Αναβάθμιση των Windows 10 σε 11 από το Windows Upgrade ή καθαρή εγκατάσταση? Η τελική ετυμηγορία.

Αναβάθμιση σε W11 ή Καθαρή Εγκατάσταση;

• Go for it, cos! Προχώρησα και εγώ σε αναβάθμιση και όλα μια χαρα! Από την πρώτη κιόλας μέρα!

• Κάνε καθαρή εγκατάσταση! Έτσι έκανα και εγώ και είμαι σίγουρος.

• Μείνε στα 10! Και ransomware να φας σε λίγο καιρό, έχεις τα backup. Σιγά! Λες και έχεις λίρες μεσα.

Results are only viewable after voting.
Εγώ δουλεύω S1. Κανένα πρόβλημα με τα W11.

Είμαι πάντως πιστός οπαδός του clean install κάθε 2-3 χρόνια. Ακόμη και στα MacOS.

Πάντως όπως είπα την εγκατάσταση των 10 που έχω την έκανα το 2020 και στην ίδια έχω αλλάξει τρεις μητρικές και τα παρελκόμενα καί δουλεύουν σταθερότατα. Και εγώ πιστεύω ότι αυτά πού έχω μέσα είναι συμβατά με τα 11, οπότε θεωρητικα θα γίνει η αναβάθμιση ομαλά και το πολύ πολύ να ρίξω ξανά τούς drivers του chipset, της κάρτας γραφικών κλπ. για 11 και να ελέγξω τη σταθερότητα. Αν φάω το stuttering της αρκούδας σε παιχνίδια η κολλήματα στο audio μέσα στο DAW θα δούμε. Ας είμαι αισιόδοξος. Αν φάω μπλε οθόνες και τέτοια καλύτερα να έχω ένα image sector by sector σε άλλο σκληρό να υπάρχει. Τι να κάνουμε. Είμαστε έρμαια των πολυεθνικωνΕ😀 Του κολοσσού της Microsoft τού Gates που έκλεψε τα windows από τον Τζόμπς πού είχε την Αpple, ο πονηρός, είδα την ταινία εγώ καί έμαθα.... Άντε τώρα....,😀🤣

Άμα δεν πετύχει ξέρεις ποιους θα κάνεις tag τουλάχιστον.
Και να πας για σταφίδα.

Πάντως είναι έτσι και αλλιώς παρακινδυνευμένο να έχεις το ίδιο pc για ρόλο DAW /παιχνιδομηχανη / internet/social media browsing κτλ. Και δεν είναι θέμα υπολογιστικης ισχυος.

Πάντως είναι έτσι και αλλιώς παρακινδυνευμένο να έχεις το ίδιο pc για ρόλο DAW /παιχνιδομηχανη / internet/social media browsing κτλ. Και δεν είναι θέμα υπολογιστικης ισχυος.
Να σου πω, παλιά τα είχα χωριστά μέχρι και τα 7, σε dual boot λειτουργικό. Από το 2020 που έβαλα τα 10, τα έκανα όλα σε ένα και θεωρώ τον εαυτό μου απαιτητικό χρήστη, ιδιαίτερα στα μουσικά (DAW, VST instruments και plugins). Με projects φορτωμένα, δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα, κανένα κόλλημα. Και το συγκεκριμένο λειτουργικό, όπως είπα, το χρησιμοποιώ πέντε χρόνια. Μάλιστα, είμαι και με ρυθμίσεις undervolting/pbo.

Τα Windows είναι αστέρια! Βέβαια, είμαι εκ του ασφαλούς, γιατί η χρήση είναι σε φάση home studio. Αν ήμουν σε μια πιο επαγγελματική φάση, μάλλον θα είχα ένα καθαρό λειτουργικό μόνο με επαγγελματικές εφαρμογές. Τώρα δε με νοιάζει και πολύ, δεν ανησυχώ δηλαδή.

Αλλαξα ψήφο.
Μιας και η Steinberg με έχει κρεμάσει με την υποστήριξη και δεν θα δουλέψω στο σπίτι.
Είπα να το κάνω.
20250902_195750.jpg

:mad:

Όλα πήγαν τέλεια.
Καθαρή εγκατάσταση στον έναν από τους δύο nvme ssd δίσκους.
Τα plugins φορτώθηκαν πιο γρήγορα.
Η καρτα ήχου της Focusrite δουλεύει περίφημα με νέο πεδία στο set up της.
Είμαι 100% ικανοποιημένος.
Εργατοώρες 11.
Με δίκτυο wifi 445 Mbps

Όλα πήγαν τέλεια.
Καθαρή εγκατάσταση στον έναν από τους δύο nvme ssd δίσκους.
Τα plugins φορτώθηκαν πιο γρήγορα.
Η καρτα ήχου της Focusrite δουλεύει περίφημα με νέο πεδία στο set up της.
Είμαι 100% ικανοποιημένος.
Εργατοώρες 11.
Με δίκτυο wifi 445 Mbps
Παίξε και ένα F12024 να δούμε αν τρώει μπλε οθόνη από τις αποσυνδέσεις σκληρών που λέει ο άλλος πάνω στο βίντεο λόγω της ενημέρωσης σε κάποιους controller. 🤣

2 φορες που τα έβαλα, μετα απο update έφαγα φόλα, οπότε εγκατέστησα 10 και τρέχω χωρίς ιδιαίτερα θέματα, αααν τα φτιάξουν ποτέ, θα το σκεφτώ.

2 φορες που τα έβαλα, μετα απο update έφαγα φόλα, οπότε εγκατέστησα 10 και τρέχω χωρίς ιδιαίτερα θέματα, αααν τα φτιάξουν ποτέ, θα το σκεφτώ.
Τι πρόβλημα παρουσίασαν?

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back