγο ελαιολαδο
το νεφρο μου θα πουλησω;

Και πως θα παρω hardware synth
κλαβιε ογδονταοκταρι
οταν για εναν τενεκε
πουλαω το τριαρι;

Κανε λοιπον το θαυμα σου
οσιε Γκειτς Μπιλι
μη σκασει κανενας σκληρος
και φαω γω σκαμπιλι

Γιατι οπως παν τα πραγματα
μονο το software σωζει
Γ@μω το greenhouse effect
και τους πολεμους του καθε  καραγκιοζη.

Το software meanwhile είναι εξίσου πανάκριβο, για να φτάνεις την γκάμα ήχων, μηχανών, εφφε κλπ δυνατοτήτων σε software θες να πουλήσεις διαμέρισμα στη διονυσιου αρεοπαγίτου 

Οχι όλοι, εγώ δεν το θέλω. Έχω ήδη ο,τι χρειάζομαι.
Και εγω αλλα δεν θα με χάλαγε ? όλοι το θέλουν, κι εσύ. ?

αυτό που προσωπικά θα προσθέσω στα θετικά ακούγοντας τα ντέμο  που παρατέθηκαν πιο πάνω , αυτής αλλά  και της προηγούμενης γενιάς montage και modx και το διαπιστώνω με τα αυτιά μου και δεν το έχω δει να αναφέρεται και πολύ, θεωρώ πως έχω και δίκιο, είναι το γεγονός πως έχουν φροντίσει στα preset και τις master ρυθμίσεις του ήχου να βγάζουν πιο flat αποτέλεσμα, δεν στοχεύουν τόσο στον ενθουσιασμό του πιο bright eq, αντίθετα τα έχουν ρυθμίσει έτσι ώστε να είναι πιο αξιοποιήσιμα στην παραγωγή. Προτιμώ ένα complex pad ή ακόμα και έναν σόλο ήχο πιο flat για να τον μιξάρω ανετότερα π.χ. στο daw μου ή και να επεξεργαστώ μια σύνθεση αποκλειστικά από το montage στη mastering σουίτα μου, δίνω τα παραδείγματα για να εξηγήσω καλύτερα τι εννοώ.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
 Cos και στο δικο μου μυαλο, απο ολα τα synth των μεγαλων, παντα εβρισκα οτι η Yamaha ηταν η πιο φλατ, η Korg ειχε εμφαση στα ψηλα και η Roland ειχε τον πιο γλυκο smiley curve like ηχο.

Στη μιξη βεβαια ειναι και θεμα ενορχηστρωσης. Τα Korg ας πουμε σε αγριες καταστασεις με μεταλ κιθαρες και τετοια καθοντουσαν ωραια, ενω τα roland ηταν πιο δυσκολο να δεσουν. Αυτα τα πραγματα ειναι σχετικα και υποκειμενικα βεβαια.

Κανένα link από ευρωπαϊκό κατάστημα που να το έχει να βάλει.
Προβολή συνημμένου 39482

Σου φτιάνουν και ψαρόσουπα, το είπε κι ο καταρράκτης πιο πάνω...

Από τα λίγα φαγητά που δεν τρελαίνομαι.
Να περιμένεις ως το Πάσχα που θα βγει το "Montage M - BBQ Edition". Ακούγεται ότι θα έρχεται πακέτο με τα "Lamb On The Spit" και "Easter Eggs" VSTs και δώρο μια -hardware☝️- λαμπάδα.

Trending...

Νέα θέματα

Back