- Πόντοι
- 398
Και 2 nano control korgWaterfall-K είπε:Moog Prodigy, Roland MC-505, Roland JP-8080, Korg microKORG, korg microKORG XL.
Α ναι, φυσικά, το MC-505. Αυτό το "μούφα" μηχάνημα (σύμφωνα με τα γραφόμενα κάποιου "ειδικού φωστήρα" εδώ μέσα), που παρόλα αυτά επιμένει τόσος κόσμος και το εμπιστεύεται ως groovebox. :stavros_d80 είπε:Για βοηθήστε για αναγνώριση εξοπλισμού από πρόσφατο live των Mikro... πάνω πάνω βλέπω ένα MC505 με midi out για που άραγε? για βοηθήστε και για τα υπόλοιπα....
για εκεινο τοcyclops είπε:Α ναι, φυσικά, το MC-505. Αυτό το "μούφα" μηχάνημα (σύμφωνα με τα γραφόμενα κάποιου "ειδικού φωστήρα" εδώ μέσα), που παρόλα αυτά επιμένει τόσος κόσμος και το εμπιστεύεται ως groovebox. :
Το MIDI out πιθανολογώ πηγαίνει στο JP-8080.
;D ;D ;D ;D ;D ;Dmamonu είπε:για να δουμε
στον πλανητη χαπι. κανεις δεν κλεινει ματι. super caotonic.
Aν κρινω απο τη φωτογραφια, το να μη τους γουσταρω εγω σε κάποια φαση θα μπορουσε να τους κοστισει ενα 5% σε κόσμοcyclops είπε:Ναι, τώρα ξέρεις που τη γράφουν τη γνώμη τη δική μου ή τη δική σου ή του ΕΦ οι Mikro. ;D
Η πολυτέλεια του να παίζεις σε λιγοστό κοινό (για να το θέσω ...κομψά), εκτός του ότι είσαι ένα με τους θαυμαστές σουneeq είπε:Aν κρινω απο τη φωτογραφια, το να μη τους γουσταρω εγω σε κάποια φαση θα μπορουσε να τους κοστισει ενα 5% σε κόσμο
Λεπτομέρεια: Στη φωτο του στησίματος τα μονιτορ ειναι προς το γκρουπ, ενω σε εκείνη του live, ειναι προς τον κόσμο ;D βρωμάει πατέντα ηχολήπτη που ξέχασε να φερει καλωδια![]()
cyclops είπε:Ναι, τώρα ξέρεις που τη γράφουν τη γνώμη τη δική μου ή τη δική σου ή του ΕΦ οι Mikro. ;D
Αυτό βέβαια δεν αναιρεί το γεγονός ότι μπορεί μεν να κάνουν τη δουλειά τους μια χαρά με το MC-505, αλλά όχι ότι δε θα είχαν πιο φρέσκο ήχο με κάτι πιο καινούργιο και αναλογικό, π.χ. Elektron Analog Rytm. 8)
CV-to-MIDI θα ελεγα οτι ειναι σχετικα πιο σπανιο και συνηθως δεν υπαρχει λογος μιας και σιγουρα υπαρχουν καλυτερα feel σε keys. και ειναι και μονοφωνικο. αλλα οκ γινεται..cyclops είπε:Πιθανολογώ ότι το Prodigy το έχει για live ήχους (μπάσα και leads όπως είπες), και το 505 οδηγεί τους εσωτερικούς του ήχους καθώς και αυτούς του 8080. Επίσης θα μπορούσε με ένα CV-to-MIDI να παίζει ήχους του 8080 από το κλαβιέ του Prodigy.
Ε οχι και 1992 το Prodigy.stavros_d80 είπε:Μμμμμ... ειδικά το ένα σταντ έχει πολύ παλιό gear , vintage θα το χαρακτήριζα αν σκεφτούμε ότι το 505, 8080 είναι 1996/98 και το prodigy 1992? κοντεύουν 20αετίας μηχανήματα....