Αναβάθμιση home studio setup

Που λέει ο λόγος 1200 ευρώ. Πιο πολλά θέλεις. Κανα διχίλιαρο χωρίς οθόνη και τα υπόλοιπα.
Θες λεφτά φίλε κυρίως για τον άρχοντα των δακτυλιδιών. Για μουσική μόνο με 1200 είναι εφικτό πάντως. Με έναν καλό RYZEN 7 ή 9 προηγούμενης ή τελευταίας γενιάς. Για το tower και κουτί και τροφοδοτικό/σκληροί από το προηγούμενο 🤣
....μμμμαλιστα..

....μμμμαλιστα..
Πάρτε τώρα ότι μπορείτε γιατί θα πάνε στο θεό τα ΠΙΣΙΑ (πάλι). Το 22 θα είναι τίποτα μπροστά σε αυτά που έρχονται για τσι κάρτες γραφικών και τις μητρικές και τα chipset

Last edited:
Apple Macbook Pro Touchbar 16" A2141 (2019) i9-9980HK/64GB/1TB NVMe/Radeon Pro 5500M 8GB
Παλιό μηχάνημα....το ξεφορτώνεται! Έτσι από περιέργεια, δες εάν φορτώνει το καινούργιο Kontakt....

Παλιό μηχάνημα....το ξεφορτώνεται! Έτσι από περιέργεια, δες εάν φορτώνει το καινούργιο Kontakt....
Aλήθεια...εσύ σε pc δεν δουλεύεις? Εάν πας σε Mac, θα ξανααγοράσεις τα software ή κάνουν δωρεάν update για άλλο περιβάλλον.?

Aλήθεια...εσύ σε pc δεν δουλεύεις? Εάν πας σε Mac, θα ξανααγοράσεις τα software ή κάνουν δωρεάν update για άλλο περιβάλλον.?
Από το 2009.
Θα αγοράσω όσα δεν έχω σε Apple IOS.
Arturia, Uvi, Spectrasonics είμαι οκ, αναβαθμισμένα και με δυνατότητα download σε μια από τις 2 πλατφόρμες.
Το βασικότερο είναι να οριστικοποιήσω τι θα αγοράσω όμως από πλευράς μηχανήματος; Synth workstation ή υπολογιστή;;;; Κάτι από τα 2 πρέπει να γίνει αμεσα

Μπήκε παραγγελία.
Desktop Lenovo ThinkStation P3 Ultra
Core i9-14900k/64GB ddr5/2TB SSD M.2 /UHD Graphics 770 /Win11Pro

Case closed. Πήγε παραπάνω αλλά για δουλειά είναι, δεν θα πλακωθούμε στα φορτνάιτ και στα fps

Για την παραγγελία μου;
1690€
Τιμές με ΦΠΑ? Τον γλυτώνεις από τις επιχειρήσεις που έχεις και εμάς τους καημένους ένα τροφοδοτικό 100 ευρώ δε μας το παίρνεις, τα φιλαράκια σου :D

Τιμές με ΦΠΑ? Τον γλυτώνεις από τις επιχειρήσεις που έχεις και εμάς τους καημένους ένα τροφοδοτικό 100 ευρώ δε μας το παίρνεις, τα φιλαράκια σου :D
Χωρίς φπα

Πάω Παιανία να πάρω κι ένα Modx 6+
Πάλι? Αφού έχεις το VST. Είναι άκρως επαρκές για Studio δουλειά τουλάχιστο. Αν δεν το είχα ρίξει στα παιχνίδια θα είχα γραψει 30 κομμάτια μόνο με αυτό, είναι πολύ inspiring. Τέλος πάντως. Άντε, να μας ενημερώσεις όταν παραλάβεις και περιμένουμε και δείγμα, βάλε τίποτα να δούμε εκεί τι παίζει.

Το hardware το θέλω. Να το βλέπω.
Το λέω με την καρδιά μου. Αξίζει σε hardware. Αλλά εμένα μου αρκεί και που τ ακούω. Το περνάω και από κανα effect της NI που έχω εκεί από τα πακέτα και χάνεσαι για πάντα με αυτά που θα βγουν. Τώρα, θα μπω και εγώ στο παιχνίδι που θα σφίξουν οι ζέστες από Νοέμβρη! 🤣

20250912_144339.jpg

Φρέσκο.
Παιανίας.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back