Alumicaster - Άντε, με το καλό και τεφάλ...

mkm είπε:
Δεν θα είναι άραγε κρύες (για θερμοκρασία μιλάω) σε σχέση με τις ξύλινες?
Εξαρτάται πόση ώρα τις άφησες στο μάτι :D :P

Εμένα απ'το βίντεο μου άρεσε η Ρεμπέκα ;D ;D ;D

nickel είπε:
Καλά, στο πρώτο βίντεο ο ήχος ήταν κλάφτα, αλλά αντε βγάλε άκρη από το youtube τώρα...
Ισα ισα, που βίντεο απο κάμερες με ενσωματομένο μικρόφωνο τις περισσότερες φορές είναι πιο αξιόποστα απο "άλλα" βίντεο που έχουν περάσει απο κάρτες ήχου και κιουμπέϊς.

Πιθανότατα θα ζεσταίνονται γρήγορα στα σημεία συνεχούς επαφής (δεξί χέρι)
Γι'αυτό θέλει καλό "ζέσταμα" πριν το live ;D

Γιατι δεν τις βαφουν ρε γαμωτο, να μου καθονται καλυτερα στο ματι...

Να παρουν ιδεες απο το Auto moto sport

Ξεχασατε το πιο σημαντικο παντως... αμα τις βαρεθεις μπορεις να τις ανακυκλωσεις ;D ;D ;D

Εχει και θυγατρικη budget εταιρια με σωματα απο ανοξειδωτο τσιγγο?

Μαλλον οι τυπαδες μπερδευτικαν οταν ακουσαν πρωτη φορα περι μεταλ κιθαρα!

Εγώ σε κάτι άλλο έχω σκαλώσει... Το μέταλλο δεν συστέλλεται και διαστέλλεται πιο εύκολα από το ξύλο??? Αν σκεφτείς ότι σπάνε χορδές πολλές φορές από την αλλαγή του καιρού στις ξύλινες κιθάρες (με το τόσο χρώμα και βερνίκι πάνω) στις μεταλλικές τι θα γίνεται? Θα πρέπει να κουρδίζεις συνέχεια!!!Και όταν λέω συνέχεια εννοώ κάθε 2-3 λεπτά!!!

mscmkr είπε:
Αυτές λες;

http://www.jamestrussart.com/Newsite/Models.htm

Αυτές είναι κούκλες τουλάχιστον...
και ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ηχητικα κιθαρες (αν δεν ηταν τοσο εξωφρενικα ακριβες θα ειχα αγορασει μια)

(αυτοι ειχαν περισσοτερα λεφτα,καλυτερο ΚΙΘΑΡΙΣΤΑ  & καλυτερους ενισχυτες &  μικροφωνα για αυτο και εχουν καλυτερο ηχο... ;D)

zampination είπε:
Μαλλον οι τυπαδες μπερδευτικαν οταν ακουσαν πρωτη φορα περι μεταλ κιθαρα!
Χαχαχα κορυφαίο :):):)

funky_bassman είπε:
Εγώ σε κάτι άλλο έχω σκαλώσει... Το μέταλλο δεν συστέλλεται και διαστέλλεται πιο εύκολα από το ξύλο??? Αν σκεφτείς ότι σπάνε χορδές πολλές φορές από την αλλαγή του καιρού στις ξύλινες κιθάρες (με το τόσο χρώμα και βερνίκι πάνω) στις μεταλλικές τι θα γίνεται? Θα πρέπει να κουρδίζεις συνέχεια!!!Και όταν λέω συνέχεια εννοώ κάθε 2-3 λεπτά!!!
Δεν ειμαι σιγουρος οτι αυτο ισχυει.. γιατι αυτες ειναι φτιαγμενες απο αλουμινιο.. κ απ'οσο ξερω δεν εχει θεματα συστολης κτλ. δεν λυγιζει. αν προσπαθησεις να το λυγισεις σπαει απλα.. οποτε ισως κ να κρατανε σταθερο κουρδισμα. ποιος ξερει..

zampination είπε:
γιατι αυτες ειναι φτιαγμενες απο αλουμινιο..
Kαι τα αεροπλάνα και τα διαστημόπλοια...και αυτά άραγε ξεκουρδίζονται?

οποτε ισως κ να κρατανε σταθερο κουρδισμα. ποιος ξερει..

μαλλον ΠΛΑΚΑ κανετε,ετσι δεν ειναι? ;D

παντως απο οτι βλεπω ΞΥΛΙΝΑ μπρατσα εχουν και αυτες.

Superfunk είπε:
μαλλον ΠΛΑΚΑ κανετε,ετσι δεν ειναι? ;D

παντως απο οτι βλεπω ΞΥΛΙΝΑ μπρατσα εχουν και αυτες.
Οι Travis Bean παντως, εχουν αλουμινενιο μπρατσο. Και παρ ολο που ειναι σχετικα ασχημες, δεν ξερω, με ιντριγκαρουν καπως...  ??? :P :-*

travisBeanTB1000

matawan είπε:
Οι Travis Bean παντως, εχουν αλουμινενιο μπρατσο.
Tα αλουμινένια μπράτσα, δεν είναι καινούργια εφεύρεση. Υπήρχαν Kramer των 80s (εάν δεν κάνω λάθος) που είχαν. Οι παρατηρήσεις με τη πάροδο του χρόνου ήταν όντως η "ψυχρή" τους αίσθηση.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ

http://www.metalnecks.com/index.php/fuseaction/about.main.htm

matawan είπε:
Οι Travis Bean παντως, εχουν αλουμινενιο μπρατσο. Και παρ ολο που ειναι σχετικα ασχημες, δεν ξερω, με ιντριγκαρουν καπως...  ??? :P :-*

travisBeanTB1000
Tο headstock όντως είναι άσχημο. Το... κορμί πολύ ωραίο, μπαστάρδεμα es335 με lp, nice

Οι Trussart απο βάρος και ζύγισμα πως τα πάνε άραγε?

Οι Trussart απο βάρος και ζύγισμα πως τα πάνε άραγε?
ελαφριες ειναι (ειναι κουφιες),σαν κανονικες τελε (γυρω στα 7-8 pounds) & ελαφρυτερες απο τις αντιστοιχες les paul

Παραθέτω ένα link που λέει ενδιαφέροντα πράγματα, και πιθανόν να λύσει αρκετές απορίες περί αλουμινίου...όπως...

"Aluminum’s strength eliminates the need for traditional adjustment methods such as truss rods"

http://www.bastinguitarcompany.com/BASTIN_GUITAR/ABOUT.html

Παντως ακουγεται ελκυστικη η ιδεα να φτιαξεις σε ενα μηχανουργειο μια πραγματικη μεταλλοκιθαρα! Σκεφτομουν κατι σαν σωμα αλουμινιου τελειως κουφιο για θεματα βαρους κ μεσα να το γεμιζα με καποιο συγκεκριμενο υλικο(ελαφρυ σχετικα) ωστε να διαμορφωσω τον ηχο. κ φυσικα ενα σωρο δοκιμες για να δεις το αποτελεσμα. πιστευω πως ισως θα υπαρχει καποιο υλικο το οποιο θα κανει τον ηχο ηλεκτρικης καλυτερο απο ξυλο. απλα ακομα δεν πειραματιστικαμε αρκετα ωστε να δοκιμασουμε παρα πολλα υλικα. Κ πολυ κακως γιατι τοσα χρονια που υπαρχει κιθαρα μονο ξυλο βλεπουμε να υπερτερει. τεχνολογια κ εξελιξη σου λεει μετα..

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back