- Πόντοι
- 36
Η μόνη δυνατή πιθανότητα συγακτάβασης που μπορώ να σκεφτώ στο όλο θέμα είναι να πω, οκ για σένα θα μείνει στην ιστορία για τα α, β, γ που έχεις παραθέσει προηγουμένως, για μένα , επειδή μ' αρέσει και με επηρεάζει μουσικά, αλλά έχω την εντύπωση πως το λέω 2, 3 threads και 40 σελίδες τώρα...Wow! είπε:Αυτό που προσπαθεί να σου πει, είναι ότι όπως εγώ μιλάω προβάλλοντας τις αυστηρά προσωπικές μου απόψεις, το ίδιο κάνεις και εσύ και όλοι οι υπόλοιποι. Οπότε, δεν έχει νόημα να λες ότι μιλάω (γράφω, για την ακρίβεια) με οδηγό τα προσωπικά μου γούστα, διότι είναι αυτονόητο. Από ποια άλλη θέση να μιλήσω δηλαδή;
Και επίσης αυτό που λέω είναι πως η περαιτέρω ανάλυση στην αξία του MJ καταντάει ανούσια επειδή απλά κ ωραία πάντα θα μιλάμε,
α) χωρίς αδιάσειστα, ή έστω αρκετά ισχυρά στοιχεία (για το τι έκανε στη ζωή του)
β) με βάση το προσωπικό μας γούστο, οπότε περί ορέξεως και
γ) με τη συλλογική άποψη, που εδώ το πράγμα δυσκολεύει γιατί για να κρίνεις την τελική αξία ενός καλλιτέχνη, θα πρέπει να κρίνεις το καλλιτεχνικό έργο του, όσο πιο τεχνικά γίνεται; Κρίμα εφ' όσον μιλάμε για μουσική, αλλά ποιοτικά είναι άψογο, από παραγωγή εκτέλεση και τελική προώθηση, και πάλι αναγκάζεσαι να μιλήσεις για προσωπικό γούστο. Δηλαδή, σ αρέσει αυτό το μουσικό είδος; Σ αρέσει η φωνή του; Τα τραγούδια; Η σύνθεση; Σε φτιάχνουν; Όλα υποκειμενικά ...
+1Και επίσης πιστεύω, ότι προσπαθώ πολύ σκληρά ώστε οι γραπτές απόψεις μου να είναι τεκμηριωμένες. Θα ήταν καλύτερα αν όλοι κάναμε το ίδιο, αντί (όχι ο Evilnye) να λέμε συνέχεια "τι το κουράζεις", "άστο να πάει", "δε βαριέσαι" κλπ κλπ.