Αναβάθμιση home studio setup

ξερουμε τι θες απο hardware! οκ το θες για software,,, δεν εχει να κανει, το θες παντως!! Το Κομπλιτ!
(κοιτα πως επιστρεφουμε σιγα σιγα στο thread),,,
δε πιστευω να το πηρε;ς
Δεν παίζω με ΝΙ.
Τρία plugin της έχω. Και ένα που κέρδισα σε διαγωνισμό πριν 5 χρόνια. Το τελευταίο είναι μάλιστα δύο element samples σε ένα με πλειάδα εφέ και matrix επεξεργασίας.

Δουλεύω
Arturia
Roland Cloud
Cherry Audio
Halion
Spectrasonics
Valhalla
Lexicon

Όλα τα άλλα είναι στο τελικό mix και mastering στο στούντιο.

Οχι Κωστα στον Κως πηγαινε το παραπανω, απλα δεν εκανα παραθεση!!!
ε επειδη ειναι γνωστο το τι θελει!!!!!
Δε με βολεύει τελικά το KOMPLETE KONTROL. Με το ZERO κοντρολάρω τα προϊόντα της NI καλύτερα και με το KORG επίσης αναγνωρίζονται τα TRITON VST και δουλευουν τα REAL TIME CONTROLS στο original mapping και το kontrol μάλλον θα με παιδεψει παρά θα με βολέψει. Έτσι όπως είναι τώρα είναι τέλεια και θα έρθει και δουλειά κάποια στιγμή να δείτε. Θα βάλω νεο demo κάαααααααποια στιγμή για την παρέα. ΄Όπως ετοιμάζω και ένα επετειακό.

Δε με βολεύει τελικά το KOMPLETE KONTROL. Με το ZERO κοντρολάρω τα προϊόντα της NI καλύτερα και με το KORG επίσης αναγνωρίζονται τα TRITON VST και δουλευουν τα REAL TIME CONTROLS στο original mapping και το kontrol μάλλον θα με παιδεψει παρά θα με βολέψει. Έτσι όπως είναι τώρα είναι τέλεια και θα έρθει και δουλειά κάποια στιγμή να δείτε. Θα βάλω νεο demo κάαααααααποια στιγμή για την παρέα. ΄Όπως ετοιμάζω και ένα επετειακό.
Για όλα τα παραπάνω εκτός ΝΙ αγόρασα το Panorama T4.
Κουτί ήρθε.
Τα βλέπει όλα.
Και με το Nektarine τα κάνει και layer plugins.
Πχ 4 plugins σε ένα κανάλι.

Για όλα τα παραπάνω εκτός ΝΙ αγόρασα το Panorama T4.
Κουτί ήρθε.
Τα βλέπει όλα.
Και με το Nektarine τα κάνει και layer plugins.
Πχ 4 plugins σε ένα κανάλι.
Με τα πάντα μπορείς να κάνεις mapping. Οποιο controller σε βολεύει, μπορεί να κάνει τη δουλειά με ότι software υπάρχει. To Novation με βολεύει και έχω profile custom για ότι θέλω να κάνω control και ακολουθεί αντίστοιχα ότι ανοίγω. Αρκεί να δουλεύουν όλα αυτά όταν βάλω τα 11 αν και πλέον το ξεπέρασα. Αν χρειαστεί, θα τα στήσω όλα απ την αρχή. Δεν πειράζει. Θα το κάνω, αν χρειαστεί.

Με τα πάντα μπορείς να κάνεις mapping. Οποιο controller σε βολεύει, μπορεί να κάνει τη δουλειά με ότι software υπάρχει. To Novation με βολεύει και έχω profile custom για ότι θέλω να κάνω control και ακολουθεί αντίστοιχα ότι ανοίγω. Αρκεί να δουλεύουν όλα αυτά όταν βάλω τα 11 αν και πλέον το ξεπέρασα. Αν χρειαστεί, θα τα στήσω όλα απ την αρχή. Δεν πειράζει. Θα το κάνω, αν χρειαστεί.

Να το κάνεις το βήμα.
Δουλεύουν ρολόι.
Άσε που διαχειρίζεται καλύτερα το θέμα δίσκων.
Και είναι ταχύτατα.

Να το κάνεις το βήμα.
Δουλεύουν ρολόι.
Άσε που διαχειρίζεται καλύτερα το θέμα δίσκων.
Και είναι ταχύτατα.
Θα το κάνω τη μεθεπόμενη εβδομάδα.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back