- Πόντοι
- 1,708
Μόνο audio interface?Αυτό το μοντάζ είναι και audio interface?
Να γλιτώσω την κάρτα τουλάστιχον.
Παίρνει δισκέτα?
που να τα βρω που πειναω?
Πεινάμε ρε,
Εκτός και αν πεινάω μόνο εγώ ρε παιδιά
όχι ότι πιάνουμε κανα κομπόδεμα, αλλά μ αυτά που βλέπουμε εδώ...ναι, περιμένουμε εδώ με το χέρι στην τσέπη.....
που να δώσεις 4000 για το 61 έστω. Προτιμώ να αλλάξω μηχανή και ας είναι μεταχειρισμένη
Επειδή άρχισα να γυμναζομαι ψοφάω και δεν έχω όρεξη να σκεφτώ να παίξει μουσική. Εχω σκεφτεί να φτιάξω ένα που τριγύριζει στο μυαλό μου αλλα χασμουριέμαι πια το βράδυ και πσω για ύπνο. Πιο μικρός άντεχα τα ξενύχτια.Με 4000 πχια, μόνο ηλεκτρικό πατίνι παίρνεις.
Καλύτερα το μοντάζ.
Να περπατάς παραπάνω να γυμνάζεσαι, να έχεις όρεξη να παίζεις μουσική.
Παρε Μονταζ.Επειδή άρχισα να γυμναζομαι ψοφάω και δεν έχω όρεξη να σκεφτώ να παίξει μουσική. Εχω σκεφτεί να φτιάξω ένα που τριγύριζει στο μυαλό μου αλλα χασμουριέμαι πια το βράδυ και πσω για ύπνο. Πιο μικρός άντεχα τα ξενύχτια.
Το montage φτιάχνει μάπα ψαροσουπες. Την καλύτερη ψαρόσουπα αλλά και ποικιλίες θαλασσινων την έχω φάει στο Omnisphere powersynth 2Παρε Μονταζ.
Τα μουσικα τα φτιαχνει μονο του κ θα σου φτιαξει κ ψαροσουπα (οπως γραφτηκε πιο πριν) για υγιεινη διατροφη οταν τελειωνεις με τη γυμναστικη.
Γι'αυτο κ αυτη η τιμη
Τα λεφτά που θα τα βρούμε να το πάρουμε, που να τα βρω που πειναω? ?
Πεινάμε ρε, που να δώσεις 4000 για το 61 έστω.
Οχι όλοι, εγώ δεν το θέλω. Έχω ήδη ο,τι χρειάζομαι.όλοι το θέλουμε, κανέναν μας δεν θα χάλαγε
Και εγω αλλα δεν θα με χάλαγε ? όλοι το θέλουν, κι εσύ. ?Οχι όλοι, εγώ δεν το θέλω. Έχω ήδη ο,τι χρειάζομαι.
Προβολή συνημμένου 39482Κανένα link από ευρωπαϊκό κατάστημα που να το έχει να βάλει.
Σου φτιάνουν και ψαρόσουπα, το είπε κι ο καταρράκτης πιο πάνω...
Να περιμένεις ως το Πάσχα που θα βγει το "Montage M - BBQ Edition". Ακούγεται ότι θα έρχεται πακέτο με τα "Lamb On The Spit" και "Easter Eggs" VSTs και δώρο μια -hardwareΑπό τα λίγα φαγητά που δεν τρελαίνομαι.
Σε ψάρωσε, όπως εμένα για λίγα δευτερόλεπτα... αφου εχασα το μενου στο thomann μπηκα στα home keyboards απο τη βιασυνη μουΜόνο 1699 ευρώ?
Μόνο 1699 ευρώ?
Ίσα ίσα για μια Αμερικάνικη Τελέ....