Αναβάθμιση home studio setup

Στην ποιότητα ήχου που αναφέρει στο πρώτο post πιθανότατα δε θα έχει μεγάλη διαφορά αλλά στα glitches με βαριά plugins που αναφέρει μετά, θα δει πολύ μεγάλη διαφορά.

Ασφαλώς.

Τα θέματά με τα glitches πρέπει να λυθούν ούτως ή άλλως - και πάλι δεν ξέρουμε σε τι οφείλονται.
Δεν εκτιμώ ότι οφείλονται σε λιγοστό χώρο στο δίσκο.

Δεν ξέρω ποιός κρατάει έναν υπολογιστή 10 χρόνια πλέον. Αυτά...μόνο στο noiz έχω δει 😅
Εγώ κρατάω τα Mac's (γι αυτά μιλάω, δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ άλλα μηχανήματα εκτός από το 1990 που είχα ένα IBM που οδηγούσε ένα printer!).
Πιθανόν δεν ξέρεις τα πάντα για άλλα επαγγέλματα που υπάρχουν και εκτός Noiz;). Είμαι επαγγελματίας της επικοινωνίας και των γραφικών τεχνών, έχω φτιάξει κανα 2 εταιρίες στη πορεία μου και -νομίζω- ότι έχω αρκετά καλή άποψη για τα Μacs, δικά μου και των γύρω μου.
Εάν δε, μου βρεις ένα μεταχειρισμένο που να κάνει αυτά που κάνει αυτό που αγόρασα με 3.500 (ναι, ατυχώς τα μηχανήματα που είναι για επαγγελματική χρήση είναι ακριβά...γι αυτό πρέπει να κρατάνε αρκετά χρόνια για να βγάζουν τα λεφτά τους), το αγόρασα χθες. Ατυχώς (δις) (σε εμάς) δεν είναι μόνο περίπτωση λειτουργικού αλλά και Adobe...Τα Μacs τα αλλάζουμε όταν πια δεν είναι συμβατά με την Adobe (που δεν προειδοποιεί) που είναι το 85-90% των προγραμμάτων που χρησιμοποιούμε. Προφανώς δεν είμαστε 20 χρόνια πριν...αλλά για να αγοράσεις ένα καλό MAc...ναι, είναι επένδυση που πρέπει να βγάλει υτα λεφτά της.
Στο θέμα μας τώρα, εάν ο ΟP πάει σε Mini, επιβεβαιώνω ότι είναι πύραυλος, (με ένα τέτοιο δουλεύω σε μια εταιρία που συνεργάζομαι τώρα) και υπενθυμίζω ότι έχει λίγες πόρτες (και μικρό δίσκο) οπότε ένα Satechi είναι πολύ χρήσιμο.

Trending...

Νέα θέματα

Back